Hepsi için geçerli olmasa da erkeklerin burçlara ve astrolojiye karşı olan önyargısı beni deli ediyor. Tamam çok haşır neşir de olun demiyoruz ama saçma bulup "burç neymiş yae" da demeyin. Var mı astrolojiyi ve burçları saçma bulanların bir nedeni?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu astroloji denilen sözde bilim, milattan sonra bilmem kaçıncı yüzyılda batlamyus denilen matematikçi, astronom bir adam tarafından tamamen uyduruluyor. Tabi onun o zamanki hesaplamasından sonra yeni gezegenler bulunuyor ve dünyanın dönüş yörüngesi o zamandan beri 23 derece kayıyor. O zaman da geçersizdi, şu anda da geçersiz yani. Peki siz çok bilmişler bu bilgilerin neden sizinle uyum gösterdiğini düşünüyorsunuz? Bütün burçlar herkesle uyum gösteriyor zaten. Şimdi astrolojiye inanan çok bilmişlere çay kaşığına anlatır gibi bir şeyler anlatmaya çalışacağım. Bimem anlar mısınız ama yine de insanlıktan umudumu kesmemeye niyetliyim. İnsan kişiliğini etkileyen, etki derecesinin büyüklüğüne göre sıralanmış temel faktörler faktörler var.
1- Biyolojik faktörler. Gnler yani, kalıtsal yapı. Aynı babana çekmişsin, aynı anası derler ya hah işte öyle. Bir kişinin ana rahmine düşmesinden itibaren, başından geçen her türlü biyolojik ve ruhsal değişim senin genlerine yazılıyor. Sonra bebek yaptığında hoop ana ile babanın genleri bebeğe aktarılıyor.
2- Fiziksel özellikler. Güzel ya da çirkin olmak, uzun ya da kısa olmak, şişman ya da zayıf olmak, sağlıklı ya da hastalıklı olmak gibi. Şüphesiz güzel, uzun ve sağlıklı bir vücut yapısına sahip insanlar, çevrelerindeki insanların da onları pohpohlamasıyla daha öz güvenli ve başarılı bir hayat sürerler. Kişilikleri de bunlarla uyumlu özelliklerde olur. Maddi, manevi ve fiziksel şartlar uçurum derecesinde farklar yaratıyor.
3- Çevresel faktörler. Öncelikle aile. Anenin, babanın eğitim seviyesi, çocuk yetiştirme bilgisi, çocuğun bakılma şartları, beslenme düzeni, korunma, sevgi ihtiyaçlarının karşılanması, evdeki iletişimin sağlığı, büyük ya da küçük kardeşe sahip olma, çocuğun fiziksel ya da duygusal şiddete maruz kalması vb. birçok faktör çocuğun kişiliğinde büyük rol oynuyor. Çünkü çocuk, yetişkinliğe kadar geçen zamanda en çok ailesindeki bireylerle ve onların himayesi altında zaman geçiriyor.
4. Kültürel faktörler. Doğulan ülkenin gelenek, görenekleri, dini, kültürel özellikleri, siyasi ve ekonomik yapısı vb. büyük bir çoğunluğumuz Türkiye'de doğup büyüdük. Yurt dışına çıkanlar, farklı kültürlerden birçok insanla tanışanlar bunu daha iyi bilir. Bazen sanki farklı bir dünyadan bir varlıkla tanışmış gibi olursunuz. Bazı özellikleri garip, bazı özellikleri büyüleyici gelir. Avrupa'da doğan bir bebekle, Türkiye'de doğan bir bebeğin geleceğini anlamak zor olmasa gerek. Hatta ılıman ve soğuk iklime göre de insan kişiliğine olan etkisi kanıtlanmış.
