Sanırım yengemin üniyi uzattığım zaman pdr okuyan biri için "O çok ders çalışır. Sen de çalış da bitir." demesi. Kendi kızları üniversite okumadan evlendiler. 😂😂Önce kızına baksa ve kendine baksa aslında kıyasa lüzum kalmaz. Kendi lise mezunu. Kızları gibi erkenden evlenmiş. Ben de koca peşinde koşmak yerine okumayı tercih ettim. Oysaki üniversite kazandığım sene benimle evlenme lafı eden bir erkek arkadaşım vardı. Ben, okumayı tercih ettiim. Onun kızlarının da aklı evlenince başına geldi ve biri evli iken okudu. 😂😂Ay! Bir de lise mezunu ne demişti? "Benim genel kültürüm çok iyidir." Annem diyeni "Genel kültürünü Almanya'da onun bunun pisliğini temizleyerek kazanmış galiba." 😂😂 Daha çok var da uzar.
aahah çok dolmuşsun kıyamam 🤭😂🌸 ay bırak hepsi evlensin sen yoluna devam 💅🤪 bu arada istediğinde düzenini ayarlarsın evlenmek marifet değil tabii ki ama istediğinde olsun bunlar ne böyle 😂✨
Aynen, aklıma geldikçe sinir oluyorum vaktinde ağzının payını veremediğim için. Diyecekmişim aslında "Senin kızın gibi koca peşinde koşmak yerine okumayı seçtim. Aklım sonradan başıma gelmedi." diye. 😂😂Gerçi annemin cevabı daha güzel. Benim öyle bir cevap vermek aklıma bile gelmezdi. 😂😂Hayır yani Türkiye ile Almanya iş imkanı açısından sanki aynı. Kızı belki şu an mezun olmuştur. Burada bir de okumak da yetmiyor malûm. Orada üniversite bitince direkt iş imkanı var. Burada bir de Kpss var. 2020 mezunuyum. O zamandan beri atanmaya çalışıyordum. Artık çalış çalış ben de psikolojik olarak yoruldum. İş arıyorum, iş de yok. Ücretli öğretmenlik başvurusu yaptım, çıkmadı. Evde kaç yaşına gelmeme rağmen hâlâ Kpss çalışıp duruyorum ama artık sarmıyor da.
Ayy bu döngüyü cok duydum maalesef ulke ve sartlar aynı değil o zaman sen de şey de beni de alın Almanya'ya siz de kurtulun ben de kurtulayım shshshdhsjsjsjsj
En İyi Cevaplar