Özelliklerini siz zaten biliyorsunuz... gjhsfdlıkgafdsh
Hırslı, güzel, dik başlı, annesinin aksine maddiyatçı değil...
ve ve vee Bihter aşkı uğruna canına kıyıyor....
Özelliklerini siz zaten biliyorsunuz... gjhsfdlıkgafdsh
Hırslı, güzel, dik başlı, annesinin aksine maddiyatçı değil...
ve ve vee Bihter aşkı uğruna canına kıyıyor....
İkizler ve Aslan arasında gidip geliyorum
Hırslı dik başlı olması Aslan özelliğini taşıyor fakat
Behlüle karşı kendini kanıtlama ihtiyacı duyup ne kadar sevsede intikamcı yapısı ve aniden huy değişimi ikizler burcuna ait daha birçok ortak ozellik var tabi...
Hırslı (çünkü ezik gördüğü nihal Behlülü elinde aldı ve intihar etti)
Sinsi (çünkü kocasıyla sevgisiyle aynı yatağa paylaştı ve bunu uzun zaman kimse öğrenmedi)
Dik başlı değildi aksine kocasını (parasını) kaybedeceği için bazı hakaretlere sustu
Ve bu özelliği taşıyan her insan akrep burcu olmuyor kendisi boğa burcudur
Behlül nihalden ayrılıp başka biriyle olsaydı bu kadar hırs yapmayacaktı
Cevap
16Cevap
Yengeç burcu bence
Balık burcu herhalde.
Çünkü filmin sonunda duygularına yenik düşüp kendisini vurması çok ta zeki bir kadın olmadığının duygusal bir kadın olduğunun göstergesi.
Aşkı uğruna her şeyi yapabilecek kapasitede duyguları, mantığından çok işleyen. Bu yüzden balık 🐟
Ahhh be Aslan amca KV' den sonra sana bu dizi yakıştı mı 🥲
Esssek burcuydu gizleri guzel ama soz dinlemez bir sipaydi kendisi
Bu Aşkı Memnu Dizisinin Ve Bihter Ziyagil Karakterinin Efsaneleşmiş Akıllara kazınmış Olması Cidden Aşırı Saçma Ben de bir ara Bakmıştım Bu diziye Hiç bi anlam Göremedim Dizinin Krali Behzat Ç dir ⭐
Kv Kurtlar vadisi Yani O Dizide Başarılı Ama Behzat Ç Yeri Başka Çünkü O dizide Behzat Amir Suçlulara Hakketigi Şekilde Dersini Veriyor Tecavüzcusu Katilini Sorgu odasında Ağzını Burnunu Dağıtıyor Adalet diye buna derim işte Öyle gerçek hayatta olduğu gibi Suçlulara serbest bırak darp olmasın Oh ne ala La Suçlular en ağır cezalari hakediyor zaten bi bölümde Adalet Sarayının Önünden Geçerken Adaletini Sk Diyor Behzat Amir
Behzat Amir Dizinin En Başını İzlerseniz Orada Sakin Bi Adam di Kızı Öldükten sonra Hastaneye Yatıyor Sonra Çıkıyor Göreve Başlıyor Zamanla Öfkeli Kaba saba Haline Dönüşüyor Gerçek Dışı Olmasının Mk Afedersiniz Bizim devlet adam değil ki O kadar suçluyu ne hakla serbest bırakırsın Sen Herifin biri tecavüz etsin sonuç Serbest Bırakıldı Ne lan bu çek sorguya Hastanelik edene kadar Döv Pislikler bunu hakediyor Behzat Ç Dizisi Aslında Devletin ne halt olduğuna da Değinen diziydi KV şu yönü saçma Asıl adamlar takir takir intikam için adam öldürüyor
Kv zaten adalet hukuk değildi derin devletti Hicbir polis sorgu odasinda suçluyu bayıltacak kadar dövemez verirler eline kagıdı işsiz şekilde eve döner dövmeyi bırak bide okadar rütbeli kişilere he ha hu loo diyecek :D Cinayet büro amirinin ne hakkı varki bunlari yapabilecek
Ne Demek Ne hakkı Var Suçlu O kadar pisliklik Yapsın Sonucu Serbest Bırakılsin veya ufak ceza alsın bu mu adalet Gerçekte devlet adam olsa gerçekten O Şeref (sizlerin yanında olmasa Dayağa müsade ederdi Ama tabi devlet pislik ya dokunuyor Hatta suçluların idam edilmesi gerekiyor Öyleleri dunyayi zehir ettiler be günde kaç kadın çocuk cinayete kurban gidiyor Bunun cezası ağır olmalı serbest bırakmak değil
