Astroloji & Burçlar 1 ay Burcun aşk konusunda ne demiş acaba ♥️? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kazandıktan sonra elde tutmak da gerekiyor hani, onu unutmuşlar yazmayı 😂 Burcun aşk konusunda ne demiş acaba ♥️? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% Koç 1 ay Beni seviyorsan göstermelisin ne ya 🤣🤣 ne gösteriyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör _Elyise Yay 1 ay 🤦🏻♀️ Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% Koç 1 ay Seviyorsan göster diyooor öyle kuru kuruya sevme diyoo 😄😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör _Elyise Yay 1 ay Kuru kuru olmaz tabi 😂 Yorumla AgresifKızıl Koç 1 ay 😄😄😄 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 36 , eig 100% İkizler 1 ay İkizlere bak hele jdjdmYarışmacı adaylara başarılar filan dilerse tam olur. Jdj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay Ya da direkt uza ömöçmö. Benim için o gerekli de şıklarda yok be aga Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 8 yorumu gör _Elyise Yay 1 ay 😂😂😂 evet haklısın bak o yok Yorumla Görüş sahibi 1 ay he yaa vhjbvjhv Yorumla _Elyise Yay 1 ay ömöçmö 10 defa okudum ama hala anlayamadım 😂😂😂 bi yardımcı ol bari Yorumla Görüş sahibi 1 ay mbbnmbnm random o ya mesela sen gülen emoji atıyorsun ya bende böyle gülüyom vhjmbhvmvn bu nlar rastgele harfler yani random atmış oluyorum Yorumla _Elyise Yay 1 ay 🤣🤣🤣 koptum nasıl anlamadım 🤦🏻♀️ Yorumla Görüş sahibi 1 ay vbmvmbv valla bende yazarken gülmeden edemedim ilk öğrendiğimde bende anlamadım ablam normal Yorumla _Elyise Yay 1 ay Bin yaşa🌹 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sende ablam 🍃 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 79% Boğa 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 600 görüş paylaştı. Boğa burcu beni şaşırtmıyor.Neden seni kimse degistiremiyor şimdi daha iyi anlıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Furious-A Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% Başak 1 ay Beni seviyorsan göstermelisin demiş bence gayet haklı bir açıklama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eig 100% Yay 1 ay Beni tanıyorsan güven. İyide beni ben tanımıyorum başkası nasıl tanısın 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% İkizler 1 ay Ya saçma sapan şeyler ikizler burcunu çıkarım bi halta yaramıyoruz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Hayatimbok_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% Yay 1 ay Beni tanıyorsan güven Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Legalpainn Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 98% Oğlak 1 ay Gösteremem görsün insanlar 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 95% Yengeç 1 ay beni istiyorsan kazan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 20 , eig 100% Yengeç 1 ay Beni istiyorsan kazan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% Akrep 1 ay Beni istiyorsan kazan demişiz helal bize 😁 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% Oğlak 1 ay Beni seviyorsan göstermelisin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. Beni istiyorsan kazan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 72% Oğlak 1 ay ... Lastik cimnastik 🤓🤓 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
astre Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Oğlak 1 ay Beni seviyor isen göstermelisin koç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Aycc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% Aslan 1 ay Güven Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Beni seviyorsan göstermelisin ne ya 🤣🤣 ne gösteriyor
🤦🏻♀️
Seviyorsan göster diyooor öyle kuru kuruya sevme diyoo 😄😄
Kuru kuru olmaz tabi 😂
😄😄😄
İkizlere bak hele jdjdm
Yarışmacı adaylara başarılar filan dilerse tam olur. Jdj
Ya da direkt uza ömöçmö. Benim için o gerekli de şıklarda yok be aga
😂😂😂 evet haklısın bak o yok
he yaa vhjbvjhv
ömöçmö 10 defa okudum ama hala anlayamadım 😂😂😂 bi yardımcı ol bari
mbbnmbnm random o ya mesela sen gülen emoji atıyorsun ya bende böyle gülüyom vhjmbhvmvn bu nlar rastgele harfler yani random atmış oluyorum
🤣🤣🤣 koptum nasıl anlamadım 🤦🏻♀️
vbmvmbv valla bende yazarken gülmeden edemedim ilk öğrendiğimde bende anlamadım ablam normal
Bin yaşa🌹
Sende ablam 🍃
Boğa burcu beni şaşırtmıyor.
Neden seni kimse degistiremiyor şimdi daha iyi anlıyorum.
Beni seviyorsan göstermelisin demiş bence gayet haklı bir açıklama
Beni tanıyorsan güven. İyide beni ben tanımıyorum başkası nasıl tanısın 😂
Ya saçma sapan şeyler ikizler burcunu çıkarım bi halta yaramıyoruz
Beni tanıyorsan güven
Gösteremem görsün insanlar 😂
beni istiyorsan kazan
Beni istiyorsan kazan
Beni istiyorsan kazan demişiz helal bize 😁
Beni seviyorsan göstermelisin
Beni istiyorsan kazan
... Lastik cimnastik 🤓🤓
Beni seviyor isen göstermelisin koç