Kişinin geçirdiği hastalıklar, ruhsal travmalar, şoklar ya da küçük, büyük şiddette olaylar vs bunlar da etkilidir. Daha bir çok şey yazılır bunun üzerine. Bu anlattıklarım aklınıza oturdu değil mi? Çünkü hepimiz bu yollardan geçtik ve kişiliğimizi bu unsurların belirledi. Şimdi ayağımın altından çekilebilirsin.
51 Yorumla
İkizler+1 yılAyakta alkışlıyorum 👏👏👏
En İyi Cevaplar
İnsan araştırmadığı, bilmediği şeye inanmak istemez. Kendisine yüklenen doğru - yanlış bilgilerin dışına çıkmak istemez. Doğru sandıkları yıkılacak, yalan çıkacak diye içgüdüsel olarak korkar. Onu korumak için yeni bilgilere saldırır. Zira her şeye yeniden, her şeyi en baştan öğrenmek zorunda kalacaktır... Aslında hiç araştırmamıştır. Annesi babası atası "Bak doğru olan bu! 'demiştir ve ona itaat eder. Bardağa çay kaşığı der." Hayır o çay kaşığı değil "diyene saldırır... Misal ; Birkaç gündür sözde! secdeye yatmış güvercin videosu dolaşıyor sosyal medyada.' Sallabaş' hastalığı olduğunu düşünmezler. Düşünmedikleri için bilmezler... Hadi diyelim o kuş secde ediyor... E peki kabenin tepesine çıkıp örtüsüne pisleyen kuşlar ateist mi? Umurlarında olmaz.. Bu yüzden kendi doğruları dışındaki her şey saçmadır. İtibar etmemek gerekir.. İnsan bir şeye inanmak zorunda değil. Önemli olan merak edip araştırması.. Körü körüne reddeden kendini akıllı sanan cahildir. Araştırmadığım hiçbir şeyi saçma bulmuyorum. Saygı duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılBen de 18,19 yaşlarına kadar ben de sallamıyordum, ta ki günlük burç yorumlarında biri %100 tutana kadar ve ablalarımdan birinin kendim için olan günlük burç yorumumu okuyup çok benzerini yaşayana kadar ve biraz da o dönemde günlük hayatımdaki gidişattan pek memnun değildim ve bir cevap arıyordum. Kötü şeyler yaşadığımda birilerine suç atmak yerine sorgulayan biriyim onunla da ilgisi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbenim için çok önemli burçların insan yaşamı için çok önemli bir şey olduğuna inanıyorum yıldızların ve ayın etkisi beni çok etkiler belli dönemlerde kendimi çok halsiz ve sinirlerim tepe noktasına getiriyor ama belli dönmelerde ise gayet sessiz ve pozitif oluyorum bu olaylarda da öyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
105Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılÖn yargım yok sadece bilimsel olarak kanıtı olmayan şeylere inanmıyorum.
00 Yorumla Çünkü saçma olduğu için olabilir mi?
1. Dünyaca ünlü bilim adamları bile saçma buluyor. Dünyaca ünlü celal şengür zırva diyir 😀 hadi bize dedin de bilime ne diyeceksin?
2. Dine inanmasam da din bile bunu desteklemiyor.
3. İnsanların kaderini karakterini belirleyen şeyler başka şeyler.
Ama burçlar değildir.
Doğduğu ve büyüdüğü coğrafya.
Ailesinin kültür seviyesi.
Yetiştiriliş tarzı
Ve ailesinden geçen dna ve rna si
Norveç te doğan çocuk ile
Afghanistan da doğan çocuğa sırf aynı gün doğdular diye ortak kader çözemezsin.
Biri kalemle biri silahla oynamaya başlar.
Onun için ülkemizde yeni tanıştığın kişiye hemşehrim memleket nere diye sorarlar.
