Yengeçler, Tarihin en azılı katilleri, En akıllı komplocuları, En acımasızları sınıfında birinci sırada gelir. Akreplerin çok lafı geçer ama Yengeçler kadar değildir ve Akrepler genelde açık oynar. Bana bunu yaparsan sana bunu yaparım tarzında. Yengeç iyi bir ailede yetişti ise ve edep adap biliyorsa, Düzenli biriyse kesinlikle en iyi diyebileceğin insanlardan biri olabilir. Ancak Yengeçleri zorda görmelisin. Yani En zor zamanda sabırlı davranıyor ise çok iyidir. Mesela Akrep- yengeç çok zor bir burçtur. Ama uyum sağlarlarsa bence en uyumlu olabilecek burçlardır.
Aslında sen burcunu söyle ben sana kim olduğunu söyleyeyim :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yengeçle ilişki yaşamış biri olarak söylüyorum, hep ilgi alayım ama hiç ilgi göstermeyeyim gibi bir tavrı vardı o yengecin. Ama genelleme yapmak doğru olmaz tabi ki. Üstelik ben yayım, su ve ateş grubu. En olmayacak ikili. Siz ikiniz de su grubusunuz, uyumunuz çok daha yüksek çıkacaktır. Ama sadece güneş burcu uyumuyla bitecek iş değil.
İnanıyorsan detaylı ve doğruya yakın bir sonuç için doğum haritalarınıza baktırman daha doğru olacaktır. Ona para veremem dersen kendin bakmaya çalış. Ücretsiz yapan siteler var. Çiftler için ücret talep edilse de bireysel doğum haritasını kolaylıkla ücretsiz bulabilirsin. Biraz araştırmayla da kendin çat pat yorumlarsın. Bir sürü terim öğrenmiştim bu yüzden. Şahsen inanma kısmını bıraktım da muhabbeti zevkli.05 Yorumla- Yay+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum, eski sevgilisi varsa ki yüksek ihtimalle vardır. Dikkat et, unutamadığını sezdiysen uzaklaşmak kalp kırıklığının önüne geçebilir.
- Yay+1 yıl
Evliliğe gitmişse, aşmışsınızdır sorunları diye umuyorum. Ben 8 ayın sonunda bitirmek zorunda kalmıştım. Yay kadını yengeç erkeği ilişkisi zor gerçekten ama iki taraf da sorunları çözmek istediği sürece açık iletişim kurtarıcı olacaktır
- Yay+1 yıl
Astigimizi zannetmiştim ben ama aynı evin içinde oldukça çok daha açığa vurdu kendini. Yengeç erkeği çok güzel manipüle edip işin içinden çıkmasını biliyor, çaba gostermeden her şey olsun istiyor ve gerçekten her türlü iletişime kapalı oluyorlar sanirim. Ne yapıyorsam olmuyor bir türlü dikiş tutturamadik. Bende böyle gittiği sürece boşanmayı düşünüyorum ömür geçmez :)
- Yay+1 yıl
@aybukim01 Üzücü olmuş, manipülatif insanla yaşamak kişiyi çok yıpratıyor. Ben hatırlıyorum, her an kendime yükleniyordum, nerede hata yapıyorum diye. İlişkiden çıktıktan sonra bambaşka birine döndüm ama. Benliğimi kaybetmeden kendimin şimdiye kadar gördüğüm en iyi versiyonuna ulaştım diyebilirim. Kayıp olarak görmeyip büyük bir kazanç olarak görmek üzüntüyü azaltır büyük oranda. Hiç olmazsa bu ilişkilerden manipüle nedir, kim nasıl manipüle eder gibi soruların yanıtlarını buluyoruz. Keşke yaşanmasa ama kötüyü görmedikçe de iyinin güzelliği ortaya çıkmıyor. Hayat en mutlu olacağınız şekilde aksın
- +1 yıl
Bal burçlarda o kadar iyi değilim o yüzden her video attında anında izledim ve doğruluk payı olan severek izledim bir astroloğun adını vereyim sana BARBAROS KOZAN bi videolarına göz at muhakak belkide sana hitap etmeyecektir ama ben çok severek izliyorum iyi akşamlar
01 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Kitabı yazılır bu burcun erkeğinin şimdi ne desem eksik kalır
Sadece şunu diyebilirim ki en zor burç erkeğidir ve
şifresini çözersen gerçekten mutlu olursun..03 Yorumla- Terazi+1 yıl
Çok karmaşık ve dengesiz bunun bir nedeni de ayın etkisinde olması
- +1 yıl
