Gerçekten rüyalardan anlayan bakabilir mi?

Merhaba ben dün garip bir rüya gördüm ve anlatmak istedim. Lütfen gerçekten bilgisi olan ya da fikri olan düşüncelerini söylesin. (Dalga geçmeden lütfen) Benim gerçek hayatta ilgimi çeken bir adam var adını söylememde sorun yok sonuçta kaç tane bu isimden insan var adı ertan, benden biraz yaşça büyük. Bu adama aşık değilim ama oldukça hoşuma gitmiyor desem yalandır. Rüyamda onu bir öğretmen olarak gördüm. Bende öğrenciydim. Bu adamın gerçek hayatta bir arkadaşı var kadın, oda yanımızdaydı. Gerçekte bunlar sevgili falan değiller. Rüyamda okul bitmiş ben çıkıyordum. Ertan ise bişeylerin peşindeydi. Sanki bir olayla ilgileniyordu bir gariplikler vardı o yüzden hala gelmemişti ve o kadınla onu bekliyorduk. (Rüyamda hepimiz aynı evdeyiz) ben kendim eve gidecek oluyorum fakat yollar pek güvenilir olmayınca kadın peşimden geliyor ama ben ona dönüp “ben yolu bulurum ama sen ertana bak o bulamaz” diyordum bu saçma bir cümleydi ve rüyamda bunların arasında hiç bişey yoktu. Sonra yolu yürüyorum cidden etraf pek tekin değildi. Eve geliyorum ve gidip uyuyorum ama cidden yorgunum ve kalkacak halim bile yoktu. Anahtarda bende ve ertan ile kadın dışarda kalıyorlar. Ben hem yorgunum hemde ertan endişelensin diye kalkmıyorum. O ise sürekli sertçe kapıya vuruyor. Benim yolda başıma bişey geldiğini ve evde olmadığımdan korkmuş ve bir umut kapıya vuruyordu oldukça endişeliydi. O kapıya sırayla vururken de uyandım

Gerçekten rüyalardan anlayan bakabilir mi?