Şaka gibi ama ben burçlara aşırı kafa yorarım, karşımdaki insan yükselenini bile bilmiyor.
Tanıstıgımızda burçlarla ilgiliyim demişti, sanırım ben dedim diyeymiş. Erkekler yalancısınız...
Şaka gibi ama ben burçlara aşırı kafa yorarım, karşımdaki insan yükselenini bile bilmiyor.
Tanıstıgımızda burçlarla ilgiliyim demişti, sanırım ben dedim diyeymiş. Erkekler yalancısınız...
Şöyle düşün eğer geçmişte uzun süreli bir ilişkisi olsaydı ay burcuna kadar bilirdi şükür et bu yüzden sen yavaş yavaş öğretirsin ona bende burçlar hakkında bir şey bilmiyorum ama neyse hatta şey yapın o sana futbol öğretsin sende ona burçları öğret
Şimdi Hanımefendi, 🥒 teki size yalan söyledi diye, benim suçum gunahim nedir?
Burçlarla ilgili olarak hobi niyetine ilgilenebilirsiniz. Zaman zaman eğlenceli olabiliyor. Ancak bunların hayatınızı yönlendirmesine, yönetmesine izin vermememiz gerekiyor.
Çoğu erkekte burçtan anlamaz. 2 soru sorsan afallar kalır.
iki tür erkek vardır.
1) Kızın sevdiği şeyleri seviyor gibi yapıp kızı etkilemek isteyen
2) Kendisi gibi davranıp, kendini kıza beğendirmemek için çabalayan.
%99.9. 2. Türdeki erkekler sevince tam seviyor
1. Seçenektekiler ise hevesi geçene kadar.
Çok yürür bir ilişki değil yani
Sonuna kadar devam edebilir..
Çünkü bu kız, o erkegin burcunu da didik didik edip edindiği bilgileri tüm ayrıntısı ile tek seferde karşısında erkeğe aktarabilecek kabileyete ve çeneye sahip bir kızdır 😄
Ve o erkek burcuyla hiç ilgilenmese dahi, bu kız sayesinde ilgilenebilecek bir asistana sahip olmuş olur.
Cevap
62Cevap
Çok deva etmez anlaşamazlar
Burçlara bende takığım aslında, ama sonuç olarak aynı burçta ki insanların hepsi aynı diye de bir durum yok. Yani sadece burç özelliklerine odaklanıp insan seçmem. Ama mesela ikizleri hiç sevmiyorum, yakınımda çok ikizler tanıdım ve gerçekten anlaşamadığım burçlardan. Onun dışında ki burçlar da sevmediğim özellikler olsa da tanımaya çalışıyorum.
Cehalet dolu bir yazı olmuş önyargılı yani
Burç konusu Antik mısır dönemi ile başlar Anitk yunan dönemi ile başımıza Kendi kültürlerini musallat ettiler.
Burçlar, Sonra ilişkiler, Sonra yiyecekleri, Giyimleri. BİR ÜLKE Yİ VE BİN ASRI BÖYLE YOK EDİYORLAR
Burç mevzusuna asla inanmamakla beraber ilişkilerini bunlara göre yaşayan, tanıştığınızda sorduğu ilk sorulardan birisi "burcun ne?" olan, sözde uyumsuz bir burç gelince size karşı hayvan gibi önyargılı olan insanların çok büyük bir kısmı düşük zékalı oluyor. Hadi tamam, hobi olarak eğlencesine ilgilenebilirsiniz, vakit öldürüyor da olabilirsiniz ancak bu safsataya ciddi ciddi inanıp hayatını ve ilişkilerini buna göre yaşamak aptallık bana kalırsa.
Abi hakikaten en beyinsiz kız modelidir. Türkiye'den çıktığımdan beri numunelik rastlamadım. Türkiye'de karılara bir bakıyorsun hepsi taş gibi ama kafanın içi de saksı altlığı gibi. Yazık beyinsiz bir nesil çıktı bu siyasal islamla birlikte iyice. Z kuşağı dışında konuşuyorum.
İyi de yani yükselen denilen şey basit bir şey değil ki. Herkes anasının karnından çıktığı saati bilmek zorunda değil yani. Bak ben de burçlara az çok inanırım. Ama hani karşımdaki insandan böyle bi beklentim yok. Bu kadar astrolijiye meraklıysan git bi tarotcu astrologla sevgili ol bence.
