Güncellemeler
+1 yıl
Bende bir başağım da..
Uyumluyuz sanki
Uyumluyuz sanki
Sevgili boğa burcu kadınları, boğa burçlarının hoşuna giden şeyler nelerdir?
Bana kanka demesinin dışında bir problem yok. Gerek iş olsun gerek sosyal konular olsun sohbet ediyoruz. Nasıl sevdiğimi söyleyebilirim. Aynı işyerinde çalışıyoruz. O 22 ben de 23 yaşindayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence sana kanka diyen birine hemen açılma tersler kendinden etkilemeye çalış önce, boğalar ciddi ve romantikliği severler romantikliğinle etkileyebilirsim
Çok akıllıca yemin ederim. Bugün otobüste aklıma geldi ben kıza ne yaparım derken..
Dedimki dur daha zamanı var içli dışlı ol ondan sonra açıl dedim
Aynen öyle kendini alıştır kankası gibi de olma yani ciddi ol korumacı davran biraz ona karşı kendinden etkile ara sıra romantik ol öyle sana sinyal verirse açıl ozmna kdr bekle
Bu hafta romantik davrandım ama işyerinde skypetan yazıştığımız için, hiç romantikliğime bir şey demedi. Çünkü üzerine almak istemeyen insan "hop hop sen ne diyorsun der'di"
Hiç garipsemedi, yine de ben devam edeceğim. Peki nasıl bir sinyal olabilir ne diyebilir bunu nasıl anlarım?
Molalara tek çıkıyor tek çıkmak istiyorum seviyorum dedi.
Şimdi de tek tük kızlarla çıkıyor. Molalarımızda tutmuyor. Aynı kattayız hatta mola aldığında ben de alacağım bazen sistem izin vermiyor. E bu sefer molaya çıksam takiben aldığımı anlar. Daha sevgimi fark etmeden bana kötü gözle bakar diyorum
Bu kızla zor ya ama yinede bana bi kızın burcunu desene
Bence dediğim gibi devam et her türlü kızı etkilemeye çalış ilgi göster ama üstüne düşmeden yap yap hala sinyal vermiyo üstüne alınmıyosa bilemiycem
Boğa burcu. Üstüne alınmıyor derken, şimdiki kızların hiçbiri üzerine alınmazki sen kimsin ben kendimi korurum kafasında.
Korumaci diyince bunu mu anladin sahiplen demek istedim boga burclari romantikler romantik seylerden hoslanirlar dedigim gibi biraz daha durgun ciddi olman lazim olmuyosa da yüz vermiyosa da zorlama soguk yap belki o zmn bi ihtimal
Sahiplenici derken ne demek istedin o halde, müsaitsen özelden yazar mısın
@visualsutdio
Ben şu an ona yaklaşma evresindeyim. Benimle ilgilenirse devam edeceğim
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim kanka demesinin sebebini kendimce araştırdığımda kendisi konsere "eniştenle gideceğiz dedi"
Cevabımı aldım ama yaptıkları çok yakındı çok ayıp etti. 😞😐
İşte kimi sevsem ya sevgilisi var ya sevgiyle işi olmuyor.
Hm bundan sonra senin kararın ya kalbinden sök gerçekten arkadaş gör ya da yol ver
Öyle yaptım zaten. Erkekler fedakar mı bilmiyorum ama sevgilisi olmadığını düşünerek yapmadığım şey kalmamıştı. Molalarımı yaktım otobüsümü kaçırdım ama yok.. size de teşekkür ederim
Bi kızın knk demesi ne kadar itici ya, her neyse ben de boğayım, boğa kadını fazla gösterişten, yılışıklıktan pek hoşlanmaz, arada sinirlenir ama yumuşak davranacağını düşünerek onu atlıyorum
Bende gösterişi sevmem ve birçok ortak noktamız var. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O işten çıkarsa söylemeyi düşünüyorum. İş yerinden çıkarsa en azından görüşmeyiz. Ama kabul ederse bağlanacağımı düşünüyorum. Ve ilkim olacak
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim kanka demesinin sebebini kendimce araştırdığımda kendisi konsere "eniştenle gideceğiz dedi"
Cevabımı aldım ama yaptıkları çok yakındı çok ayıp etti.
İşte kimi sevsem ya sevgilisi var ya sevgiyle işi olmuyor.
Çok üzdü benii..
Kız arkadaşları varken benimle konuşan kızın sevgilisi çıktı inanamıyorum.
Güvenim kayboldu.
Boğa kadını samimiyet, güven ve tutarlı davranışlardan hoşlanır. Sevdiğini sakin ve net bir şekilde söylemen genelde daha etkileyici olur.