Enteresan bir rüya gördüm ve rüyamda çalan telefona uyandım sizce bu neydi?

Bugun rüyamda çok sevdiğim ama uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşımı gördüm daha doğrusu yanına ulaşmaya çalıştım sanırım doğum günümü kaçırmasına içerledim rüyamda brezilya ya gitmişti ve ilk uçakla peşine gittim arkadaşım bana telefonda tarif etti neye binmem gerektiğini nereye geleceğimi ne yapaacağımı eski bir gar dan londra adında bi trenle hareket ettim bordo renkli deri koltukları vardı 6-8 kişilik çok küçük vagonlar halindeydi sonra kendimi yem yeşil ve yüksek bir dağ yolunda buldum brezilya diyorum ama sanki ispanyaydı bana o izlenimi verdi arabayla o dağ yolunda ilerledim ve bir yol ayrımına geldim burası olabilir diyerek yoldan ayrıldım ve yolun götürdüğü küçük bir açık hava restaurantına gittim biraz rampa aşağı indim bismillah çekerek bisiklet süren bir çocuk gördüm restaurantın önünde arabadan indim ve bana hiç yemeklerinin kalmadığını söylediler ama fiyat tabelası ve tüm konuşmalar türkçeydi arabaya dönerken bir merdiven gördüm yer altı otoparklarından çıkan merdivenler gibi ve o sırada telefonum çaldı hiç konuyla alakası olmayan başka bir arkadaşım arayip gunluk hayatta ihtiyacim olan bi araba parçasını bulduğunu soyledi uyumsuz parçaydı kapattım ardından tekrar telefonum çaldı ve rüyam sona erdi ve ben arkadaşımla buluşamadım uyanır uyanmaz elime telefonumu aldım bir mesaj atmış olabileceğini düşünerek ama ondan bir mesaj yoktu ve 1 de uyuduğum uykudan 04:47 de uyandım şu an saat 05:14 biyere içimi dökmeliydim sanırım çok içerledim
Enteresan bir rüya gördüm ve rüyamda çalan telefona uyandım sizce bu neydi?