Devam etmez bu yüzden özellikle astrolojiye inanan bir eş istiyorum beraber doğum günü yorumlayayım istiyorum 😂😂
Ben aşırı burçlara bağlarım. Cok astrolojiye inanırım. Hatta aşık olduğum, yüksek çekim hiss etdiyim adamın burcunu söylemese bile Başak, boğa vs oglak olduğunu direkt anlarim. Cunki başaklar bu 3 burca çekim yaşar. Ama artık bağlanıyorum çünki bogayla anlaşamadık çünki egoistdir. Oglaklada olmadı çünki capkindi. basaklada olmuyor gibi çünki çok çekingen. Onun zıddı terazi, kova, hatta balıkla bile güzel anlasirim. Bazen zıddlık iyidir 🙏❤️
Ben de aşırı takmaya başladım.. çünkü son zamanlarda insanların hareketlerini burçlarına göre değerlendirince artık onlara kızmamaya başladım.. Bu onun karakteristik özelliği diyip ona göre davranıyorum artık. 😇
Zıt kutuplar birbirini çeker derler ama...
Aslında tamamen zıtlık birbirini iter orta yol bulmak gerekir :) erkek biraz fedakarlık yapsın öğrensin
Kadında her şeyi buna bağlamayı bıraksın :)
Gül gibi geçinir giderler
Burç olayı bir tarafa genel olarak ortak noktanız olan birini bulun. Beraber konuşacak ortak ilgi alanlarınız olsun. Bu burç olur satranç olur sportif sanatsal alanlar olur. İlla ikinizin de burçlarla ilgisi olması şart değil.
Ya tamam da kişisine göre değişiyor. Mesela Başak burcu iki tanıdığım oldu. Biriyle sıfır iletişim, diğeriyle espri şamata gırgır :) değişiyor yani herkes bir değil.
Aşırı yapma çünkü biraz bile aşırıya kaçsan insanlar sadece dünyaya bu açıdan baktığını düşünüyor. Astroloji önemli bu arada cidden çok önemli.
Saçmalıktan insanlara umut satmaktan başka bir şey değildir burçlar... ne diyor ayeti kerime de gelecegi yalnız o (Allah) bilir eğer gerçekten insanlar gelecegi bilselerdi dünya yaşanmaz hale gelirdi
Kuranda burç diye bişeyin olduğu zaten geçiyor şu burçta olan çok yaşıucak falan demiyor he diyende sahtekardır öyle bişey olsa haklısın ama burçlarda şey der misal koç burcu iş dünyasında iyidir neden gayreti azimi oluyolar çabalıyolar tarzı anlamışsınızdır umarım neyi kastettimi mesela bunu sallıyorum balık zorda kalmadığı sürece pek yaln söylemeyi tercih etöezler genelde gibimsi vb.
Yahu bu durum senin için daha iyi şekerim sen adamin doğum haritasına kadar her şeyini bulup hayatını ona göre şekillendirirsin ama o buna göre gardini alamaz ve senin etkin altına girer😂🌸
Devam etmez bir programda izlemiştim kadın herieyi burçlara yoruyordu hayatını buna göre yaşıyordu risleri olduğunu bile bile çocukları istediği burç olsun diye erken doğum falan yapıyordu bence çok saçma burcunu bilip takip edebilirsin de diğer insanların hayatını da bu konuda yönlendiremezsin bence
yukseleni ben de bilmiyorum, ama iddaliyim ki bir cok burclara gece gunduz kafa yoranlar dan daha iyi dogum harita okuyabiliyim. ve uyumlu olup olmadini soyleyebilirim. yani sadece 2+2= 4 degil, 1+3 da 4 yapar, 3+1 de. saglikli ask iliski icin karsilikli saygi sartdir. astolojinin ayni yontem ya da bilgi sahip olmasi degil.
Her şeyi burçlara bağlayan insanların burcu ne oluyor tam olarak? Söyleyin de bulaşmayalım yanlışlıkla 😄
Bilmiyorum bir insanin hayatında burçlar ne derece önemli ama benim için pek bir önemi yok sadece burcumu yükselenimi ay burcumu vs biliyorum
Çok haklısın bence vakit kaybetme bir an önce bitir. Bu cahillikle bir insanla olmak senide cehaletin içine sokar.