Hemşehrim burcun ne demezler 😉
Burçlara gelince hepsine ortak yuvarlak şeyler yazılır. Bana burcum uymuyor? Bir çok özelliğimi yansıtmıyor. Kuruyemis gibi karışık lazım bana 😀00 YorumlaBir dayanağı yok. Annemden dolayı kaç kere burç yorumlarını okudum ve duydum. Bu zamana kadar bir tanesi bile doğru çıkmadı. Geçenlerde kuzenim saçma sapan konuştu, ben de sinirlenip sert cevap verdim. "Senin alçalanın yengeç mi?" dedi. Alçalan ne diye baktım, o burcun olumsuz yönlerini alıyormuşum. Ana burçla alakamız bitti; yükselen, alçalan, yanlayan, ortalayan böyle abuk subuk şeyler çıkarmışlar. Bir de ev mevzusu var, o niye var? Hepsine tek tek bakıp analiz edicem, sonra ona göre genel bir kanıya varıcam da... Ölme eşeğim ölme
00 YorumlaAstroloji Zaten saçma ki aklı olan bunu kabul eder Nasıl mı? Saçma ya arkadaş yok şu burçta ki kişi kesin şöyledir böyledir diye karar vermek nasıl cahillik Burçlar insanın kişiliğini belirlemez o zaman ben ben 2 Ağustos doğumluyum buna bakılırsa aslan Burcu Oluyorum peki ben niçin aslan Burcu özellikleri taşımıyor um madem Burçlar belirliyor sa insani ben son derece merhametli bi kızı seversem o kıza aşırı sıcağım dir 😊 yani demek istediğim Burçlar sonradan uydurulmuş laflar insanı belirleyen nefis ve ruhtur nefsin baskın gelirse çok kötü biri olursun ama ruh baskın gelirse çok Güzel insan olursun ruh Allah tarafında nefis Allah düşmanı
20 Yorumla
+1 yılKadınların astrolojiye meraklı olmalarının nedeni geleceğe dair bazı şeyleri önceden öngörüp kendilerince hazırlıklı olmak ya da tedbir almak istemelerinden kaynaklanıyor. Erkekler hayatlarının kontrolünü çoğu zaman kendi ellerinde tuttukları için geleceğe dair bir meraklari anksiyeteleri olmuyor.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Gerçek bir bilim değil. Her bilimsel yazıda sahte bilim türü olarak geçer. İslam'da da burçlarla ilgili geçerliliği yoktur. Vardır diyenler Türkçe meal okusun. M. Ö 3000'li yıllarda uydurulmuş, herhangi bir geçerliliği olmayan bir şeye inanmak saçmadır.
İsveç'te olan araştırmada da inanan kişilerin narsist ve daha zeki demişler.
Ayrıca inanan kişiler de inanmak istedikleri için yazılana benzemeye çalışırlar.10 YorumlaMerhaba, ben astrolojiyi saçma buluyorum çünkü inanmıyorum. Ek olarak ş*refsizler akreplerden uzak durun dedi diye ben adam akıllı bir kız arkadaşıyla görüşemedim. Bir b*k yapmadığım halde beni suçladılar sence ben burçlara inanır mıyım? Yani burçlara haberlere inanılır gibi inanılıyor... Yok öyle olacak yok böyle olacak... 7 Büyük aile hikayesi miydi neydi onun gibi hurafe olduğuna inanıyorum.
11 Yorumla
Yengeç+1 yılbence burç bahaneymiş seven takılmazdı buna.
+1 yılAstroloji hristiyan inanışına dayanır. Güneş burcunun senin burcun olmasının sebebi hristiyan takviminin güneş yılını esas almasıdır. Dinleri ve bu türden tahminleri gerçekçi bulmuyorum. Gezegenlerin bizim davranışımız enerjimiz üzerinde etkisi olabilir. Fakat bir çıkarım yapmak ve aylara günlere kategorize etmek insanın harcı değil. Bilim bile birçok konuda yanılıyorken üstelik.
