Astroloji & Burçlar Burcuna göre en büyük destekçin kim? papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Burcuna göre en büyük destekçin kim?Benim en büyük destekçim terazi imiş ikizler kaçmış gitmiş başkalarına😂 Güncellemeler+1 yıl En büyük destekçisi koç olanlara itina ile destek olunur😂🤣 Burcuna göre en büyük destekçin kim? Cevapla İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% Yay +1 yıl Kimse üstüne alınmasın ama Allah benim karşıma ikizler burcunu çıkarmasın ne olur. Erkeklerine bir sözüm yok 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl en yakın arkadaşlarım yay ama bir tanesi en yakın arkadaşımın ikizler ve aynı ortamda bulunduğumuz zaman hemen beni savunur her durumda 😀 1 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Oğlak yok etrafımda ama ilk deneyimim kötüydü fazla maddiyata önem var bana göre değil 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Ben hava grubu burçlarıyla anlaşamıyorum. Ateş grubuyla best 💁 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl Boğaymış 😀Sadece bir arkadaşım boğa o da gerektiği zaman desteğini ihmal etmez. 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% Boğa +1 yıl Boğa imiş ama benm boğa tanıdığım bile yok ajhaja 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% Yay +1 yıl Benim burcumu yazmayı unutmuşlar 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Kova burcuymuş, öyle söylüyor. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Balık mış slkdjakhsdakjçgsdjabsdabalsjcaşscjaslcm 1 0 Yorumla
bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl Oğlak burcunu hiç sevmem ya 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 419 cevap paylaştı. Kova 😅 @_Daphnee_ 2 1 Yorumla _Daphnee_ Kova +1 yıl Biliyordum mikemmel bir tercih olduğumu ve mikemmel bir tercih olduğunu 🥲 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yay imişşşş 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Yengeçmiş 1 1 Yorumla Heavenman Yengeç +1 yıl Oğlakmış☝🏻 Yorumla
líchtmondd Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Koç ♈ 1 1 Yorumla líchtmondd Terazi +1 yıl Ol bana aşko :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkizler burcuymus 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kova. 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Balığım 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Kova 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kimse üstüne alınmasın ama Allah benim karşıma ikizler burcunu çıkarmasın ne olur. Erkeklerine bir sözüm yok
en yakın arkadaşlarım yay ama bir tanesi en yakın arkadaşımın ikizler ve aynı ortamda bulunduğumuz zaman hemen beni savunur her durumda 😀
Oğlak yok etrafımda ama ilk deneyimim kötüydü fazla maddiyata önem var bana göre değil
Ben hava grubu burçlarıyla anlaşamıyorum. Ateş grubuyla best 💁
Boğaymış 😀Sadece bir arkadaşım boğa o da gerektiği zaman desteğini ihmal etmez.
Boğa imiş ama benm boğa tanıdığım bile yok ajhaja
Yengeç burcuyum annem hep arkamda durur, en büyük destekçim odur.
Benim burcumu yazmayı unutmuşlar
Benim koç imiş.
Boğa mi en gıcık olduğum burç 😂
Kova biri beni bulsun
Oğlak ~yengeç true
Yengeçmişş destekçimiz
Kova burcuymuş, öyle söylüyor.
Yengeçmiş. Nedense anlamadım a*mk
Balık mı nerden çıktı o
Balık mış slkdjakhsdakjçgsdjabsdabalsjcaşscjaslcm
Koç imiş. Koççum benim
Oğlak burcunu hiç sevmem ya