Astroloji & Burçlar En iyi anlaştığınız burç kişisi yanınızda mı? Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aslanları sevmeyen başaklara bakın hele 🥳Kovaları severiz 😄 En iyi anlaştığınız burç kişisi yanınızda mı? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır yanımda değil. yengeç burcu 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Koç nerede diyeceğim ama gerek yok, çünkü koç ile anlaşamamak imkansız, koç ile anlaşamayan gitsin intihar etsin 😂 1 5 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Koç ile anlaşabilen cenneti garantilemiştir.😄 Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Bu iyiydi itiraf ediyorum 😂😂 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Ahahsd 😄 Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Koçların azabından nasıl kurtulacaksın bunu düşün sen 😂😂 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Koçların ciğerini biliyorum dert degil hallederiz 😄 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% Oğlak +1 yıl Neee ikizler mi🤭Aslanlarım yanımda çok şükür.🤲🥰 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Ben de ben de 😌🥰 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oğlak ve BoğaBaşak burçları çok merak ediyorum ne zman okusam ne zaman baksam çok iyi anlasilirsin diyor ama ne zaman nasip olacak. 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Kova +1 yıl Kova olarak en iyi koçlarla anlaşıyorum, babası koç olan koç oğlum var 😄 en anlaşamadığım bugüne kadar oğlaklar oldu. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim burcum kapatılmış. Kurtuldum ‘ burcun ne ‘ sorusundan 😂 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl İyimser düşünmek istiyorum sdhgjfk akrep burcunu unutmuşlar 😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hiç alakası yok, aslan ikizler yay iyi anlaşır genelde yani aslan ve başak hiç gmrmedim duymadım 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Terazi +1 yıl E hani terazi 🤔 2 3 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Terazi boğaymış 😄 Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl Yemegimi bile paylasmamki 😂😂 Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Ahahd
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Benim burcum yok ki 1 6 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl İkizler dedik sana ikizler kal Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl Değişim olmuyor mu 🙄 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Sen hangisini istiyorsun Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl Yeni bir burç Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Aslan ol o zaman Yorumla Dördüncümurat4 İkizler +1 yıl Yeni mi o 🙃🙄 yılan , kertenkele , kanguru Burcu olabilir , sadece bana özel olması lazım Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Ee hani terazinin anlaştığı burç...😄 1 6 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Kendiminkine bakıp gelmişim direkt ahahsf😄 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Kendine müslümansın tüü sana.😄 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Boğa olurmuş işte kız Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Zinhar olmaz liste isterim banene.😄 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Bulcam dur 😄 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Devamı yokmuş canım hepsi bu maalesef 😄 https://vt.tiktok.com/ZSRnSLQHf/ Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl İkizler aslan yazıyor bana hiç bilmediğim burçlar 1 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Kova +1 yıl Aslan 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl Burdayım dezemm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yanımda değil. yengeç burcu
Koç nerede diyeceğim ama gerek yok, çünkü koç ile anlaşamamak imkansız, koç ile anlaşamayan gitsin intihar etsin 😂
Koç ile anlaşabilen cenneti garantilemiştir.😄
Bu iyiydi itiraf ediyorum 😂😂
Ahahsd 😄
Koçların azabından nasıl kurtulacaksın bunu düşün sen 😂😂
Koçların ciğerini biliyorum dert degil hallederiz 😄
Neee ikizler mi🤭
Aslanlarım yanımda çok şükür.🤲🥰
Ben de ben de 😌🥰
Oğlak ve Boğa
Başak burçları çok merak ediyorum ne zman okusam ne zaman baksam çok iyi anlasilirsin diyor ama ne zaman nasip olacak.
Kova olarak en iyi koçlarla anlaşıyorum, babası koç olan koç oğlum var 😄 en anlaşamadığım bugüne kadar oğlaklar oldu.
Benim burcum kapatılmış. Kurtuldum ‘ burcun ne ‘ sorusundan 😂
İyimser düşünmek istiyorum sdhgjfk akrep burcunu unutmuşlar 😀
Bence hiç alakası yok, aslan ikizler yay iyi anlaşır genelde yani aslan ve başak hiç gmrmedim duymadım
E hani terazi 🤔
Terazi boğaymış 😄
Yemegimi bile paylasmamki 😂😂
Ahahd
Benim burcum yok ki
İkizler dedik sana ikizler kal
Değişim olmuyor mu 🙄
Sen hangisini istiyorsun
Yeni bir burç
Aslan ol o zaman
Yeni mi o 🙃🙄 yılan , kertenkele , kanguru Burcu olabilir , sadece bana özel olması lazım
Ee hani terazinin anlaştığı burç...😄
Kendiminkine bakıp gelmişim direkt ahahsf😄
Kendine müslümansın tüü sana.😄
Boğa olurmuş işte kız
Zinhar olmaz liste isterim banene.😄
Bulcam dur 😄
Devamı yokmuş canım hepsi bu maalesef 😄
https://vt.tiktok.com/ZSRnSLQHf/
İkizler aslan yazıyor bana hiç bilmediğim burçlar
İkizler ve Aslanmış
Aslan
Burdayım dezemm