şimdi şöyle anlatim size babyler benim çalıştığım yerde bir terazi kadini var ve o subeye gecisimin 2. gununden itibaren kafayı bana taktı benimle uğraşıp beni saf dışı bırakmaya çalışıyor ama birde akrep erkegi yoneticimiz var ama o terazi kadini o adamın üstün de baskı kurup adami kendi tarafina cekiyor manipüle ederek ama ben haklıyım daha 2. günüm ve o kadina ne bisey söyledim ne yaptim durduk yere bana bu sekilde davranması bence is yerinde bana karsi gosterilen ilgi alaka ve ondan güzel olmami sindirememesi bu yüzden bana mobbing yapması oldugunu düşünüyorum. sizce terazi kadını boyle basit ve ucuz davranışlar yapar mi bir kadını kiskaninca ve akrep yoneticiyi manipüle ederek kendi tarafına cekebilir mi? burc bazinda bakarsak basak ve akrep daha baskin ve otoriter burçlar terazi biraz fıs kalıyor ajgagshjs zaten ama sizce durumlar nasıl olur ben ne yapmalıyım?
2 ay
Basak kadını ve terazi kadını tartışması kim kazanır? lets goo ✌?

Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
başak alır herhalde terazi burçları genelde hassas oluyorlar..
bide daha orada cok yeniyim birsey yapmadım söylemedim ne olmuş olabilirki 2 gün de bu kadar varos hareketler yapiyor anladin mi yani cok kiskanc
Ya sen başak burcusun yoldaşım sen neden kafaya takıyorsun ki bunu sana bir şey yapıyorsa yapıştır cevabı gitsin terazi kadını kim başak gibi asıl bir burcun kadını yanında
Not Başak erkeği ♍😁
😎 ajagsgjsjs o kadar haklısın ki ilk kez bir başak erkeğinin benimle ayni fikirde ve tarafta olmasi şaşırtıcı 😂😅
Terazileri sevmem şahsen terazi kadınından terk Yediğim için
Islak Bir sopa çekelim dersen haberim olsun büyük zevkler yardım ederim
bunun icin mi bana destek verdin yani
Başak erkeği olarak başak kadınları bende farklıdır
Alakası yok sadece bir an aklıma geldi sinirim bozuldu gerildim yine
ok
boş ver Uzak dur ha canını sıkarsa süper gücünü yani sivri dil ve eleştiri gücünü kullan çekinme yapıştır lafı gitsin bunlar böyle bir çirkef ha şuda tavsiyem olsun akrep erkeği tam bir a*canım temkinli ol tecrübe ile sabit
akreplerin ne olduğunu bende çok iyi biliyorum ama bu adam evli cocuk sahibi orta yaslarinda gayet saygi çerçevesinde davranan namazin niyazinda biri öyle birsey yapacağını sanmıyorum hem öyle olsa bile ben oyle bir kadin değilim ama o diger kiz tam öyle 😂😁
Uzak durmaya çalış bırak Kendi hallerine takılsınlar yokmuş gibi davranmak ya da kaale almamak en iyisi
sen ciksana gizliden
Neden
merak ettim
Hayır
😝
Basak kadını kazanır
İyi olan kazanır, iyi olan kazansın