Öyle astrolojiden falan anlayan bi adamdı, atsam nolur ki çok mu bahane olur? çok özledim 3 ay oldu ayrılalı :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkonu eski sevgiliye mesaj atmak olunca; çok fazla bahane üretmeye başladık milletçe :D ne alakası var güneş tutuldu sende bana yeniden tutulmak ister misin mi diyeceğiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet gayet güzel ben düştüm :D
u Boğa+1 yılshsjsh :D bilemedim şimdi
En İyi Cevaplar
Mesaj atabilirsin elbette..
Fakat ; Güneş tutulması yeniden başlamayı ifade ediyormuş, bizde yeniden başlayalım... gibisinden bir mesaj göndermen pek doğru bir mesaj tercihi olmaz.
Çünkü bu erkekle üç aydır ayrısın, belki şu an bu erkegin hayatın da başka birisi olabilir.
Yeni bir ilişki yaşıyor olabilir.
Yeni birini seviyor olabilir.
Yeni bir sıkıntısı olabilir..
Üç Aylık bir ayrılıktan sonra pat diye böyle birden bire aniden bir mesaj yazıp göndermen uygun olmaz
Ancak onun iyi günün de olması lazım.
Yoksa bu mesaj geri tepebilir..
Bence bahanelerin ardına hiç bir zaman sığınmamalısın.
Ne hissediyorsan hangi duyguyu yaşıyorsan karşı tarafa direk onu söylemelisin ki karşı tarafta senin samimiyetine inanabilsin.
Birini seviyorsan ara,
Görmek istiyorsan davet et,
Soruların varsa sor,
Yanlış anlaşıldıysa açıkla,
Birini seviyorsan söyle,
Bir şeye ihtiyacın varsa iste,
Tek bir hayatın var,
KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA62 Yorumla
Soran+1 yıltakipleşiyoruz ya yeni biri olsa şak diye paylaşırdı
Oğlak+1 yılHer zaman açık ol.
Mesaj atmak için bahane yaratma.
Direk söyle.
Selam..
Nasılsın?
Hayat nasıl gidiyor.
Aklıma geldin bir arayıp halini hatırını sormak istedim diye yaz gönder.
Zaten oda sana karşı halen boş değilse mesajına olumlu dönüş yapacaktır.
Muhabbet bu şekilde ilerleyip koyulaşacaktır.
Baktın konuşmaya istekli oda sana yazıyor. Ya iyi ki aradın diyip muhabbeti sürüyor.
İşte o zaman söylersin.. Ben seni özledim.
Sen de durumlar nasıl diyip ağzını bir arar yoklama çekersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım bu tutulma birçok insan için eskinin yıkılıp yeninin başlamasını simgeliyor. Eskiye geri dönüşü boş ver gözünü aç çevrene iyi bak. Önümüzdeki 6 aylık süreç yıkımlar yeniden inşaalar küllerinden doğmaları simgeliyor.
00 Yorumla
+1 yılBen bu tutulmanın eski sevgilileri döndüren nitelikte olduğunu düşünmüyorum. Bu tutulma, aslında tam aksine değişimi, dönüşümü, yeniliği, yenilenmeyi temsil ediyor. Kadersel başlangıçlar ve bitişleri de öyle…
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
65Cevap
+1 yılMerhaba,
Maalesef toplumumuzda birtakım batıl inançlar yaygındır batıl inançlardan birisi de burçlar fal medyumluk veya gelecekten haber veren şeyler veya sizin bahsettiğiniz gibi güneş tutulması yeniden bir şeylere başlamak gibi gösterirler söz konusu olabilir yani bunları dile getiren insanlar olabilir ama bunların gerçeklik bir payı yoktur.
Mesela Güneş tutulmasında namaz kılınabilir ay tutulmasında namaz kılınabilir Rabbimize karşı bizi bu dünyaya getirdiği için şükredebiliriz ancak ne yazık ki insanlar sadece fani dünyanın nefsani istekleri peşinde koşuyorlar yani sonuçta geçmişte de bitmiş gitmiş Bir ilişkiniz için bir şeyleri daha fazla zorlamanın gerekli olmadığını düşünüyorum.20 Yorumla
+1 yılboş ver bunları ya yeniden başlamak için eskisine ihtiyacın mı var? Eskiye dönünce eski sorunlarda gündeme er geç çıkar özlemek ise her şeyi özler insan. Sadece onunla olanlar değil onunla yaşanan her şeyi özlersin
Gittiğiniz bir mekanda ki güler yüzlü garsonu o gün oraya gelen insanların renkli kıyafetlerini ne güzel gelmişse sana o gün her şeyi özlersin
Eskiye dönüp aynı kişiyle aynı mekana gidip aynı tadı alamazsın geride kalanı geride bırakmıyorsan bile selamın sabahın olabilir en fazla.10 YorumlaBana göre seviyorsa yanındadır sevmiyorsa değildir. Hayat bizim kaybettiğimizi zannettiği iz değerlerden ibaret değil. Bir yere tıkılıp kalmak, çok şükür iyi ki seni tanımışım cümlesine veda etmemize neden oluyor inanın buna. Yaşamaya bakın , zaten seviyorsa ve düşünüyorsa o gelip sizi bulur.
