Bazı burçlar eleştiri yapmayı çok severler gördükleri her şeyi eleştirirler siz hangi burcun daha çok eleştiri yaptığını düşünüyorsunuz?

Bazı burçlar eleştiri yapmayı çok severler gördükleri her şeyi eleştirirler siz hangi burcun daha çok eleştiri yaptığını düşünüyorsunuz?

Bence oğlak ya da akrep burcu, nedense akrep burcu sevmiyorum. ama tabi ki bu karaktere göre değişiyor. genelde en çok konuşan burçlar eleştiri yapabiliyorlar.
Ketun sinsi olmayan burçlar
Yay
Aslan
Koç
Lafını esirgemez gediğine oturtur anlmayana pankart açar. Bence 🙃😇
Akrep burcu olabilir bu ben yani 😄
Akrep burçları sert kaya ya wjwjwj
Kendimizden başka hiç bir şeyi beğenmiyoruz adjskjf
Biz beğeniriz geri kalanları sorn yok 😂😂
Kendimle baş başa kaldım yine 🚶🏼♀️🚶🏼♀️😂
😂😂
Teşekkür ederim 🌷
Ricalar 💚
Cevap
11Cevap
Kızlar da burç fark etmiyor hep bir eleştiri dır dır, erkeklere gelince onlar asil ve soyludur teşekkürler
Ha oyle miymis knk
Asil ve soylu bir birey neden touch blue kullansin ki
Dayim dalga gectiginin farkindayim anlamamis olman komigime gitti tiktokcu ya
Biliyor musunuz benim için tartışmanıza hiç gerek yok eueuehhh
😂😂
Bruh.
Ikiside harika sende o potansiyel yok ama sen direkt sokaktaki telefonunu goster dayilardansin cok ust duzey dusunmussun
Kızım sen neyin kafasını yaşıyorsun engelli misin neyin tribindesin sana evde ekmek su vermiyorlar mı vitaminin mi eksik vitaminsiz misin durduk yere ne bu laf sokma çabaları he 25 yaşlarındaki insanlara dayı amca diyorsan 12 13 yaşların da tüyü çıkmamış bir veletsin hadi bak işine yaşıtların ile muhatap ol
Burçlar konusunda aşırı bir bilgim yok ama bu konuda sadece yengeç burcu olanların baya eleştiri yapar olduklarını duydum..
Yani borç olarak bilmiyorum açıkçası burçları çok takip etmiyorum ama benim babam çok eleştiri yapar 🤣
Babanın burcunu sorsak Ben koyunlar doğduğunda doğdum diyecek 😂😂😂
Bizimkilere doğum tarihini ne zaman sorsam yok buğdaylar çıktığında yok inekler doğurduğunda yok koyunlar doğurduğunda diyorlar bana hhgwhwh
🤣🤣🤣🤣
1962 Mayıs 10 doğumlu
Başaklar yani biz evet ama haklı eleştiri yaparız. Gereksiz yere yapmayız.
Burcum diye söylemiyorum her haltı bildiğini sanıyor. Her şeyde fikri var skdjksd. Başaklardır
Etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla en çok kovalar ve balıklar çok eleştiriyor.
Yay burcu erkeği 🧐
Evet katılıyorum
Başak burcu 🤦🏼♀️
Akrep ve veya yay
Akrep olaarak ben diyorum
Kesinlikle başak burcu...
Net Başak. Kadını da erkosu da.
Bilmiyorum ama ben boğayım
Boğalar iyidir ya wjwjwj
Yengeç
Başak
Başak