Retrolara inanmam ama gerçekten retrolar girdiğinden beri tartışmasız gün geçirmiyorum biriyle😒 ciddi ciddi artık retronun bitmesini bekliyorum ortalığın dinmesi için 🙄

Retrolara inanmam ama gerçekten retrolar girdiğinden beri tartışmasız gün geçirmiyorum biriyle😒 ciddi ciddi artık retronun bitmesini bekliyorum ortalığın dinmesi için 🙄

Boğa'da durumlar hep ters gidiyor. Bir şey doğru gitse dişimi kıracağım derler ya o durum öyle. 🙂
Dünya ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal, psikolojik konuların yansıması da gündelik hayatı etkilemekte.. Korona çıktı çıkalı insanlar bir türlü soluklanamadı. Hep bir kriz, telaş hakim..
Retrolara inanmıyordum. Geçen retroda ben eski flörtüme 8,9 ay sonra tekrar yazdım. Ondan önceki retroda benimle sevgili olmaya çalışan ama reddettiğim birisi bana tekrar yazmıştı. Geçende eski sevgilim olan biri benim instagram hikayeme bakmış. Malum retroda geri dönüşler de yaşanıyor ama uzun soluklu olmuyor. Ne bana yazanla ne benim yazdığım kişiyle olmadığı gibi eski flörtüm beni engelledi.
Normalde ben de inanan biri değildim. Hatta arkadaşım "Retro var. O yüzden yazmıştır." demişti benimle sevgili olmaya çalışan ama benim reddettiğim kişi için. İnanmamıştım. O sıra sevgili olduk ama ayrıldık. O günden beri inanıyorum. Olmuyor yani retroda doğru düzgün bir ilişki.
Teşekkür ederim
evet kesinlikle. normalde astrolojiyle ilgilenmem de inanmam da, ama retro başladığından beri başıma gelmeyen kalmadı. 2 3 gün içinde toplamda 5 arkadaşım sevgilisinden ayrıldı, annem hastaneye yatırıldı, aynı gece erkek arkadaşımın annesi kalp krizi geçirdi ve bypass yaptılar, telefonum mevta oldu, ertesi gün de en yakın arkadaşımınki aynı şekilde bozuldu... daha neler neler. tesadüf müdür acaba hepsi?
Retrodan mı başka şeyden mi bilmiyorum hayat bana çok acımasız bu sıralar. Artık gezegen mi kayıcak nolcaksa bi olsun da düzelek ya djdjd
Cevap
15Cevap
Hayır bende her zaman bir şeyler kötü gidiyor
Hikaye bunlar. Derin bir nefes, tahammül sınırlarını bir tazele, kendimi yormayacağım diyerek güne başla tamamsın
Yok öyle bir dünya 😂 derin nefesi alırım iki dakika sonra yine kavga
O kadar her şey ters gidiyor ki bütün duygularım birbirine girmiş durumda net olan tek bir şey var oda benim hayatımda değişmeyen tek şey
Ay ben bu yüzden mi dertlerden dert beğenip duruyorum. Bu retro metro ne zaman bitecek ya benim gençliğim heba oldu böyle.
Hayatın kendisi ters/düz zaten retrolar da eklenince tek yapılması gereken metro yemek
Her sey ters gidiyo hem de. Bitse de kurtulsak he darlandım
Bu hafta işler hep ters gitmişti demek retro yapmış, nımızsız şey.
Hayatım komple düzgün gitmiyor ki galiba hep retrolar
Retro metro bilmiyorum artıkında, cidden ters gidiyor... 🙄
Beni pek etkilemedi. Etkilese bile çok düşünmüyorum
Benim ters gidiyor baya ama şu sıralara özel olduğunu düşünmüyorum. :D
Sanırsam ben bugta kaldım çünkü o terslikler yıllardır var.
Dün ters gitti sadece. Genel olarak iyi gidiyor açıkçası.
Aşırı ters gidiyor hayat daha yorucu kız arkadaşımla buluşacak oluyorum sürekli engeller çıkıyor
Rentrosuzda hayatım düzgün değildi 🤧
Bende aynı tartışma eksik olmuyor
Yaşamdan bir sıkılmışlık var
Cidden ya buaralar kotu bir donem
Evet 1 konuda öyle benim de
Bıktım bu retrolardan yaa yeter gerçekten😖
Benim için olumlu geçiyor biraz 😇
Bir anda her şey tepetaklak oldu..
Bazen ters gittiğinde üst üste geliyor her şey 😕
Retrolara inanmıyorum.
Hem de çok. Sana bir şey sorabilir miyim
Tamam
Ama senin kapalı.
Buradan sor istersen
Sorabilirsin.
Kendini karşılığında bir şey yapman gerekiyor diye şartlıyor olabilir misin?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?