Yanisi kızlar burçlardan anlayan erkekleri daha mı çekici bulur?

Yanisi kızlar burçlardan anlayan erkekleri daha mı çekici bulur?
Bence kızlar burçlardan anlayan erkekleri daha çok sevdiği için bence olabilir. yani avantajlı bir durum olabilir. veya hangi burç neyi seviyor neyi sevmiyor buna da bakacağı için daha iyi bir konumda olabilir kızların gözünde
Bilmem burçlardan anlıyorum diye karşı cinse daha çekici geldiğimi düşünmüyorum ama avantajları olmuyor değil, yani tanışma aşamasında burcunu tahmin edip onla ilgili analiz yaptığında ve başarılı olduğunda hafif olumlu bir etki bırakıyorsun😈
Cevap
8Cevap
Astrolojiden anlayan erkekten kaçın derim ininizi cininizi bilir
Doğruları konuşalım. Belediyede temizlik görevlisi olan adam burçları yalayıp yutsa da elde edeceği kadın azdır.
S. refsiz, zengin bir adamın ise burçları bilmesine bile gerek yoktur.
Aslında yardımcı olur bu insan ne istiyor, ne sevmiyor en azından fikir beyanında bulunur. O insanın aşağı yukarı karakterini analiz eder.
Burçlar üzerine hayatımı kuran. Bir idiot olmadm için burçlar ile ilgilenen erkek de itici geliyor
Burçlar zaten saçma ve hepsi yalan
Benim burcumu tahmin edin desem 100 kişiden 5 i zor bilir, bilende kendini akıllı sanıyor jdjdjdk
Burclara bu kadar anlam yüklemek bana mantıklı gelmiyor. Tutarlı şeyler var ama geneli yansıtmıyor.
Analiz konusunda biraz önde olduğu için fayda sağlar gibi
Verdim 😬
Burçları çok önemseyen kızlar için evet amaçlarına çok çabuk ulaşırlar bence
Yanımda şivava gezdirsem daha çabuk amacıma ulaşırım.
Başka yol bulamamış mı diye düşündüm. Erkek ve burc olayı 😂
Aksine beni iter öyle saçma sapan şeylere uğraşması, vaktinu kaybetmesi.
evet.. oyüzden önceden kzın burcuyla alakalı temel bilgi edinirim hep. bunu söylemeden analiz yaparmış gibi yaparım. aaa nerden bildin der. yüzde 90 isabetlidir zaten
Evet kesinlikle
Dogum haritami soran bir flortum olmadi benim🥲
Doğum haritası ne? Doğduğun yer mi? Hsjsjj
Alakası yok.
burçlara inanmak doğrumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?