00 YorumlaMarsın hareketlerinden etkilendiğim için şuanda burçları saçma buluyorum.
Ama yarın Venüsün güneş sisteminin tersine dönmesinden etkilenip kararımı değiştirebilirim belki dur bakalım
Tabi ben bunların hareketlerinden etkilenirken diğer 7 gezegen yerinde hiç kımıldamazsa iyi. Şimdi onlarda hareket ettiği için hepsinin çekim etkisine kapılabilirim bu da bende büyük karakter değişimleri yapabilir
Ha evrendeki milyarlarca gezegen, yıldız ve galaksiye girmiyorum bile😅00 Yorumla
+1 yılher donemden her kutupdan sereefsiz taniyinca insan astrolojiyi pekte ciddiye alamiyor. sonuc olarak bulundugu burc ne kadar guzel ozellikleride olsa bu ozellikleri barindirmayanlar olucaktir. ben ihtimallere yer vermeyi sevmem. bu yuzden benimsemiyorum. onemsemiyorum. cok sukur insanlari kendim gozlemleyip taniyabiliyorum. on yargili biri olmadim hayatim boyunca.
00 Yorumlasiz olaya sanırım duygusal bakıyorsunuz. ne dinde ne de ilimde astorojinin yeri yok. gezegenlerin ve yıldızların konumu, insan kişiliğini etkilediğini destekleyen hiçbir açıklama yok. bilimsel olarak mantığıda yok. burçlara inanmıyoruz demiyoruz öyle bir şey yok diyoruz.
00 Yorumla
+1 yılben astrolojiyi çok saçma buluyorum nasıl anlatacağımı bilmiyorum şöyle söyliyim bem ateistim allaha ve doğa üstü olaylara inanmıyorum burçlar fal gibi fala inanma falsız da kalma demişler burç fal büyü bunları doğa üstü olay gibi gördüğüm için inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBaştan sona saçma milletin kafasına göre yazdığı şeylerde kendine yakışanı seçip aaaa aynı beni tarif ediyor diye kendinizi kandırmanız sence bunun neresi mantıklı birtane bilimsel açıklama yapabilirmisin astroloji , burçlar veya fallar hakkında tamamen uydurmasyon…
00 Yorumla
+1 yılBi saçma sapan, ikincisi neşeli günler filmindeki ziys anladım atıyorsun bari yutulur cinsten olsun reğliği gelir aklıma yok aslan bu hafta ailesiyle bağı kuvvetlencek ya da başka bir şey saçmalığın danıskası normalde de böyle konuların konuşulması bile garip
00 Yorumla
+1 yılDIDNDIDLIFSKHXOSNX burçların saçma olmasından çünkü öncelikle astroloji bir bilim dalı değildir astronomi bir bilim dalıdır ikincisi senin doğduğun ayda havada duran o yıldız varya bilmem kaç ışık yılı uzaklıkta ve o yıldızların büyük ihtimal çoğunluğu ÖLDÜ sen sadece onların ışığını görüyorsun yani onlar okadar uzaktaki uzaklığını bilmiyorum x kabul edelim onlae ölürse onların öldüğünü biz x ışık yılı sonra anlayabilceğiz ve bilimsel hüüüüü satürnün enerjisi günümü mahvediyorr ve ya hangi insanları nasıl doğduğu aya göre 12 farklı sınıfa ayırıyosunuz aklım almıyor aaaa ve 12 ne mk bari bi 100 200 falan olsun yalanlarınız bile sığ mk dınaıdmdıdmısndjdnsk
01 Yorumla
Oğlak+1 yılAaa öyle deme onlar her şeye bir anlam yükleyecekler gezegenlerin karakterlerini belirledigini saniyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkşi sözlükten aynen alıntı konu. Bari başlığı mantıksız bulması diye değiştirin :)
https://eksisozluk.com/erkeklerin-astrolojiyi-sacma-bulmasi--7468710
Bence burçlara inanmak eğlenceli. Erkeklerin inanmaması çok umurumda değil, erkek arkadaşımla burç sohbeti yapmam
11 Yorumla
Balık+1 yılŞssss
Gizli Üye(25-29)+1 yılHurafe? cahiliye döneminden çıkma arap falcılığı? bilimin kabul etmediği ve "sözdebilim" diye isimlendirdiği gerçeklikten uzak olması? karakterleri gezegen veya burçlar değil Allah insanı yaratırken karakteriyle birlikte yaratması? Daha kaç tane sebep sayayım?
