AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu yil siyahet etmeye ihtimal cok yuksek. bu aralar cok sikiliyorsun ama problemleri cozmek icin, siyahet ve yeni arkadaslar yapmak icin cok uyugun bir donem den geciyorsun
tam olarak hangi konu/ev ile ilgili yorum istiyorsun?
yani hangi ev nedir bilmiyorum ki bu yıl kariyerimle ilgili gelişmeler ne olacak mesela bunu merak ediyorum
kariyer ile ilgili cok guzel firsatlar gecmis18 ay once flan ama onumuzdeki 2-3 ay kariyer degisiklik icin, yer/sehir/ev/is icin uyugun bir zaman dir. cikan firsatlar dikkatli degerlendirmesi geekiyor. eger yoneticikil/yaraticilik/ortaklik ile ilgili bir kariyer firsat cikarsa degerlendirmesinde fayda var. yalnis bir kariyer secmeye ihtimal da var ve bu negatif anlamda hayatinin yon degistirebilir.
çok teşekkür ederim peki başka üstünkörü baktığınızda gözünüze çarpan önemli bir şey var mı herhangi bir konuyla ilgili ya da ne bileyim karakterimle hayatıma girecek kişilerle ilgili falan
Rica ederim. var tabi cok sey var. yavas ve sakin bir kisilik var, ama fazla yavas olabilirmisin? kariyer ile ilgili son zamanlarda guzel firsatlat kacirdisen eger, bu fazla sakinlik dan dolay olabilir. hersey iyice analiz etmek istiyorsun, guzel ama cok fazlasi zararli olabilir. kariyerinde basarilisin ve ufak seylarden mutlu/memnun olabiliyorsun. kendini ile ilgili bir is basarabilmek icin yeterli olmadini de dusunebilmek ihtimal da var. eger boyle bir durum varsa kendini guvenmen gerek. inat da buyuk bir sorun gorunuyor.
bu yıl kpssye giricem ama yazdığın kariyer seçenekleri çok farklı bir alan hayallerim de bu yönde ama kafam çok karışık büyük hayallerim ve büyük korkularım var ikisi birbirini götürüyor elde kalıyor sıfır.
inatçı olduğum doğru yavaş olduğum da doğru 2 yılımı boş geçirdim çünkü iş hayatı beni korkutuyor ben daha çok sanat alanına girmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum falan böyle işte teşekkür ederim zaman ayırdığınız için burada genelde böyle yorumlayan pek bulunmaz şanslıyım
Benim haritamada bakabilir misinizz
Yazdin kariyer secenkleri nedir? siralar misin? sanat alanlarda basaili olmak mumkun ama sanat cok genis birsey. daha cok biseylar yaratmak gibi bir potansiyel gorunuyor. yazar/teknik gibi ya da daha once olmayan ama yeni bisey yaratmak/tanitmak gibi seylar icin kabiliyet var gibi. bir yanin bencil bir yan insancil gibi. oyle bir kisilik gorunuyor. oyle bir kariyer secmelisin ki senin gercek kisilik tatmin olsun. bol sanslar dilerim...
@ekrumsu bakalam :)
mesaj atılmıyor
@ekrumsu mesaj atiyorum
şöyle kariyer seçeneklerim kpssyi kazanıp tekniker olarak hastaneye atanmak atanamazsam da bulduğum herhangi bir işte çalışmak kısaca para kazanmak
benim istediğimse sanat, sanatın her alanı yaratıcılık içeren her şey modadan resime müziğe fotoğrafa estetik içeren her şeye bir de dediğin gibi keşfedilmemiş fikirler peşindeyim hayallerim olası mesleklerime tamamen zıt yani 18 ay önceki fırsat ne acaba diye düşündüm ama emin değilim bulamadım haritama göre hayallerimi mi seçmeliyim mantıklı olanı mı
Para kazanmak evet onemli ve surekli dusunen bir beynin var. ve para kazanmak icin cok guzel fursatlar yilsona yakin ve 2023 deki 10. ay kadar cikabilir. 2025 daha guzel firsatlar getitecek. 18 ay once ki ki tahminim belki faretmemis olabilirsin. zamanla firsatlar daha net gormeye baslayacaksin. sectin bolumlar iyidir. objektif bakis acisina sabihsin, ayreca satis veya pazarlama gibi meslekler de dusunebilirsin. bol sans dilerim
teşekkür ederim 😇
hangi burçla iyi anlaşırım peki arkadaşlık ilişki vb.
fazla sor sorduysam yanıtlamak zorunda değilsiniz sıkmak istemem
rica ederim. yukselen de onemli, ama genel olarak yay, kova, terazi ile iyi anlasabilirsin.
yay burcu hiç kimseyle anlaşamıyorum ya ne kadını ne erkeğiyle kafa yapımız hiç uyuşmuyor 5 kişi tanıdım yay biri hariç hepsinin IQsu10 falandı çok inatçı gıcık tipler umarım yay değilsinizdir sfdnsdkjf sözüm meclisten dışarı
:D :D dedim gibi sadece burc olarak bakamayiz. ama yay erkek ile iyi anlasabilirsin. 5 kisi den erkek olanlarin dogum bilgileri varsa yazar misin lutfen. bende merak ettim nasil anlasamadiniz. (mesaj olarak yazabilirsin)
ve ben yay degilim :D ama yay severim
bilmiyorum ki bilgilerini okul arkadaşlarımdı zaten fazla samimi değildik kova ve terazi en yakın arkadaşım vardı onların etrafında genelde yay olduğu için ben de takılıyordum yoksa anlaşamıyorum cidden ikizler erkeğiyle anlaşabilir miyim peki doğum bilgilerini saatine kadar bilmiyorum ama çok benziyoruz karakter olarak bende de ikizler dengesizliği var biraz ksdmfskdf
ikizler ile arkadas olursin iyi ama iliski /evlilik zor
ama tabi ki genelleme bunlar, dogum bilgi olmadan kesin bisey demem yanlis olur
hoşlandığım ve beni çeken burçlar başak akrep ikizler balık oluyor genelde
Doğum haritası hemen böyle yorumlanmaz komple çok uzun. Bir konu seçebilirsin. İlişki evin, kariyer evin, benliğin gibi..
kariyer evim yapacağım mesleği mi söyleyecek yoksa yapmam gereken meslekleri mi
eğer gelecekteki mesleğimi söyleyecekse kariyer evim ama meslek önerisiyse benlik diyorum
Nerden bulunuyor bu doğum haritası
www.yorumcu.com/astroloji/dogum-haritasi.asp
Teşekkür ederim, ne karışık işmiş bu ama insan merak da etmiyor değil