30 Yorumla
+1 yılMadem çok özledin, madem geri başlama isteği var içinde o zaman bahaneye bile gerek yok ki; ben seni özledim diye yaz gitsin. En azından tekrar başlayıp başlamayacağını görmüş olursun. Ama yazmazsan hep içinde uhde kalacak belkide yeniden bir araya gelebilirdik diye
12 Yorumla
Soran+1 yılçok kişi yazma dedi ama benim içimden de bu geliyor, neden belki o zaman birbirimiz için doğru kişi değildik şimdi olabiliriz dimi
Boğa+1 yılSen içindeki sese kulak ver
+1 yılTürk kızları akıllanmadığı sürece hiç bir zaman düzelemeyecekler bir türk kızı alırken yedi ceddine kadar araştıracaksın düzgünse namsuluysa ahlaklıysa edepliyse alacaksın yoksa çöplüğe at gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi
seni seven biri üç ay ayri kalabiliyor ise ömür boyu da kalabilir.. ona. mesaj atmanin hiç bir anlamı Yok egosunu tavan yapmaktan başka.. astroloji çok iyi biliyor madem. o arasin seni.. sen değil
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi gitseydi zaten bitmezdi. Eskiye tutunma, ders al, tecrübe olarak gör. Yoluna devam et. Senle olmak isteyen yoluna katılır. Başkasının egosunu yükseltme.
11 Yorumla
Soran+1 yılsen de haklısın :(
+1 yılBence sen onu yeni islerin baslangici olarak dusun ve instagramda gez dolas begendigin her erkege yaz konus elbelt biri ya da hepsi sana ilgi gosterir en cok begendigin erkekle de yeni baslangic kurarsin gecmise tqkili kalma
00 Yorumla
+1 yılBence yapma. Ben yaptım. Bikaç kere yaptım olmadı. Eğer seninkide oğlak burcuysa hiç yapma. Bi kere bitti mi bitiyor onlarda. Ama illa yazıcam nolursa olsun bundan kötüsü olamaz diyorsan ki ben her yazuşımda dedim jdlqmslwmsmsmsmsmmw git yaz bak mesela sana bunu yazdım gidip bide ona yazıcam jdkwmdksmxmwlsmalmsmwms
02 Yorumla
Oğlak+1 yılYok ne alaka oğlak benim burçta
Hiç sevmemiş demekki seninki
Soran+1 yılyay
Bence atmamalisin.3ay az bı zaman değil. Bu süreci düşünerek devam etmelisin. Sensiz yapabilmiş.(mesaj attiğinda hala beni unutamamis deyip egosunu tatmin edersin) Boşverip kendi yoluna bakmalısın. Böyle bı durum bende yaşadım. Hatta ilişki koçu adil beyden yardım almıştım. Dinlemeni Tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılay benden uzak allaha yakın adil
İkizler+1 yılNeden ki. mesela bana çok umutlu konuşmadı ama 30gun kuralı ve mutlu görün dedi 1ay sonra adam ilişki durumu yaptı. ise yaramadı dedim ama yine kendime yakişani yapmışım. iyi kide aramamisim yoksa unutamadı dycekti. halâ mutlu görünüyorum illaki görüyordur çok eminim sinir olduğuna. uyguladim pismanda değilim. onun dönmesinden ziyade kendi duruşum daha önemli. sizce o hayatina birilerini alırken ben yazsaydım nasıl olurdu?(cepte görecekti ee birazda mutlu olacaktı)
Soran+1 yıl30 gün kuralı bilmem neye inanmıyorum çünkü karşındaki köpek değil eğitesin. çok genel konuşuyor. askerdeki adam yazmıyorsa bırak gitsin dediği bi video var olur mu canım öyle şey
+1 yılAynen kardeşim koskaca Güneş birileri için çeşitli evrelere giriyor.