12 Yorumla
Koç+1 yılGüzel açıklamışsın
Cevap sahibi+1 yılEYVALLAH
+1 yılBurçlarla işi olmayan erkek candır. Yı cınım bınım bırcım şu da ondan böyleyim hayatını ona göre şekillendirmiş anasını sktgim burç denen melet olmasa ne olurdu acaba
45 Yorumla
Akrep+1 yılGel hayatımızı aynı anda şekillendirelim birlikte, tanışalımmı
Boğa+1 yılPrensesini buldun mu şövalye
Boğa+1 yılVatana millete hayırlı olsun
Akrep+1 yılYAZ SENİ PRENSESİM YAPACAM
Boğa+1 yılBağırma bağırma
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 tane gezegen yerinden milim oynadı diye karakterimiz değişmez , basımıza bela / güzel olay gelemez çünkü.
İnsanın karakterini aile yapısı , yaşayıp büyüdüğü arkadaşları ve çalışma arkadaşları gıbı etkenler belırler.11 Yorumla
Boğa+1 yılKanka hani bazı dinciler her boku yer yer sonra suçu kendi karaktersizliğinde değilde şeytanda arayıp şeytana uydum vs derler ya bu da aynı hesap.
+1 yılçünkü erkekler daha mantıklı ve doğru düşünebiliyor sonuçta bilimsel değil ve bildiğin falcılıktan ibaret
41 Yorumla
Koç+1 yılFarklı bir bakış açısı sevdim haha
Emin olun, astroloji, burç konuşan kızları ciddiye alıyomuş gibi yapmamızın tek nedeni "belki s.. keriz şu salaa" umududur.
Bu gerçekle yaşayacaksınız. Çünkü saçmalık.013 Yorumla
Oğlak+1 yılyani tum erkekler akilli tum kizlar aptal mi? ne demek istediniz?
Oğlak+1 yılnickimizin yaninda burc cikiyi mk dkfk
Oğlak+1 yılkaradenizliyim
Oğlak+1 yılYOK
Oğlak+1 yıluzatmayın beyefendi , iyi akşamlar.
Oğlak+1 yılherkes biizm boşumuzu okuyodu zaten iyi ki yaptın bu açıklamayı
+1 yılBende saçma buluyorum ya bazı insanlar aşırı derecede burçlara inanıp ona göre hareket ediyorlar. Tamam belki bi tık inanabilirsin ama tüm yaşantını burçlara göre yaşamak bana aşırı saçma geliyor
00 Yorumla
+1 yılDunyanin kac kati buyuk gezegenlerin benim kisiligim ile ne alakasi var bir de dunya uzerinde kac milyar insan yasiyor dusun cinde yasayan bir adamla turkiyede yasayan bir adamin karekteri yapisi olabilirmi kulturel inancsal etkenler ve yasadigin yere gore aldigin aile adabi filan insanin karekterine etki eden etkenkerdir, oyle ayla yildizla gezegenlerle olacak is degil
00 Yorumla
+1 yılBen mantıklı buluyorum bir çok konuda hatta insana ip ucu bile verebiliyor mantıklı olmayan yanları olsa da tamamen saçmalık diyemeyiz çünkü tesadüf olamayacak kadar çok tuttuğu yerler var.
