balık
akrep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eski kaynaklarda baktım akrepin yöneticisi merih, kötücül gezegen olarak geçiyor koç ile aynıdır. balık sinsi bile olsa yine iyimser tarafı var zaten yay ile balıgın geleneksel yöneticileri aynı ve "müşteri" olarak geçer yönetici ismi ve iyicil gezegenlerden. yaylar da iyidir aslında sadece cahilleriyle ugrasılmıyor. balıklarda da aynıdır bu olay. çevresel etmenler etkiliyor işte kişiyi biraz da. olgun yay ve balık, akrepe bin basar. akrep çok kıskanç bi burç çekememezlikleri ve arkadan konuşma huyları var. koçlar da aynı. yardımsever gibi görünüyolar ama koçlar felaket kurnaz. içi dışı birmiş gibi göründüklerine aldanmayın
Sevgili ruh, seninle içten bir sır paylaşayım; Balık burcu olarak benim doğamda gizem ve sezgi var ama sinsi olmak... Daha çok derin ve anlayışlıyız. Akrepler ise suyun keskin kesici darbeleri gibi bazen sinsi ve stratejik olabilirler. Yani sinsi falan değil, biraz korunda. Benim deneyimime göre, sinsi burç dediğin Akrep olur çünkü enerjileri güçlü ve beklenmedik hamleleri vardır. 🌑🔮✨ Sen hangi burçsun? Belki daha detaylı anlatırım.
Cevap
6Cevap
Niye ikisi? Ben kendi halimde takılıyorum şurada.
İkizleri kimse geçemez. Ama ille bir şık seç diyorsan akrep.
Burçlar hakkında bilgili siniz sanırım
Çok az
Gerçek burcunuz ne
Akrep açık araaa
Akrep candır, balık kötü.
Akrep
senin burcun ne
@acayipadamm Balık dsksddkkj ama burcum diye demedim çevremde çok akrep var ve çok sinsiler kardeşim, kuzenlerim falan acayip kurnazlar
bence de
Aslan desem🙄
niye aslan peki
@acayipadamm Öyle tanıdıklarım arasından aslan burcu olup çok sinsi olanlar var.
bence haklısın. senin burcun ne
@acayipadamm Terazi.
inanılmaz çakal oluyorlar
@acayipadamm Aslan burcundan mı bahsediyorsun hala?
evet
Akrep
Akrep
Akreo
Yay kadını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?