Güneş tutulması geçince ne oluyor peki yeniden bitirmeyi mi simgeliyor.
14 Yorumla
Oğlak+1 yıl@erva3434 Haksız mıyım?
Yani burç olayının da bir sınırı olmalı bence iş iyice kahinliğe döndü.
Oğlak+1 yıl@erva3434 👍
+1 yılSeviyorsan şimdi yaz, güneş tutulması falan gerek yok böyle aksiyonlara. Hem sonucu düşün sen, barışırsan tam bir beraberlik içinde olabilir misiniz? Evet diyorsan ne ala…
00 YorumlaEskiye çok meraklı buradaki insanlar. Eskimiş gitmiş işte neden tekrarlamak istiyorsunuz aynı şeyleri yeni insanları tanıyın
10 Yorumla
+1 yılAt ya ne olacak yani ne kaybedersin herkes atma baskasini bul demiş söylemesi ne kadar kolay
20 YorumlaBen neden ayrıldığınızı bilmeden yorum yapmak istemedim. Yeniden başlamak için Ayrılık sebebiniz önemli. Güneş tutulması pek işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılBence de şansını dene en azından elinden geleni yapmış olursun keşke acaba diye bir dusuncen olmaz
00 Yorumla3 ay ayrı kalabilen biri sana yazmıyorsa yeterince sevememiştir bence. Astrolojiden de anlıyorsa o yazsın. Tabi ayrılma sürecinize göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBatıl inançlarla hareket etme bu bahane isteği olsa bile zararlı çıkarsın açıkça şöyle duygularını
00 Yorumla
+1 yılAstrolojiden anlıyorsa dikkatini çeker ama yaşadıklarınız önemli ilk önce. Umarım dileğin olur 🍀
00 Yorumla
+1 yılMesaj atmadan önce şöyle düşün, zaten olmayası varmış ve ben daha iyilerine layığım ki onu özlememe rağmen ondan ayrıyıö.
00 Yorumla
+1 yılHayır atma. Yeni biriyle başlarsın. Eskiyle barışmak yeniden başlamak olmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılyeniden diyorsa eskiyle barışmak olmuyor mu ya olur olur
Kova+1 yılNeden ayrıldınız? Eskiden daha iyisi yokmu.
Soran+1 yılçok kavga ediyorduk ama işte 2 kavgaysa 7 iyiydi ne bileyim özlüyorum
Kova+1 yılSevgilik te kavga mı olurmuş. Şimdi yalnızlıktan istiyorsun. Sadece alışmışlık. Kötü birini sevmez insan. Kurtuldum demelisin
Balık+1 yılKavga edince kötü biri mi oluyor ne alaka
Kova+1 yıl@okuyoruzbakalim Tabi kötü biri oluyor :) sevgiliyle kavga edilmez. Minik tartışmalar olabilir ama erkek naif ve kibar olmalı.
Kalp tutulması varsa güneş tutulmasını beklemeye gerek yok.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSon noktayı kim koyduysa onun mesaj atmasını uygun görüyorum ben
10 Yorumla Eskileri eskilerde bırakın gitsin gururunuzu ayaklar altına almayın kızlar
00 Yorumlaona da yeni bir başlangıç lazımdır belki. aklını bulandırma çocuğun.
00 Yorumla
+1 yılBen küsuf namazı kılıp dilek diledim kdkdkd sende öyle yap hayırlısını dile... Ama güneş tutuluyo diye de yazma istediğin için yaz
00 YorumlaKuş b*kundan güneş tutulmasına kadar herşeye bir anlam yüklemekte üstümüze yok
00 Yorumla
+1 yılsaçma yani ay ve güneşin kesişmesi neyi yeniden başlatacak mk
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama gden gittiği yeri mutlu etsin biraz ağır ol.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiye dönmek bana göre değil.