00 Yorumla
+1 yılBoş şeylerle vakit harcamıyorum açıkçası ve bomboş bişi şu burç olayı gereksiz bilgi yok falmıl yok burçmuş bunlar saçma şeyler bi sebebi de yok bunun için bide sebep belirleyemem
00 Yorumla
+1 yılbiri ile taniştim benden cok astroloji biliyor soğudum abi ne öyle ilgin olmamalı ben sana anlatmalıyım
10 Yorumla
+1 yılBizi de senin gibi boş boş burçlara inanıp onlara göre hareket eden sarımsak beyinliler deli ediyo. Burçlara inanan insan da zerre zeka yoktur
00 Yorumla
+1 yılsaçma olduğu içindir. gezegenlerin hareketleri -dünya'ya çarpmadıkları sürece- kaderimizi etkilemiyor😂
00 YorumlaSacma sapan hareketler yapıp sonra bunu yıldızlara, gezegenlerin hareketlerine bağlıyorlar saçmalık. sjsjzjz
00 YorumlaDoğruluk payı yüzde elli yüzde elli, inanmam ne fala ne astrolojiye. Körü körüne inananları da anlamıyorum, gülünç.
00 Yorumla
+1 yılValla bi ablamız vardi astroloji diye diye kafayı yedi yok neymiş Merkür venuse kafa atmış da işlerimiz kotu etkilenirmis
00 Yorumla
+1 yılkendileri de zaten saçma sapan varlıklar oldukları için ve araştırmaktan acizler
119 Yorumla
Oğlak+1 yılEğer doğru araştirsaydin burclara inaniyor olmazdin boyle saçmaliklara inanacaklarina araştirmaktan aciz olurlar daha iyi
Terazi+1 yılgayette araştırdım yıllarca gözleme dayalı ortaya çıkıyor ve bazı aylarda doğan kişilerin benzer karakteristik yapıda olduğu görülüyor
Terazi+1 yılsana mı inancam yıllar süren gözleme mi
Oğlak+1 yılErkeklere saçma demenden ne tür bir pislįk olduğun belli
Terazi+1 yılgörüşüm seni ilgilendirmez
Terazi+1 yılsizde kızlara öyle diyonuz bende derim o zaman
Terazi+1 yılpislik dediğin senin gibi iki yüzlülere denir
Terazi+1 yıluza hadi
Boğa+1 yılSen şu pedofilinin tekiyle ilişki yaşayan kız değil misin? Bence senin kimseye saçma deme hakkın yok nu durumda
Terazi+1 yılpedofili sensin gerzék
Terazi+1 yılo benim nişanlım
Terazi+1 yılpedofili neye deniyor araştır önce
Boğa+1 yılUlan beyinsiz sen bununla sen 14 yaşındayken oda 20'li yaşlardayken mi ne beraber olmadın mı bu her nolursa olsun yasal olarak suçtur kişinin rızası olsun olmasın hiç fark etmez biride çıkıp uyarmadı mı seni kızım napıyorsun uzak dur o adamdan diye?
Terazi+1 yıllan bana bak seni bi döverim * sene koltuğa oturamaz hale gelirsin
Terazi+1 yılpedofili reşit olmayana cinsel istek duymak demek
Terazi+1 yılmal mısın nesin
Akrep+1 yılPuhahahshahaha bide araştırmış mk ne kadar acınası
Terazi+1 yılacınası olan tek varlık senin dünyada var olman
Terazi+1 yıluza yorumumdan vélet
Çünkü her şeye dümmmdüz bakıyorlar. Asla geniş düşünmek istemiyorlar. Ve çok basit düşünüyorlar.
