Astroloji & Burçlar 2 ay Birbiri için yaratılmış burçlar hangileri? aulirophille Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Birbiri için yaratılmış burçlar hangileri? Görüş Yaz 27 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 97% Yay 2 ay Yay burcu genelde her burç ile anlaşır ama en iyi anlaştığı burçlar Yay, Kova, Aslan, Akrep.. 0 0 Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eig 100% Yay 2 ay YAY burcu olarak en iyi anlaştığım burçlar Koç, İkizler, Aslan, Akrep, Yay ve Kova’dır. 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Bilge Yaş: 31 İkizler 2 ay İkizler her ortama veya herkese ayak uyduruyor ama ikizlerin gel giti var ☺️ 0 4 Yorumla TEMBELKEDİ1as İkizler 2 ay Biz ikizlerin anlaştığı kimse yok. Yorumla muratduru_1991 İkizler 2 ay Arkadaş olarak herkesle anlaşırız ama sevgili vs olarak çok zor Yorumla TEMBELKEDİ1as İkizler 2 ay bende aynı fikirdeyim. Eskiden böyle diyenlere kızıyordum ama sonra ikizler biriyle böyle garip bir durumun içine girdim var ya şey dedim arkamızdan sövmekte haklıymışlar. ahha Yorumla muratduru_1991 İkizler 2 ay @TEMBELKEDİ1as aynen öyle sövmekte haklılarda sövmesinler :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Hocam öyle bir şey yok. İnsan karaktersiz olunca burcu ne olursa olsun aynı 0 0 Yorumla
buse22b Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Oğlak 2 ay Aslan-teraziKova-ikizlerBalık-yengeç 0 2 Yorumla notshy Yay 2 ay Balık yengeç olmüyor bu arada Yorumla buse22b Oğlak 2 ay @notshy olur diye fusunuyorm. İstisnalar olabilir Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. Yengeç - Yengeç 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% İkizler 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. İkizler ve yengeç tabii ki 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% Kova 2 ay Balık herkesle anlaşıyor..👍 0 2 Yorumla Ecemaysegencc Koç 2 ay 🙄Ciddi olamassın Yorumla Diyarbakıırlı_21 Kova 2 ay Dene istersen 😊 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 44 , eig 47% İkizler 2 ay Yengeç kadını - terazi erkeği 💙 0 0 Yorumla
xxgksllxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 98% Boğa 2 ay Yayla kim bilen var mı 0 4 Yorumla notshy Yay 2 ay Koç aslan Yorumla xxgksllxx Boğa 2 ay Koç iyide aslanla anlaşamıyoruz Yorumla notshy Yay 2 ay İstisnalar kaideyi obozmaz yaa Yorumla xxgksllxx Boğa 2 ay İkizler koç ve akreplerle iyi anlasiyorum normalde Yorumla
Kibarkiz7 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% Oğlak 2 ay Bence akrep-Yengeç ya da Yengeç-balık 0 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eig 96% Yengeç 2 ay akrepim karşılığım hangisi bilemedim🤣 0 0 Yorumla
muhsinaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 79% Oğlak 2 ay ben oğlak karşımda kim var siz söyleyin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Yay burcu genelde her burç ile anlaşır ama en iyi anlaştığı burçlar Yay, Kova, Aslan, Akrep..
YAY burcu olarak en iyi anlaştığım burçlar Koç, İkizler, Aslan, Akrep, Yay ve Kova’dır.
İkizler her ortama veya herkese ayak uyduruyor ama ikizlerin gel giti var ☺️
Biz ikizlerin anlaştığı kimse yok.
Arkadaş olarak herkesle anlaşırız ama sevgili vs olarak çok zor
bende aynı fikirdeyim. Eskiden böyle diyenlere kızıyordum ama sonra ikizler biriyle böyle garip bir durumun içine girdim var ya şey dedim arkamızdan sövmekte haklıymışlar. ahha
@TEMBELKEDİ1as aynen öyle sövmekte haklılarda sövmesinler :D
Hocam öyle bir şey yok. İnsan karaktersiz olunca burcu ne olursa olsun aynı
Aslan-terazi
Kova-ikizler
Balık-yengeç
Balık yengeç olmüyor bu arada
@notshy olur diye fusunuyorm. İstisnalar olabilir
Yengeç - Yengeç
İkizler ve yengeç tabii ki
Yok öyle bir şey
Balık herkesle anlaşıyor..👍
🙄Ciddi olamassın