Yapmak isteyen aynı karın ağrısını çekmeye meraklı galiba.00 Yorumla
+1 yılVallaha güneş tululması ile alakalı değil bence. Atmak istiyorsan at.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır. Yeni gidecek yollar çıksın karşıma. 😎
00 Yorumlaatmayalım ya yok yok bünye bi daha kaldıramaz aklımdan çıksın bu fikir çok acil
00 Yorumla
+1 yılbende hep yazma taraftariydim öyle de yaptim yazdim uzun uzun ama hic cevap alamadim kendine iyi bak dedigimde bile yani olan sana olur yine üzülürsün bunu böyle baskasina demek kolay uygulamasi zor biliyorum ama kendini tut bence
04 Yorumla
Soran+1 yılne ayıp ya o kadar anıların hattına cevap verir insan üzüldüm
İkizler+1 yılhic sormayin ayrilirkrn bile tartismistik seni seviyor muyum bilmiyorum demisti sonra 1 ay yazismadik bir sekilde yeniden konustuk bulusup konusalim her seyi dedik
İkizler+1 yılsonra bana tabikide yeniden vakit ayiramadi brndr hep böyle yapiyorsun dedim bir sürü sey yazdim niye böyle yapiyorsun dedim istemiyorsan beni hayatimfan cik git de dedim hicbirine yazmadi
İkizler+1 yılaylar sonra üstüne kendine iyi bak artik benimde bu defteri kapatabilmem icin yaziyorum dedim onada cevap gelmedi
Sanırım gaza gelip eski sevgilimize mesaj atmayalım diye whatsapp’ı çökerttiler.
31 Yorumla
Soran+1 yılahahahhadoğru :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün eski sevgilimle barıştım bundan demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kakamı yemek ister misin tatlş o sırada da dertlesirşz ha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok bnce bikere yatalayan ikide yapar.. olmaz
00 Yorumla
+1 yılArkadasim biz senin eski sevgilinle aranda ne gecti ayrilma sebebiniz nedir vb.. seyleri nerden bilelim ki sana cevap atalim. Bos bos sorular sormayin
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmenize ne gerek var ki
Koç+1 yılNasil ne gerek var biri eskide kaldiysa bi. sorun yasanmistir ve bu sorunun affedilecek bisey mi degilmi derecesi vardir. eski sevgilime yazsam mi diyorsun orada sorunun ne oldugunu bilmeden biz sana nasil cevap verecegiz basla ya da baslama diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılEx'ten next olmaz boş ver onu yenisine bak. p
00 YorumlaKoskoca 1,5 sene geçti saçma bir şekilde hiç bir şey yok ken gitti ve heryerden çocuk gibi engellemiş onu özlüyorum ama bu davranışından sonrada yazmak gelmiyor içimden
00 YorumlaAtmayın sakın yazık etmeyin kendinize eskiden yeni olmaz(Tarihe not düşülsün) 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy bende o kadar kararsızım bu konuda sabahtan beri araştırıyorum karşıma bu soru çıktı onunla ilgili bi şeyi çok merak ediyorum ve yazıcam sanırım istediğim gibi bi cevap gelmezsede oturur ağlarım napim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy bşde retro var satürn retrosu ve ayın 25inde mars retrosu hiç emin değilim yazıp yazmama konusunda
+1 yılYapma yazma exten next olmaz bak. bitiyirsa bir defada bitecek ayrıl barış ilişkiden yararlı çıkamazsın tamamen yaşanmışlık var bende oyuzden yapma
00 YorumlaKanka bitmiş şeyi tekrar neden kurcalıyosun ki. Demekki hayırlısı böyleymiş ben olsam atmam mesaj tabi yine sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılYeniden başlama derken eskiyle değil eski sürecini kapatıp yeni bir süreç başlatman lazım
10 YorumlaYaz gitsin hayat kısaa hem bahaneye gerek yok özledim desen ne olacak sankı
00 Yorumla
+1 yılAynı kitabı okumaya ne meraklısınız yaa.. eski eskii bi sal artık.
00 YorumlaFırsat yerinde önemlidir fırsat kaçsa önemide çok kalmaz!!!
00 Yorumla
+1 yılGüneş tutulmasıyla ne alakası var atmak istiyorsan at seni tutan ne
00 Yorumla
+1 yılMeteor düşse ona da anlam yükleyecekler
01 Yorumla
Soran+1 yılyüklerim ben :D
Öyle bişey yok, uydurmayin böyle şeyleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi uydurdum onu simgeliyormuş astrolojik olarak
+1 yılBahane arama seviyorsan yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılya reddederse
İkizler+1 yılÖlmezsin merak etme
+1 yılAlllah zihin açıklığı versin 😂
00 Yorumla
+1 yılBi şansıı dene bir şey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılYeniden başlayalım
00 YorumlaBağımlılık başa bela.
00 YorumlaHiç vakit kaybetmemeli
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde eskiii, hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılEx'ten next olmaz. Bittiyse bitmiştir.
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Güneş tutulması yeniden başlamayı simgeliyormuş. Eski sevgilime yeniden başlayalım mesajı atsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler