Toprak grubu burçları başak, boğa, oğlak kendileri hırs, azim ve otoriterlik ile bilinirler peki sizce de bu üç burç gerçekten hırslı mı?

Toprak grubu burçları başak, boğa, oğlak kendileri hırs, azim ve otoriterlik ile bilinirler peki sizce de bu üç burç gerçekten hırslı mı?
Evet hırslı diyebiliriz bir Boğa konuşuyor şu an :D
Ayy sen boğamısin😂
Bende diyorum ki niye anlaşamıyoruz 🤦😂
Hangi konuda anlaşamadık :D
Şaka şaka gül diye😂
Ciddiye aldım bir an :D :D :D
Ben su grubu burçlarındanım. Toprakla karışınca çamur olur mu hocam?
Birbirinize gitmeyin uzak durun 😂😂😂
Tamam hocamm severek izliyoruz hocam 🤣🤣
Of ya😂😂😂
Cevap
9Cevap
Evet düşünüyorum
Aynen öyledirler çünkü hem çok msntikli hem azimli hem çok disiplinli prensipli çalışırlar başarı onlar için bir tutkudur mükemmeliyetçilikleri de burdan gelir.
katılıyorum 👍
Burcum aslan ama yükselenim boğa tabi internetteki baktığım siteler doğru ise ve bence biraz hırslılar yani tanıdığım birkaç kişi öyle idi.
Azim var bence onlarda hirs geçici bir şey ve bence Ateş grubu burcunda yoğun
Ateş de zaten kesinlikle var ne şüphe
Hırs dışında diğerlerine katılıyorum. Hırstan ziyade disiplin ve inatçılık var bence
Ben başağım artı ay yükselenim oğlak dobble hırs var o yüzden ama her konuda değil
Hepsi toprak olacak bir gün. Neden bu hırs :D
Oğlak burcuyum hırslıyım ama saplantılı değilim o yüzden çok uğraşmama rağmen olmamışsa bırakıyorum
Saplantılı değilim mi oğlak burcu bir şey isterse ona takar ve ulaşana kadar çabalar bu hırs ve saplanti değilde nedir
Hırslıyom ama saplantılı değilim. Dediğim gibi biraz uğraşırım olmuyosa bırakırım. Saplantılı olsam olana kadar devam ederim
Genelde evet özellikle oğlak o kadar işkolik bir yapıya sahip ki
Evet hırslılar ama bazen hırsları duygularının önüne geçebiliyor.
Bir başak olarak söyleyeyim istediğimizi elde etmesini biliriz hırs bizim göbek adımız
Not yükselen boğa gerisini siz düşünün
Hayır. Kendi hallerinde kendi yarattıkları dünyanın mükemmel olmasını istiyorlar o kadar. Toprak burçlarından olan arkadaşlarımın çoğu temizlik hastası bu arada. Evleri çok temiz olsun onlar için yeterli
Haklısın canım aynen öyleler
Senin burcun ne 🙂 ben koçum ateş grubundan
Birde karakterler var onları biliyor musunuz. Sovda ateş vs gibi. İnsanlar ateşten sovdaya dönüşebiliyormuş örneğin çok ilgimi çeken konular ama eğitim almak gerekiyormuş öğrenebilmek için
Yay burcuyum😂
Ateş grubu insanların mutluluk sebepleri bence 😂 biz olmasak hep bir monotonluk.
Bence de ya gerçekten öyle biz olmasak ne yaparlardı acaba 😂😂😂
😂😂❤
Toprak grubundan olarak söylüyorum hırslı biri değilim
Burcum basak yukselenim yay ve hırslı falan degilim tembelim
Sen daha çok yükselen özelliklerini taşıyorsun yay burçları vurdumduymaz olur ben basak burcuyum yükselenim boğa hırs yaptığım birşeyi basaramazsam sinir krizi geçiriyorum
Burçlara inanmam ama biz yengeçlerde iyiyiz
Yengeçler için yeni bir soru sordum
Evet öyle bence bir başak olarakk
Hırslı biriyim evet doğrudur. Düşünüyorum...
Dusunmuyorum
Dogru
Evet hırslilar
Yes, öyleyiz.
Düşünüyorum
Benden bahsediyorsunuz şu an ☺️
Hayır albayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?