Terazi burcu erkeği hakkında ne diyebilirsiniz?

"Terazi burcu erkeği dayanışmacı ve zarif bir kişiliğe sahiptir. Kararsız da olan Terazi burcu erkeği oldukça sosyaldir ve eğlenmeyi çok sever. İnsanlar ile uyum içerisinde olmayı tercih eden Terazi burcu erkeği aynı zamanda sevmeyi ve sevilmeyi de çok sever.
Terazi burcu erkeğiyim. Ne öğrenmek istiyorsan o konuda ayrıntıya girerek sorarsan, kendi düşüncem ve karakterim gereği o bakış açısı ile soruyu değerlendirip cevap vererek sana yardımcı olabilirim.
Cevap
8Cevap
Özünde denge yatar. Terazi dengelidir. Dengesiz olduğunu iddia edenler, onun adalet ölçüsüne uymayanlardır. Onunla iyi geçinmek için dengeye dikkat etmek lazım.
Dengesizdir. Libidosu yüksek bir okdr da kıskanç. Seni hayatının merkezine koyabilir ilgi göstermen yeterli. Şuanki sevgilimden anladığım bu. Zor burç.
Burca göre hareket etme ama internette terazi erkeği hakkında bilgilere bakarsan zaten haklarında bilgi edinirsin. Ben kendimde teraziyim. Yazanların birçoğuda tutuyo.
Teraziyim. Genel görünüş çok çapkın olduğumuz yönünde. Eğlenceli ve umursamayız. Ama aşık olursak şaftımıza kayar
Çöp işe yaramaz. En sağlam karizmatik tatlı zeki Aslan erkeğidir kızlar kenara not düşün diğer burç erkeklerini boşverin
Valla ben teraziyim burçlarla alakam yok
Düşün 😂
Benden uzak Allah'a yakın
Benim gibidr
Kararsız
hiç
bişi föfmc
kararsiz.
En İyi Cevap