Astroloji & Burçlar Burcuna göre sevgini nasıl ifade edersin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Burcuna göre sevgini nasıl ifade edersin 💕, söyle bakalım 😅 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre sevgini nasıl ifade edersin? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% İkizler +1 yıl Her şeyi olduğu gibi açıklığıyla itiraf edermişim- ikizler burcu 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Ben söylerim susmam ki yanlış 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% Boğa +1 yıl İsiririm koparirim 😄 vahşi seviyorum 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Boğa +1 yıl Aşkından ölse söylemezmiş.. söylerim 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep ♏ yükselen de Akrep ♏ .. . ☺ 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Sahiplenmeye başlayarak.. 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başak fazlasıyla iltifat etmeye baslar 1 0 Yorumla
Bergiyaruk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Terazi +1 yıl Seviyorum ama gururluyum eşit Akrep erkeği 😎 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 438 cevap paylaştı. balık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yengeç burcuyum
Her şeyi olduğu gibi açıklığıyla itiraf edermişim- ikizler burcu
Ben söylerim susmam ki yanlış
İsiririm koparirim 😄 vahşi seviyorum
Aşkından ölse söylemezmiş.. söylerim
Düşünmeden duramıyormuşum :D
Akrep ♏ yükselen de Akrep ♏ .. . ☺
Sahiplenmeye başlayarak..
Başak fazlasıyla iltifat etmeye baslar