Temmuz aslanı yükselen hava kadınıyla Kasım akrebi yükselen toprak erkeği düzgün ilişki yaşayabilir mi? ikimizinde venüsü hava ama benim marsım çok güçlü onun marsı nötr bi konumda... ayrıca onun marsı benim yükselenim, benim güneş burcum onun ay burcu, onun yükseleni de benim ay burcum... ve ikimizde aynı hava burcunun stelyumuna sahibiz baktığım zaman uyumlu görünüyor konumları da gayet güzel ve benimle uyumlu ama marsının nötr olması ve venüs burcunun biraz fazla flörtöz olması düşündürüyor
Güncellemeler
+1 yıl
marsım çok güçlü bi konumda değilmiş güçlü bi konumdaymış ateş burcu marsım ama sonuçta onun burcundan yüksek
Bence marsın düşük olmasına o kadar takılma. Venüs ikizler sanırım:/ ama açılara ve konumlara bakmak lazım. Karmik bağ göstergelerine falan bak bence. 12. Evine gezegen düşürüyor mu mesela o baya önemli.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
venüsü terazi... benim venüsüm ikizler ikimizde flörtöz yapıya sahibiz ve yükseleni 12. evde :/
Sen daha flörtözsün aslında:d venüs terazi iyidir centilmen ve nazik olur. Yükselen değil gezegen düştüğünde karmik bağ bilinçaltı temalarını gösteriyor. Gezegen konumlarına bakmak lazım.
evet venüs konumu olarak ben biraz daha flörtözüm ama o da öyle eşitiz bence wkdjwhdhw benim güneşim 7. evde birinden gerçekten hoşlandığım zaman o kişiye baya bağlanıyorum ayım da başak zaten, maalesef ay başakta da var o obsesif durum biraz... ikimizde çok flörtöz olsakta ben onun kadar kontrollü ve umursamaz olamıyorum bu konuda:/ o yüzden onun flörtöz venüse sahip olması endişelendiriyo beni
boş ver knk böyle enayiler olacak ki akıllılar zengin olsun. Bir astrolog tanıdığım var 500 liraya bunun gibilere yıldız haritası çıkarıp fal bakıyor. Günde 2 müşteriye baksa günde 1000 liradan ayda 30bin yapar :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne alaka
Bence marsın düşük olmasına o kadar takılma. Venüs ikizler sanırım:/ ama açılara ve konumlara bakmak lazım. Karmik bağ göstergelerine falan bak bence. 12. Evine gezegen düşürüyor mu mesela o baya önemli.
venüsü terazi... benim venüsüm ikizler ikimizde flörtöz yapıya sahibiz ve yükseleni 12. evde :/
başak yükseleni bu arada benim de ay burcum başak
Sen daha flörtözsün aslında:d venüs terazi iyidir centilmen ve nazik olur. Yükselen değil gezegen düştüğünde karmik bağ bilinçaltı temalarını gösteriyor. Gezegen konumlarına bakmak lazım.
evet venüs konumu olarak ben biraz daha flörtözüm ama o da öyle eşitiz bence wkdjwhdhw benim güneşim 7. evde birinden gerçekten hoşlandığım zaman o kişiye baya bağlanıyorum ayım da başak zaten, maalesef ay başakta da var o obsesif durum biraz... ikimizde çok flörtöz olsakta ben onun kadar kontrollü ve umursamaz olamıyorum bu konuda:/ o yüzden onun flörtöz venüse sahip olması endişelendiriyo beni
Metni okumadım ama çok büyük yanılgı içindesin. Burçlar diye Bsiey yok hayatini ay güneş belirlemiyor kendine gel. Fala inanmak kadar saçma yaptığın
ben inaniyom
boş ver knk böyle enayiler olacak ki akıllılar zengin olsun. Bir astrolog tanıdığım var 500 liraya bunun gibilere yıldız haritası çıkarıp fal bakıyor. Günde 2 müşteriye baksa günde 1000 liradan ayda 30bin yapar :d
astrologlara gittiğimi kim söyledi düdük alt tarafı soru sorduk sen inanmazsan inanma ben inanıyorum
Yalnız ben sana kemik atmadım arkadaşla konuşuyorum araya girmezsen sevinirim :d
Alfasin kral
Evet yaşar
teşekkür ederim 🥺 🥺
Ne diyon sen kafam yandı
🥺 🥺 🥺 🥺 🥺 🥺 astrolojiden anlayan birileri bakar beöki