Geçmişte uzun süreli bir ilişkisi olsaydı ay burcuna kadar bilirdi bu yüzden sen yavaş yavaş öğretirsin ona bende burçlar hakkında bir şey bilmiyorum
Ya boş ver zaten erkeğin burçlardan anlayanı makuldür dkkdkfg
Aga burçlara inananlara mal gözüyle bakıyoruz
Her şeyi burçlarla yorumlayan kız Jessica Alba olsa yol veririm. Öyle aptaldır bana göre.
Erkekler nefes alirken bile yalan soyluyo asko bide başak kadini başak erkegi uyumlu mu sence
Burçlara inanmayan erkek 🤝 Attığı her adımı burçlara bağlayan kız
Doğum haritasına kadar bilirim konuştuğum kişinin 😅
Canım para varsa hereey cozulur. boş ver burcu sen 😂
%50 burç %50 insanın karakteridir her şey her zaman böyle düşünürüm
Benim gibi burçlarla ilgilenen birini bulana dek yürür. Erkeğe ne olur orasını bilemem. 🤠
Ortak bir ilgi alanı bile yok öyle düşün nereye kadar gider bence gitmez
Burclara bakan ve onlara gore hareket edeblere aklim almiyir.
allah akıl fikir versin e kadar devam eder flflgl
Kız biraz embesil galiba. Oğlan kaçsın, düzgün birini bulsun
ne kaba şu tc erkekleri ya öff gına geldi
işte bu yüzden İngiliz erkeği
yoo çok kibar nazik yakışıklı kaslı temiz titiz ohhh daha nee
ayh nerdeee
Ben de kendi burcumu arada takip ederim ama aşırıya kaçmamak şartıyla
Burçlar karekteri değil dugulari yansıtır duyguda deiskendir milet onla avutur kendini 🤣
O zaman kendini toparla.. burçlar la olmaz bu iş..
Ortak olmayan bir konuda tartışıp konuşmanız açısından daha uzun sürebilir.
Her şeyi burçlara yoran kız : soğuma sebebi, paranoya, ciddi psikolojik sıkıntılar.
İlişkiyi o şekilde ikiye ayırmak saçma olur bence... Bir ilişkinin devam etmesi iki insanın uyumuna, anlaşmasına, birbirlerini tanımasına bağlıdır. Çünkü bunlar ilk önce Güveni getirir. Ve daha sonra sevgi... Bu şekilde çok problem yaşanmaz.
Ay bilmiyorum bilmesin ben onun doğum haritasını incelerim de sırf inanıyorsun diye kızan erkekler var. Onlar uzak dursun bizden aşkım
Burca göre insanlarla tanısanlar falan asırı saçmasınız ya
sensin saçma
klasik insan
Kendinizi sıradan göstermek herkesten ayrışmak için burçlara bakıyormussunuz demek kendim itiraf ettin herkesten farklı olma çabası
araştırma yok anlamında dedim
onu bile anlamadın
ayrışacak daha çok özelliğim var
Yav he bacım he burçlara göre hayatınıza şekil verilirmi kafanızmı güzel
sende de klasik olma çabası var o dediğine göre
ya yürü lan hadi
Burçlara göre hayatıma yön vermemek klasiklikse kabul ediyorum klasiğim
astrolojiye mi inancam toz zerresi kader olan insana mı
Benim yorumuma gelip beni kovuya özgüvene bak 😂
Allaha inanabilirsin sksks
O daha büyük
onu diyen sensin
laf çeviriyor bi de mal
Yorumuma gelip beni kovman 10/10
Sksksks
Allaha inanmakla insan karakterinin ne alakası var
max müslü
dimi ya özgüven tavan
Bunlar batıl inançlar Nasıl alakası yok
batıl inanç değil tabikide safkoloz
yıllarca gözleme dayalı bilgi
Allaha inanıyorsan bu inandıgın şey tamamen saçma
Şirke giriyor
asıl o tamamen saçma
yok deniz yarılmışta içinden geçmişlerde
hani kanıttt
İnançsızsan baştan dedene boşuna laf anlattırıyon
yoo şirk değil
İnançsız oldugunu bastan desen keşke
o inkâr edersen hadisleri
La inanmıyonki
tamam kanıtla hadi
Allaha şirk koşmak sadece hadis inkar etmekle olmuyor
inançlısın madem
