Astroloji & Burçlar En şımarık, kendini beğenmiş burç sence hangisi? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Koç İkizler Balık Oğlak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En şımarık, kendini beğenmiş burç sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Akrep burcu bence 1 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% Balık +1 yıl genelde gözlemledigim koç o kibirli kendini beyenmiş bi havası var bide umursamaz tavrı falan ötekilerden farklı be cekilmiyo 2 0 Yorumla
Clawxy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% Yay +1 yıl balık ne alaka olm :D tanıdığım balıklar hep alçakgönüllü gösterişsiz insanlar... nerde ikizler orada piremses :D (hepsi için değil çoğu öyle) 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkizlerim ve kendimi seviyorum ama boş hava da sevmem. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
zümbüll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Yengeç +1 yıl Koç burcuyum asla bizler kendimizi beğenen tip değiliz:D karşı taraf begeniyor hep 2 0 Yorumla
Bonibomcuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% Aslan +1 yıl burada neden aslan yok bsnsksms ya da kova ya da terazi 0 0 Yorumla
esmaa728288229 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Başak +1 yıl İkizler burcu olmak dünyanın en güzel ve en kötü seyi 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% Kova +1 yıl hiç birisi zira asla şımarık ve kendini beğenmişlere tahammül edemem burcundan bana ne 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% Akrep +1 yıl Knk balık ne alaka🤭 Kova diyorum 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Kimler ikizler demiş diye bakmaya geldim. 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% Akrep +1 yıl Kesinlikle Terazi yaa 1 1 Yorumla bekleyeninim Oğlak +1 yıl Çünkü biz bunu hak ediyoruz 😎 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Akrep +1 yıl Burçla alakasi yok bence yetistirilme tarzi önemli 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 624 cevap paylaştı. Koç bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Koç deneyim konuştu 1 2 Yorumla TaksKaks Boğa +1 yıl Lider ruhlu musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TaksKaks Oğlağım galiba hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl koç kesinlikle 1 1 Yorumla TaksKaks Boğa +1 yıl Baskın bir karakter misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Akrep burcu bence
genelde gözlemledigim koç o kibirli kendini beyenmiş bi havası var bide umursamaz tavrı falan ötekilerden farklı be cekilmiyo
balık ne alaka olm :D tanıdığım balıklar hep alçakgönüllü gösterişsiz insanlar... nerde ikizler orada piremses :D (hepsi için değil çoğu öyle)
İkizlerim ve kendimi seviyorum ama boş hava da sevmem. Keyifli günler..
Koç burcuyum asla bizler kendimizi beğenen tip değiliz:D karşı taraf begeniyor hep
burada neden aslan yok bsnsksms ya da kova ya da terazi
İkizler burcu olmak dünyanın en güzel ve en kötü seyi
hiç birisi zira asla şımarık ve kendini beğenmişlere tahammül edemem burcundan bana ne
I k i z l e r. .
İkizler bence.
Aslında Aslan
Knk balık ne alaka🤭 Kova diyorum
Kimler ikizler demiş diye bakmaya geldim.
Kesinlikle Terazi yaa
Çünkü biz bunu hak ediyoruz 😎
ikizler hiç sevmem
Başak kendimden biliyorum
İkizler hep öyledir
Kova.
Akrep b
koç :)
Burçla alakasi yok bence yetistirilme tarzi önemli
Aslan
İkizler
İkizler 😎