Domuz yağı ve ölü toprağı büyüsü duyan İnanan var mı?

Merhaba eşimle birden aramız bozuldu her şey tepetakla oldu boşanmanın eşliğine geldik bi anda ne oldu anlamadım.
Eşimin ailesi hocaya getirdi hoca bizi tanımadığı halde eşim ve benimle ilgili herşeyi kendi anlattı söyledi şok oldum. Eşimin evi sadece otel gibi kullandığını benim evde hizmetçi gibi olduğumu. dışarda herkese karşı iyi ama eve gelince çok kötü olduğumuzu. Detaya girmiyorum herşeyi bilgi. Benim ölmek istediğime kadar. Ben eşim başka bir kadınla diye düşünüyordum beni istemediği için ona kadar bilgi. Öyle birley olmadığını büyü olduğu İçin bu hale geldiğimizi söyledi. Bize büyü yapıldığını söyledi ayrılalım anlaşamayalım diye. Bu yüzden böyle olduğumuzu söyledi. Daha birsürü şey anlattı kafam Allah bullak. Domuz yağı ve ölü toprağı büyüsü dedi. isterseniz başka hocalarada gidebileceğimizi söyledi. Etkili bir büyü olduğunu söyledi. Bozulması için kışla yapılması gerektiğini falan söyledi çok kötüyüm napıcam bilmiyorum dedikleri doğru olabilir mi. Normalde inanmam ama öyle bir hale geldim ki çok zor durumdayım eşimle kendimizde değiliz artık:

Hocadan geldiğimizden beri başım durmadan ağrıyo. bu şekilde büyü duyan gören yaşayan var mı buraya yazarak birazda olda içime su serpmek istedim

Domuz yağı ve ölü toprağı büyüsü duyan İnanan var mı?