Evet bana göre yengeç , akrep , balık bir şeyleri kafalarında kuruyorlar ondan sonra karşılarında ki insana psikolojik şiddet uyguluyorlar. Peki sizce en psikolojik şiddet uygulayan burçlar hangileri?

Evet bana göre yengeç , akrep , balık bir şeyleri kafalarında kuruyorlar ondan sonra karşılarında ki insana psikolojik şiddet uyguluyorlar. Peki sizce en psikolojik şiddet uygulayan burçlar hangileri?

Yengeç olarak öyle bir özelliğe sahip değilim sanırım ben gelişmiş versiyonunum yengeçlerin çoğu özelliğini özellikle de olumsuz özelliklerini taşımıyorum.
Ben ikizler demek istiyorum.
İstedikleri olmayınca ortam içinde onun gibi düşünen kimse yoksa duruma göre ya şirinlik maskesini takar ya da silahlarını kuşanır tanıdığım en tehlikeli burç olur kendisi.
Çift karakterli.
Benim burcum akrep ama hayatım boyunca hiç kimseye ne fiziksel ne de psikolojik şiddet uygulamadım
Yengeç sanırım :D
Cevap
11Cevap
Bence yengeç
Bence tereddutsuz balık. Bana gorenen duygusal burc ve bu duygusallik cukuruna girdiklerinde herseyi hayal edip yogunlasabiliyorlar. Onlara gore gercek dunya yok. %80 hayal dunyasi %20 gercek dunya.
Allahım ne mutluyum ilk kez ikizler bir b*kun içinde yok😂
İkizlere laf ettirmem akwkwkwk
Hay Allah razı olsun. Bir sevenimiz çıktı
Ben anlamıyorum insanların Koç ve ikizler burcuna düşmanlığı nedir yani nedir. O kadar kötü yorumlar yapıyorlar ki bu iki burç için sanki dünyanın anasını onlar belledi neyse ya sinirlenmeyeceğim ikizler burcu olarak iyi ki varsınız 💚
Oğlak yok çünkü böyle şeylere ihtiyacım yok gelen gelsin giden gitsin
Koç ve Yay kesinlikle
Yo ben Psikolojik şiddet uygulamiyorum direkt şiddet uyguluyorum kısa ve net olsun diye😂😂😂
Akrep, yengeç, balık
Koç, Akrep, Oğlak
İkizler , akrep, başak
Akrep
Başak
Balık da olur evet
Koç Burcu bu konuda usta.
Aslan burcu çok baskın olduğu için olabilir
Bence terazi. Pasif agresif bir tavrı var.
Ben öyle değilim
@umutsuzlar6407 eşim öyle...
Eşin öyle diye herkes de olacak değil
@umutsuzlar6407 yahu maksat geyik zaten..
@umutsuzlar6407 gelmem
geyiğin kralını yaparız
@umutsuzlar6407 yok bu kadarı yeterli
sana bi şey göstereceğim
@umutsuzlar6407 seni engelleyeceğim
Burç özelliklerini bilmiyorum
Ateş grubu üyeleri. Koç, Aslan, Yay
Koç olabilir:<
İkizler burcu
Koç ve terazi. !!!
Oğlak, kova, aslan
Balık, Akrep, Yengeç