Oğlak burcunun sevip sevmediği nasıl anlaşılır?

Çok sessiz biriydi ama bana alıştı herhalde sürekli yanıma geliyor konuşuyor falan arada kıskanıyor iltifatlar falan etti o kadar bana yardımcı olduğu çoğu şeyde sürekli dibime kadar giriyor zaten daha sonrada hiçbir şey olmamış sanki sadece arkadaşmışız hicbirsey yaşanmamış gibi davrandı başka bir erkek daha var benden hoşlanan onada git konuş istiyorsan demiş ama sözde benimle o kadar iyi anlaşıyordu benden hoşlanıyor gibi davranıyordu diger kızlara davrandığından daha yakın davranıyordu yani bana birde gitmiş o benden hoşlanan diğer çocuğa gir konuş demiş ya o kadar sinirlendimki bende umursamadım gittim bende o çocukla sohbet etmeye başladım sonrada gelmiş birden bana sinirlendi falan yüksek sesle konuştu hayır madem böyle yapcak o zaman neden o diğer benden hoşlanan kişiye git konuş diyor ne yaptığı belli değil beni seviyormu sevmiyormu anlamadım

Güncellemeler
+1 yıl
O kadar seviyor gibi davrandıki ilk o bana böyle iltifat falan etmeye sürekli yanımda olmaya başladı daha sonra bende ondan hoşlanmaya başladım çok iyi anlaşıyorduk ama sonra birden beni kıskandırmaya çalışır gibi hareketler yaptı ne yaptığı belli değil sonra ben de aynı şekilde yapınca kıskandırmayı bıraktı kafası gidip geliyor sürekli merak ediyor falan nere gitsem 2 dakika sonra beni kontrole geliyor veya ne yaptığımı falan soruyor ama işine gelincede arkadaşmisiz gibi davranıyor
Oğlak burcunun sevip sevmediği nasıl anlaşılır?