Ya Ben Bir şey Söyleyim mi? Aslında Kanun diye Yok Türkiye de Tabi Devlet de Apaçık Suçluların Şeref (sizlerin Tarafında Tabu kafasına göre kişiler Hükümet Olurlarsa böyle Olur Polisimizi Gerçekten Eziyor devlet onun için Nefret Ediyorum Zaten devletten O kadar pislik elini kolunu sallayarak Rahatça Geziyor Tabi Cinayetler Tecavüzler neden oluyor sanıyor sun bunu yapanlar Diyor nasıl olsa serbest kalacağız kafasındalar eğer idam olsa çok ağır cezalar olsa gör bakalım Nice vahşet Şeref (sizlikler yaşanıyor mu? Ama Rabbim Büyük herşeyin bedeli olacak Muhakkak
Duyar kasma ülkenin halini bana anlatma kadın olarak cinayet konusunda en iyi ben bilirim kanunlara göre behzat hep aykırı şeyler yapiyodu iyi izlediysen suçlular kadar suçsuzlarıda dövdüğü var gercek kanun ve cinayetleri karıştırmadan bir amirin boyle tavirlarla yazdigini okuyamaz adamin affedersn anına kyarlar
@crimsoon Duyar Kasmıyorum Gerçekleri Söylüyorum SoruorSoruyorum Sana Gerçek Hayatta Devlet Hiç adaletli Oldu mu? Haberler de görürsün Şeref (sizin teki Birini öldürmüş Yok adli kontrol şartıyla Serbest Bırakıldı Falan Ne hakla Be Behzat Kanunlara aykırı Davranıyor du Evet Çünkü Türkiye de Adalet Sistemi Yok Devlete Uysa O zaman Suçlular Yaptıklarının Bedelini Ödemez Bak Şu doğru Suçsuzlari Bazen Dövdüğü Oluyor du Ama Bak Adam Bilmiyor ki Bilse niye Dövsün Gerçeği bilmek için de Kanıt Delil olması Lazım
O arada kaynayan Suçsuzlari da suçlu zannediyor
Valla Ben Şunu Söyleyim Devletin topuna koyim Afedersiniz Ne kanun var Ne adalet O Kadar suçlu elini kolunu sallayarak Geziyor Günde Kaç bin insan tacize cinayete kurban gidiyor Sonucunda olan Masuma Oluyor Suçlular Ufak bi ceza alıp ceza bile sayılmaz o Rahatça Geziyor sonrasi serbest Kalmak
Sen Şimdi Devleti Savunuyor sun? Eğer Öyleyse Derin Uykudasin demek gözlerini açıp Uyanman gerek Devletin Umrunda falan değiliz Cebine Paralari indirir Anca Şimdiki Devlet diyorum tabi
Ya Allahim kafayi yicem... Ben ne Devleti savunuyorum ne Kanunu savunuyorum kötüde olsa ortada bir kanun var ve kötüde olsa Devlete hizmet eden bir Amir var bak tekrar oku "Devlete hizmet eden" Adalet kavramı ülkede yok bir kadin olarak hakların ne kadar berbat oldugunun farkındayım bana sürekli suçlular serbest ceza almiyolar devletin umrunda değiliz deme her şeyin farkındayım her makamın bir üstü vardır Normal Polisin sorumluluğu farklıdır Amirin farklıdır Savcının farklıdır bir Polis hiçbir Savcının veya Hakimin yanında laga luga yapamaz çünkü o senin "üstündür" 70 ler 80 ler darbeleri dışında hiçbir polisin sorgu odasında tokat atma hakkı yoktur cezaya karar veren Hakim varken Amirin şiddet uygulayıp kendince ceza verme hakkına sahip degildir kardeşim Değildir keşke idam gelse diyorum bende ama bu Amir veya Polis öldürsün anlamına gelmiyor
Tamam Kizmana gerek yok ben seni çok iyi Anlıyorum işte Maalesef Polisimiz bu Şeref (siz devletin yasalarına uymak zorunda kalıyor maalesef Ulan keşke bu devlet yok olsa yerine adaleti sağlayan Masumların yanında olan devlet gelse Nefret bu devletten
Kesin yengeç tir yengeç aşk uğruna herşeyi göze alır çünkü
Akrep veya başak olabilir. Aşık olunca gözü kara oluyor bu burçlar. Ama kıymet bilen yok.
Kalbi ile düşünen bir burç olmalı. Ama fikrim yok...
Yay net aldatmayı tercih etti. Yay burcu bu konuda malum en önde gelir
Burçlara inanmam onun burcuda pek umurumda değil
Sonra diyorlar ki böyle kızlar neden canım niye olacak?
Bütün burçların yüz karası
Aşkı tutkulu yaşadığı göre Akrep olsa gerek
Doğduğu tarih neyse odur.
Elinin körü Burcu
İkizler burcuydu bence
Akrep burcu mezar taşından gördüm 😂
Aklıma hiç girmemiş ki nası silinmeyen olsun
Akrep , oğlak ya da boğa..
Yengeç dedi ya astrolog bir adam
Akrep veya oğlak olabilir
Akreppti nerde olsa orada tanırım 😂😂
İkizler ya da Koç diyorum ben...