tam yerine geldin ben yengec erkegiyim duygusaliz ama ice atandan disari vurmayiz pek konusmayiz sevdigimiz seyler müziktir siirdir kitaptir filmdir araba futbol kadin bunlar bize göre degil daha çok duygusal bakariz hayata ufacık bi kelimeyi unutmayiz ve ufacik bi kelime bizim için dunyalari verir de dunyamizi cehenem ederde cok değer veririz çok severiz ama kattiyen gram deger gormez gram sevilmeyiz hep agliyoruz saniyorlar ama aglamiyoruz sadece duygusaliz
00 Yorumla - +1 yıl
- +1 yıl
arkadaslar burclar sadece gunes ve ay burcuyla bakilmaz su konuda anlasalim artik birini burclsra gore yotumlamak istiyorsaniz bunun evleri bu evlerin burclari bu burclarin da gezegenleri var yani kisacasi dogum harotssina bakmaniz lazim eger sadece gunes ve ay burcuna bakilacak olsaydi yani sizin icin normal burc ve yukselene gore cok az kisilik tipi olurdu ve herkes ayni olurdu burclara gore hsreket edecekseniz detayli bir inceleme lazim
02 Yorumla- Terazi+1 yıl
evet
Yengec kizlarini pek diyemem ama erkeklerinden kesin uzak durmalisin. ama kadin ve erkek yengecide kendini acindirib seni cok iyi kullana bilir. Hic farketmeden gunahkar durumuna duse bilirsin. hep aklini karistirmaya meyillidir. ve herzaman eskiye takili kalir. Buyuk ihtimalle exlerini unutamazlar hep akillarinin bi koselerinde kalir. Hayatimda bana cok yakin olan yengecler vardi o yuzden iyi tanirim. Hep manipule sayesinde akil karistirirlar
04 Yorumla- Yay+1 yıl
Bak manipüle olayı aşırı doğru, insan kendi kendine yükleniyor bu defa. Fark edene kadar çok yıpratıyor
- Balık+1 yıl
@winx_perisii karakterle de ilgili ya
- Yay+1 yıl
Elbette, bütün mesele karakter zaten. Sadece, temkinli olmakta fayda var
Burçlarla ilgilenmiyorum ama çevremde yengeç erkeği kadar kötü yoruma maruz kalan burç görmedim.
01 Yorumlau
+1 yılBende yengeç burcuyum, duygusal olurlar sevilmeye çok değer verirler bazen alıngan olabilirler
03 Yorumla- Balık+1 yıl
En iyi hangi burçlarla anlaşır
u
+1 yılYengeç, koç, ikizler, oğlak ben kendime göre örnek verdim
- Balık+1 yıl
Yükselenin ne
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
-Ex sevgiliyi unutamaz, unuttum dese de inanma :D
-Duygusal, karamsar, alıngan
-Sevdi mi tam sever
Senin doğum günün 20 Mart mı?
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Sakın bulaşma, erkekte yengeç duygusallığı hassasiyeti çekilmiyor, için bayılır
03 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Ozaman sen bilirsin knk hahaa
- +1 yıl
Ye. gev erkeği, vicdanlı, Hanimci. d ve inatxi birsz ama kötü huyu yoktur
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle kendini yönetebilen kadınlardan hoşlanır çoğu kilolu seviyor. Yengeç erkeği kadar boş konuşan kendini zeki sanan biri yok bu arada hiç haz etmem. neyse. Sıradan namuslu ama zor kadınları seviyorlar çok tuhaflar
01 Yorumla uzak dur bence. Duygu sömürüleri bir süre sonra çileden çıkarır, manipülatifliği de cabası. İyisi de çok iyi ama evcimen, anlayışlı ve iyi bir arkadaş eş dost olabilir (çok nadir var böylesi de zaten)
03 Yorumla- +1 yıl
Yengec erkegi sevmesi zordur ama onu hem sevmis gibi bir muddet yapip hem umit verip sonra guzel anlar yasatip birakirsan suluk olur sonra assagilarsan daha da baglanir as
Sagila engelle o senin pesinden ayrilmaz010 Yorumla- İkizler+1 yıl
Onlarda oyle
- İkizler+1 yıl
Efendi utangac kiz severler
- İkizler+1 yıl
Bende hic yok ikizler kiziyim😂
- İkizler+1 yıl
Acilarin artnistir eminim
- İkizler+1 yıl
Acilardan mi yuzleseceksin hep hatirlayacaksin ve artik onlar nromal gelecek
Yengeç burcuyum. Söyle anlatayım.
