Astroloji & Burçlar Burcuna göre aşkı ne zaman bulacaksın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Aşkı ne zaman bulacaksın? 💕 Güncellemeler+1 yıl 🌸 Burcuna göre aşkı ne zaman bulacaksın? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hiç bir zaman. 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% Koç +1 yıl 6 aya kadar mı? Kaçıncı yılın 6 ayı? Yalan haber o inanmayın 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnız kalmak istiyorum bu sıralar aynen.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% Yay +1 yıl Ahahaha valla işten güçten vakit olursa bulacam nsjdjjd 1 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl İkizler, çok doğru yalnız kalmak istiyorum şu sıralar. 1 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Kova +1 yıl 1 yıl istemiyormuşum ama hiç istemiyorum artık soğudum erkeklere güvenilmiyor . 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 948 cevap paylaştı. Burcum boga yükselen akrep ve ikiside aramıyor ki bulsun. Evet aynen öyle... 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Balık +1 yıl Çok seviyor ve seviliyormuşum. Bundan balık burcunun haberi var mı? 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% Boğa +1 yıl Tam isabet olmuş aşk ne yeniyor mu modundayım valla :)) 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Yalnız kalmak istiyor diyor😀 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl 6 ay mı hıı o kadar sabretmek istemiyorum 😒 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% Boğa +1 yıl Ne zaman istersem o zaman burcumu ben yönetirim 1 0 Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Boğa +1 yıl aramıyor sadfghasdgsdgd 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl Hayyir ya Kasımda aşk Akrebe ait 😏😀 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Isten gucten vakit olursa. Aynen oyle👍 1 0 Yorumla
Aşkdüşünmeyenkız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl 1 yıl aşk istemiyor ama ben sonsuza dek istemiyom 1 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% Oğlak +1 yıl İşten güçten vakit olursa bulacakmışım : ) 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Çok yakında diyor korktum şu an 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% Yay +1 yıl Gerçekten de doğru YaY burcuyum 1 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl 6 ay mı 😂 tam zamanı borcum da biter 💃 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl yay çok aşık aramasına gerek yok doğru 1 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl İnanmıyorum tabi ama çok yakındaymış 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% Akrep +1 yıl Üşeniyorum aramıyorum. Aşk beni bulsun 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başak aşkla meskle işi yok şu sıralar 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Aşkla meşkle işim yokmuş bu aralar.. 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Varmış 😅 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. 6 ay 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Kasimda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç bir zaman.
6 aya kadar mı? Kaçıncı yılın 6 ayı? Yalan haber o inanmayın
Yalnız kalmak istiyorum bu sıralar aynen.. Keyifli geceler..
Ahahaha valla işten güçten vakit olursa bulacam nsjdjjd
İkizler, çok doğru yalnız kalmak istiyorum şu sıralar.
1 yıl istemiyormuşum ama hiç istemiyorum artık soğudum erkeklere güvenilmiyor .
Burcum boga yükselen akrep ve ikiside aramıyor ki bulsun. Evet aynen öyle...
Çok seviyor ve seviliyormuşum. Bundan balık burcunun haberi var mı?
Tam isabet olmuş aşk ne yeniyor mu modundayım valla :))
Bir senedir çok yakında diyor😃
Yalnız kalmak istiyor diyor😀
6 ay mı hıı o kadar sabretmek istemiyorum 😒
Ne zaman istersem o zaman burcumu ben yönetirim
aramıyor sadfghasdgsdgd
Hayyir ya Kasımda aşk Akrebe ait 😏😀
Isten gucten vakit olursa. Aynen oyle👍
Ben aramayanlardanım😎
Aşkla meşkle işim yok, çok doğru :D
1 yıl aşk istemiyor ama ben sonsuza dek istemiyom
İşten güçten vakit olursa bulacakmışım : )
Çok yakindaymis. Ne zaman ki?
Çok yakında diyor korktum şu an
6 aya kadar, hmm güzel 😂
1 yıl aşk istemiyormuşumm
Gerçekten de doğru YaY burcuyum
6 ay mı 😂 tam zamanı borcum da biter 💃
Aramıyor ki bulsun :))
yay çok aşık aramasına gerek yok doğru
İşten güçten vakit bulursam
İnanmıyorum tabi ama çok yakındaymış
Üşeniyorum aramıyorum. Aşk beni bulsun
Aramıyor ki bulsun mu 🙄