Astroloji & Burçlar 2 ay Sen de bizim gibi tarot kartlarının gücüne inanıyor musun? Sık sık tarot falı baktırır mısın? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 11-15 Kasım arası kampanyalar, indirimler ve çekilişler dolu Fal Sepeti Tarot Günlerini kaçırma! Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sen de bizim gibi tarot kartlarının gücüne inanıyor musun? Sık sık tarot falı baktırır mısın? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 98% Yengeç 2 ay Sık sık bakmıyorum ama inanmıyorum desem yalan olur shjsjaja Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 26 Başak 2 ay İnanıyorum bazen şaşırtıyor beni kartlar. Soru sorsam bir kere bakar mısınız? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% Yay 2 ay Hiç fal baktırmadim baktırmamda inanmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 99% İkizler 2 ay Hala fal saçmalığına inanan var mı? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b görüş paylaştı. Hayır tabi ki inanmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% Yay 2 ay Hayır inanmıyrm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Sık sık bakmıyorum ama inanmıyorum desem yalan olur shjsjaja
İnanıyorum bazen şaşırtıyor beni kartlar. Soru sorsam bir kere bakar mısınız?
Hiç fal baktırmadim baktırmamda inanmıyorum
Hala fal saçmalığına inanan var mı?
Hayır tabi ki inanmıyorum
Hayır inanmıyrm