Ney kanıtlayayım
oluyor tabikide
yarıldığını kanıtla denizin
Şirk koşmak için ayrt inkar edersende cıkarsın
nehir de olabilir o ya
Denizin yarıldıgını kanıtlayamassın cünkü çok eski bi tarih günmüzden kuranın gerçekliğini kanıtlarsaö herşeyin dogrunoldugunu görürsen o na da iman edersin
eee kanıt yoksa nerden biliyon gerçek olduğunu
Ayetler cok açık Allah senin iman etmeni istemediği için göremiyorsun
belki biri yazdı uydurdu
Tm o şüpheli diyelim kanıt yok diyelim
Başka kanıtlar cok
Allahın varlığını kanıtla o zaman
Ve hiç yanlıs yok
rastgele oluşmadığına dair kanıtın var mı yok mu
Rumlar ve persler savaşını aç bizans kralı okadar ağır bi yenilgi slıyorki kral altınlarını kayıkla kaçırmaya calısıyor ama kuran bu adamın savaşta kazanacagını söyliyor ve herkes buna şmkansız diyor
Kuran savasın kaç yıl içinde olcagona savasın nerde cıkcagına ve kral kaçmaya calısırken onun kazancafını söyliyor
Göğün 7 kattan oluştugunu söyliyor stratosfer mezosfer gibi
Kainatın genişledigini son 100 yoldır biliyoruz kuran bunu 1300 yıl önceden söyliyor
Gayet açık değilmi
ne alaka ya atmıştır tutmuştur sayısal loto gibi
Herşeyi atarsın sadece 1 yanlış cıkarsa o zaman dersinki bu atmıs gerisi tutmus
hmm
Ama hiçbir tutmayan bir şey yok
akladı xd
Ay kelimesi 27 kez geçer
Kuranda 27 kez geçer ve ay dünyada tam turunu 27.32 günde tamamlar
Gün kelimesi 365 defa geçer bunların hepsine tesadüf dersen sen enayisin demektir
Benim de burçlarla bir alakam veya bir bilgim yok inanmıyorum da madem iyi anlıyorsun ve inanıyorsun söyle o zaman oğlak erkek akrep kız ilişkisi nasıldır
oğlak erkegi ciddi inatci hirsli azimli ve basarilidir
akrep kizi ise seksi icten pazarlikli karsisindakini surundurmeyi seven bie tiptir yani biri toprak biri ates grububda anlasmazi da zor bayagi
Artık burçlara inanıyorum.
niee
Söylediklerin aynen doğru
nasil yani bunu knslim
Tamam bende bu konu hakında konuşacağım birini arıyorum
Ben bir Burc takintisi olarak Eski sevgillim burclarla hic bi bilgisi yoktu sonra onuda Benim gibi takinti haline getirdim birbimize burc ozelikleri okuyup eglenirdik ya 😁😁
Sonsuza kadar bence iki farklı görüş açısı ile imkan sağlanır ikiside gercekten seviyorsa adam sıkılsa bile dinler kadın ise bakmadıği burcu her gun okur :)
Bende ilgiliyim ama yukselenimi bilmiyorum napiyim benim suçum mu
İlişkisini burçlara göre belirleyen her çift mutsuz olmaya mahkumdur
Eziğe bak burçlara kafayı çok yorarmış sen m almısjn burca göre insan ayırımı olmaz ma l bunu anlamadın mı hala 😂🤣🤣🤣🤣🤣
burç soran hatun kişiye doğum tarihini söylerim işi doğum saati sormaya kadar götürüyorsa direk engellerim
Burçlarla zerre alakam yoktur. Burç takıntısı olan insanlar bana tuhaf geliyor 😂😂
Arkadaşlar burçların yalan olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.
Aşko kuşko biriyle uzun süreli devam edilmez edemezsin
Burçlara inanan kişiyle ciddi bir şey yaşayamam çok canım buluyorum
bende öyleyim sevgilimde bilmiyordu hatta doğum gününü bile hatırlamaz
O çocuğa yazık ya. Yerine olmak istemezdim
Her durumu da burca yormayın sizde😀
Kız çok takıntılı biriyse uzun sürmez ilişkileri
Bkunu çıkarıyorlar ama
Saçmalık herşeyi burca yormakta
Pek bir yere varmaz ayrılırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?