11 YorumlaÖnemsiz buluyorlar ve bunu sadece erkekler değil önemsiz bulan kadınlarda var yani.
10 Yorumla
+1 yılbende burçlara inanmıyorum ve inanlar hakkında da olumlu düşüncelerim yok
11 YorumlaBana göre de siyaset saçma ama hep siyaset konuşurlar
12 Yorumla
Akrep+1 yılLan siyasete saçma nasıl diyebilirsin aaaaa tamam boş dersin öyle böyle dersin lan senin ülkeni seni yönetcek kişileri seçersin orada
Çünkü astroloji ile onların herkesten gizli kaldığı şeyler ortaya çıkar 😊
00 Yorumla
+1 yılçünki saçma , yıldızlara vede gezegenlere inanarak bir insanı tanıyamazsın
00 YorumlaÇoğu karaktersiz yorumlara sahip çünkü shhs yok öyle değilim demeye meyilliler
00 Yorumlaben bir kız olrk burç neymiş yeaa diyorum atın gidin bu saçmalığı hayatınızdan
00 Yorumla
+1 yılBende saçma buluyorum çünkü koca bir yalana inanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSaçma olduğu için. İnanan asalaklar beni çok güldürüyor 😂
02 Yorumla
Akrep+1 yılNedeni basit. Bilimselliği yok. Yeteli mi?
Akrep+1 yılYeterli*
+1 yılBilimsel dayanağı yok, Romalıların Mitleri çünkü sâdece
00 YorumlaAstroloji ve burç konuşan erkekleri görünce triplere giren kadınlar neden o tepkileri gösteriyor
00 YorumlaErkekler astrolojiyi saçma bulmuyor ki :/ Öyle bir şey olsa dünya düzelmeye başlar.
00 Yorumla
+1 yılDoğru olsaydı ben yengecin özelliklerini sergilerdim doğru değil
00 Yorumla
+1 yılUmrumda bile değiller bana gelen her türlü inanır burçlara. Sevdiriyorum ben insana
012 Yorumla
Oğlak+1 yılBeni engelleyin ben burçlara inananları engelliyorum.
Terazi+1 yılHahah sizim umrunuzda olmamam benim hiç olarak umrumda değil neyseki😎
Engel isteyene hayhay efenim 😊
Terazi+1 yılBen sana dememiştim neden üstüne alındın😂
Terazi+1 yılÜsttekine dedim
Terazi+1 yılBen bu ikizterazimi yerim dünyanın en tatlı meleği
Akrep+1 yılAllah korusun hemen engellesene beni olurda içimde az bişi şüphe olur ısınmaya falan başlarım
hikaye fasa fiso ilgilenenleri de boş insan olarak görürürüm
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüz mantık düşündüğümüz için. Ondan daha önemli şeylerle uğraştığımız için.
00 Yorumla
+1 yılSaçma olana saçma denir abuk subuk şeylerle kafayı bozup insanlıktan çıkmışsınız
00 Yorumla
+1 yılhayallerle degil canim gerceklerle ilgileniyoruz da ondan astroloji saçma. geliyor somut bişey yok
00 YorumlaHangi günde doğduğuna göre ileride ne olacağını bilmek saçma değil mi sence?
00 Yorumla
+1 yılKoyduğunu fotoğraf süper.
Bana da saçma geliyor astroloji00 Yorumlagökteki yıldızlarn gezegenlern sknde deglsnz şunu bi kavrayin kendinizi Co değerli hissetmeyin
00 YorumlaAhaha gerçekten saçma olması erkeklerin böyle şeylerle ne ilgi ne zamanını harcar koca evrende en son düşünülecek konudur.
00 YorumlaAkılcı ve modern düşünce sistemi burçlarının olmadığını kanıtlıyor.
00 Yorumla
+1 yılSaçma bulmuyorum, hatta yıldızname falı da bakıyorum.
00 YorumlaSaçmaya indirmenin zemini 3. Halin olmazlığı, başka ne olabilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler akıl ile hareket edzn varlıklar, aklına yakıştıramadığı ve bililsellik bulamadığı için inanmıyor. veya burç gibi şeylerin safsata olduğunu büyüklerinden duyduğu için...
01 Yorumla
Terazi+1 yılbilimsel olarak kadınlar daha zeki ve zekanın yüzde 60ı anneden geçer
+1 yılermekler kimi duygusuz ve duz mantika hareket eder at gizlyguyle bakar dunyaya
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Erkeklerin astrolojiyi saçma bulmasının sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler