Farkındamısınız bu dönemin bir tarzı yok?

Farkındamısınız şu an 2025teyiz ve 2010ların ve 2020lerin kendine özgü bir tarzı yok. yani asla 2000ler 90lar 80ler 70ler ve dahası gibi değil. yıllar sonra 2020ler ne güzeldi diyemicez çünkü yabancı olsun Türkçe olsun şarkılar ve filmler berbat moda zaten öyle. Fark ettiyseniz moda eskiye dönüyor hatta Vogue'nun bunla ilgili bir dergisi var retro uyanış diye orada okumuştum eskiden cd ve plak kaset vardı hala bazı dükkanlar var ama artık hiç popüler değil isteyenler alıyor fotoğraf makinesi nerdeyse kimse kullanmıyor küçük bir dijital kameram var çoğu zaman bir yere giderken falan götürüyorum ve herkes sanki ilk defa görmüş gibi davranıyor birde sosyal medya girdi hayatımıza ben cidden böyle bir devirde yaşamak istemiyorum şu an böyleyse sizce yıllar sonra nasıl olur ya düşünmek bile istemiyorum of of. Hiç bişeyin eski tadı yok herşeyin insanlar çok değişti birde yapay zeka çıktı ben nefret ediyorum böyle şeylerden. Herkesin elinde telefon herkes ınstagramda tiktokta takipçi kasma peşinde sizce bu saçmalık daha ne kadar sürer telefonlara hapsolduk sizce hep böyle mi olucak artık? Sosyal medyanın ve akıllı telefonların birgün modası geçermi böyle şeyleri çok düşünüyorum ve kafayı yiyorum düşünmekten
Farkındamısınız bu dönemin bir tarzı yok?