1 alıngan
2 eski sevgiliye dönme ihtimali var
3 Çok düşünür
4 çok güzel sever
5 aileye önem verir yuva kurmaya
6 karşısında ki insanın vakit ayırmasını ister
7 çabuk güvenir03 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yengeç çok duygusal ve romantikler severim yengeçleri sıcaklar sevecenler ama çok manipülatif olabiliyorlar
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Anlaşırsınız uyumlusunuzda
Sessiz sakin huyuna suyuna gidersen 10 numara bir erkekdir evcildir, sadiktir.
Fakat guvenini kirarsan, vb dünyayı dar etmek icin elinden geleni yapar.
Yengeç burcuyum ben böyleyim06 Yorumla- 1 yıl
Yengeç erkeği gerçekten ona aşık olan birini sever ama bunu hissetmesi lazım görmesi yetmiyor çünkü duygusaldır çok hemde ve çok evcildir anne kuzusuda denebilir
10 Yorumla bende bir yengeç erkegiyim ve çok alıngan olabilir dikkat et bence çübkü en ufak şeyi bile kolay kolay affermezler bir kelimeyi dahi unutmazlar bilgin olsun
00 Yorumla- +1 yıl
Duygusal her olayi cok fazla buyuten hemen alinan herseyi genellikle icinde yasayan karaktere gore genellikle kardeşim olurlar ve cok ksiitlarlar kiskanclar ama bilememm genelleme yapmak istemem
00 Yorumla - +1 yıl
Yengeç erkeği bildiğim kadarıyla her yönden çok seçici, gözlem yapmayı seven, insan sarrafı ve de dışarıya karşı soğuk bir tip
10 Yorumla - +1 yıl
Evlerden ırak ruh hastası gibiler 2 kere denk geldi benden uzak allaha yakın
01 Yorumla şu an sevgilim yengeç erkegi 3 senedir konuşuyoruz gerçekten çok iyi ama duygusal
01 YorumlaYeterli bilgim gerçek den yok olsaydı yazardım iyi günler
02 Yorumla- +1 yıl
bok gibi manipulatif ve haksız olduğu yerde uste çıkar aklın varsa uzak dur
00 Yorumla - +1 yıl
biraz zorlanırsın fakatt sevgiye ve ilgiye de doyarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Yukseleni ne asıl burç odur.
01 Yorumla - +1 yıl
Asla çözemezsin
01 Yorumla - +1 yıl
Burcun. Neydi senin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
inanmayın şöyle şeylere bilimsel değil :D
08 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Eğlencesine bak ama inanma bence ya cidden burç bir nevi falcılıktır, falcılıkta arapların cahiliye döneminde çıkarttığı inançtır yani birbirine bağlı hep, ama eğlencesine bakmaktan zarar gelmez
- Cevap sahibi+1 yıl
iyi bari ya sen akıllısın, başkaları olsa astroloji bilimdir diye cahil cahil savunma yapardı :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben balık burcu kadınına deniz kızı diyorum hahah
- Cevap sahibi+1 yıl
daha hoş bence :D mesaj attım sana deniz kızı diyeğ
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kıskaçları vardır, sulak yerlerde yaşar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
aldatma alasılığı yüksek erkektir, ana kuzusudur
00 Yorumla - +1 yıl
Dunyanin en aptal burcudur uzak dur
02 Yorumla- Yay+1 yıl
iğrenç varlıklardır başka açıklaması yok
Simdiye tanidiklarim asiri sorumsuzlardi
01 Yorumlaİyidir
00 Yorumla- +1 yıl
kaçç abii kaççç
01 Yorumla - +1 yıl
uzaklas.
00 Yorumla - +1 yıl
Erkekten olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
arkana bakmadan kac
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Akın Kurt sizler için sorunuzu yanıtladı. ♋
https://www.dailymotion.com/video/x8exrpgsevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir