Şaka gibi olay ve gerçekten de başıma geldi. Bir teknoloji firmasında bugün mülakatım vardı. Son aşamaya geldim hatta. Bana burcumu soran İnsan Kaynakları müdürü de ikizler olduğumu duyunca sizinle çalışamayız dedi.. linkedin'den bunları rezil etsem mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya Bu Burç Durumları Cidden Çok sıktı Gerçekten Ne Burçmuş Arkadaş Yok burcum uyumlu değil diye ayrılma boşanma yok ise almamalar ne alakası var mk burç sonradan toplumda Uydurma Sözdür İnsanı Burç Belirlemez
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkizler burcu. Çok piskobat bir burç. Dengesiz bir burç. İkizler burcu ile anlaşanlar çok az. Sizi tanımadan hareket etmesi güzel hareket değil. Ama gerçek şu da var ki İkizler burcu ile kimse kolay kolay anlaşamıyor. Tecrübelerim var bu burçla.
529 Yorumla
Kova+1 yılbütün tanıdığım ikizler burcu insanları insanı ya çileden ya da psikopat hale getirecek kadar çok pis bir burçtur
İkizler+1 yılAaaa böyle düşünmenize çok üzüldüm
Aslan+1 yılGenelleme yapmayacağım diyorum ama olmuyor Hepsi aynı...
İkizler+1 yılPeki öyle olsun 😀
İkizler+1 yılKanka beni çok linçlediniz ama
Kova+1 yıl
İkizler+1 yılYükselenim akrep HDJXHJSJZJSJJSJS
İkizler+1 yılNeyse siz benim kafamı kırmadan ben uzayayım
Kova+1 yıl@meduxaaaaaaa anam kız ikizler burcu muydun anam pot kırdım
Balık+1 yılBize dengesiz diyenin ciğerini keserim haa
Balık+1 yılSenin tanıdığın ikşzler belliki sana koyamamış o yüzden koyamamış derken senin aklına akıl kakıcı koyamamış
Balık+1 yılHıh ikizler gibi güzel gülemeyenler düşünsün
İkizler+1 yılİkizler bir kere asla negatif değildir her zaman pozitiftir iyi bir dinleyci ve pratik zekaya sahiptir ayrıca sosyal zekası çok yüksektir herkesle anlaşmaya çalışır dediklerinize asla katılmıyorum
Balık+1 yılHayhhayat İkizler Gibi Hiç Bir Burç Olamaz Çünkü Biz Yedi Baş Ejderha Komandosu Gibiyiz 4 Yıkan Kafası Gibiyiz Çiftk Kişilikliyiz İkiz Erkeklerini Bilmem Ama Diğer İkiz Kızlarınıda Bilmem Ama Ben Benim Adıma Konuşayım
İyiye İyitim Kötüye Kötüyüm
Düşmana Düşmanım Dosta Dostum Kardeşe Kardeş Katile Ecel Olurum
Sevdim mi Tam Severim Sevmediğimde İse Süründürürüm En Son Birisi Kalbimi Kırdı Okulda Onu Emeklettim Bile 24 Saat Affetmedim Eve Gidip Kaçtım Telefondan Rahatsız Etti Emgelledim Okula Gittim Yarınsı Arkadaşlar Olmasa Suratına Bakmam Onun Hepsi Onu Affetmem İçin Yalvardılar
Samimilik Sosyalik Gülüşme Eğlenceye Pozitife Gelirsek Bulunduğum İçeriklere Bağlı Ona Göre Mod Sergilerim
Senin O Dediğin Varya Kız Medusacık
Medusa da Sadece Küçük Kardeş Başlı Yılanlardan Oluşur Canım Bi Güçük Boyutuna Bak Bide Benim Büyük Ezeri Tabrikatıma Bak
1 Ben Kimseyle Zorla Konuşmam
2Anlaşmaya Hiç Çalışmam Beninle Anlaşamayanın Kendi Kafasını Onun Kendi Kiğine Dayarım
3Sürekli Eşek Ağzılı Çanak Ğaızlı Gibi Gülüp Sırıtmam
Duruma Göre Gülümserim
Ve Fazla Gülüşlü Değil Duygusal Ve Sulu Gözlüyüm Ama Bi Okadarda Vahşiyim Benim Diğer Lakabım Anaconda Bebeyşm Medusa Bana Serçe Parmak Gibi Gelir Lıkır Lıkır Gider
Çokta Sosiyetik Değilşm Olmam da
Sosial Ve İnternetçi Manyağı Hiç Değilim Olmamda
Beni Tanıyan herkes Senin İşin Bucun Yok Derler İşi Bulunmaz Tek Küpesin Derler Herkezşn Burcu İkizler dir Belki herkes Var Bu Burç Ama Senin Yapı Farkın Ülke Aileminşn 1 Yanında Yok 1 Ülke Hariç Derler Oda Yaşadığım Yer
Ve Telefonuda Fazla Kullanmam Bana Bi Çoğu Yarı Mşllet Ulaşamaz
herkes Nerdesşn Gel Diye Yakvarır
Çok kaşınmayın Sizi Yakınımda Kilerden Beter Edeirm O Piskopat Anlatığınız İkizler Beliki Size Az Acı Çektirmişler
@meduxaaaaaa
@Berock
Balık+1 yılİkizlerin Yükseleni Yengeç Maalesef Keşke Olmasa Yarı Yengeçler Bana Aşık Oldu Ama Ben Daha Çok
Kova
Koç
Boğa
Oğlak
Başak
Aslan
Severim
Balık+1 yıl
Balık+1 yılEleştirmeyi sevmem yapmam yapanıda sekerim
Kova+1 yıl@Berock @Buz_Yanığı33 @Adıcan_mustafa @meduxaaaaaaa baya bir derine inmişsiniz peki boğa burçları
Aslan+1 yılİkizlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ağzınıza tükürür resmen.
İkizler+1 yılİkizler hak edene hak ettiğini verir
Balık+1 yılEvet ama bu kötü söz olmadı çünkü en doğru yaptığım şeydir 😉doğru hak edene sevgi hak edene ölüm
DOSTUM YAŞAR
DÜŞMANIM GEBERİP ÖLÜR
burada YİNE BEN KAZANDIM MEDUSA
ÇÜNKÜ burada BENİM DOĞRU OLAN YANITIMI VERMENE SEVİNDİM😂🤣
Balık+1 yılNiye berkecik sen beceremiyon kız mı beceriyor
Bu medusada kesin benim gibi ikizler hafif bi atışmalarda ben bi tek ikizlere yanıp kaynarım ve ikizler her zaman hissederim
Beliki bu sözü söylediysen safece ikizlersin madusa başka şansı yok
Çünkü ikizler tehlikeli hayvan sep evcilleştire bilir sen medusa ben anaconda çok tatlı olmadık mı😉😉
burcundan dolayı olduğunu zannetmiyorum ya büyük saçmalık çünkü, ama eğer öyleyse gerçekten garip bi durum her burç özelliğini taşımaz.. sanki diğer burçlar mükemmel de ikizler candır.
12 Yorumla
Yengeç+1 yılBence de kesin mülakata giren arkadaşı begenmediler
+1 yılİçin dışın bir olmadığından kaynaklı adam, bu ortalığı karıştırır kesin diye almamıştır. Ama şöyle bir şey var, ikizler burcu iş konusunda çok azimli ve istekli olur...
12 Yorumla
Yay+1 yılOrtalığı karistiran genelde boğa diye biliyordum ama. İkizler demi öyleymiş?🤔
Kova+1 yıl@Emre3558123 hayır boğa oyun kurucu ve lider ruhlu bir burçtur arayı karıştıranlar genelde ya ikizler olur ya da akrep
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
76Cevap
+1 yılŞirket daha önce bu burç ile alakalı çok sorun yaşadığını düşünürsek, yaptıklarının normal olmasını kabullenmiyorum ancak bu ve buna benzer birçok durum yaşayan insanlar var. Tedbir diyelim.
Erkek arkadaşlarının ASLAN burcu olduğunu düşün ve hepsi ile sorun yaşadığını ve sonrasında ciddi etkiler bıraktığını düşün. Emin ol ilk soracağın şey burç olur :)
Rezil etme durumuna gelince şirketler bunlar :) kendini aklayacak bir şey bulur açıklama yapar oklar sana döner. boş ver o yüzden.
01 Yorumla
Yay+1 yılAslan burcuyum dedıklerı an arkama bakmadan kacıyorum ne yazık ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılOw yeeaaa o an eşkatül vaziyet 😛😜😜 Kim napsın seni. Ülke insanı kendini değerli maden sanıyor da bilmiyor ki bozukluk kadar değeri kalmadı suriye afkan pakistanlar geldikten sonra... Yanlızca bir et parçası kadın... Erkek et parçası bile değil. Hiç bir şey.🤣 Şöyle ki bir anda savaş çıkıp 50 milyonluk erkek nifusunun 40 milyonu buharlaşsa ülke hala aynı kalır çünkü 40 milyonu anında kesimlik angus dana sip. eder gibi 40 mil büyük baş hayvan adam sip. geçer afrika kıtasından 😜 Midesi geniş bu ülkenin midesi.
00 Yorumla
+1 yılYengeç burcuyum, şimdi beni hangi maceralar bekliyor. Biriniz aydınlatırsa sevinirim 🤭 burcuna göre karar vermek komik, yarın aynı takımı tutmuyor diye insanlar evlilik kararı alırken eş seçimine bile karar veremez. Demedi demeyin, saygılar... 🙂🙋♂️
00 Yorumla
+1 yılİkizlersin ve rezil etsem mi diye soruyorsun. İkizler bir şey yapmak icin sormaz. Kafasında planlar yeri ve zamanı gelince sessizce Işın’ı yapar. Burcum ve yükselenim ikisi de İkizler. Bana yapılsa o is yerine Allah yardım etsin derim. Kimseye sormam danışmam ve planı da en ince ayrıntısına kadar ucu bana dokunmayacak sekide planlar ve uygularım...
00 Yorumlaİkizler burcunu bende hiç sevmem öncelikle. Bu zamana kadar ne kadar kavga ettiğim - tartışmalı olduğum - bana yalan söylemiş arkadaşım olduysa hepsi ikizler burcuydu. Ama yinede seni tanımadan burcuna göre hareket etmesi asla doğru bir davranış değil.
00 Yorumla
+1 yılDisiplinli ve akılıl çoğu şirket mantıklı olanı yapıyor. Bu şirketler eğitim alıyorlar hemde öyle böyle değil, gelişmelerine ve personel ile aralarında oluşacak sorunlara karşı en ufak pürüze dahi tahammülleri yoktur. Bu sizin kötü olduğunuz anlamına asla gelmiyor ama aşırı titiz şirketler böyle. Ki gerçekten de ilerleme konusunda aşırı iyi oluyorlar bu dikkat ile. Psikolog ile çalışan şirket de bulundum mesela düzenli olarak terapi veriyorlar çalışanlara.
00 YorumlaBurcundan dolayı olduğunu nereden biliyorsun? Başından beri senden hoşlanmamış olması ve senin gerçekten inandığın şeye inandırmış olması oldukça olası. Dürüst olmak gerekirse; bu noktada çok saf olmamalısın canım. Hayatın bir waffle olduğunu mu sandın? ;)
00 Yorumla
+1 yılben işveren olsam 3 burca sahip olan adamı gözüm kapalı işe alırım bunlar
1. Boğa = inatçı ve sabırlı olurlar
2. Başak = dediği dedik ve bir işi baskı yoluyla hallederler
3. akrep = işin büyük sinsilik ve kurnazlıkla hallederler
işe almayacağım personel ise
1. İkizler = dengesiz ve antipatiktirler
2. Balık = saftirik ve akılsız davranırlar
3. Aslan = çok aşırı derecede sinirli ve sabırsız bir burçtur
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya ne alaka ikizler burcusun diye hey yarebbim o zaman tüm elemanlar koç boğa oğlak desene sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla haklılar.
Benim ne akrabalarımdan ne çevremden arkadaş olduğum ve burcu İkizler olan hiçbir kadın çevresinde iyi etki bırakmıyor :D
Bende onların yerinde olsam bende seni almazdım da burcu değil başka bir şeyi bahane ederdim. Hatta bişey bahane bile etmeye gerek yok, tamam biz size döneceğiz dersin dönmezsin :D
10 Yorumla
+1 yılrezil etmene gerek yok ki zaten onlar kendilerini senin karşında rezil etti yani sanki ALLAH insan aklını burçlara göre tasarlamış gibi davranıyorlar :D bu insanlar hala yaşamlarını nasıl sürdüre biliyorlar hala çözmüş deyilim
00 Yorumla
+1 yılHahahaaaa 😆😅😄 ne alaka burçlarla anlamadım. İkizker burcu Çalışkan olmuyor mu? Sacma bence her burç çalışmayı sever. O adamın arayışı farklıymış oyuzden reddetmiş seni. Akrep burcu olsaydın hemen işe alınırdın 😄😅😆😁😝
00 YorumlaBen olsam bende İkizleri almazdım 😁 Asla anlaşamıyorum 🫠 Tabii şaka bir yana, çok yanlış bir tutum olmuş… Şikayet etme durumun var ise bunu yap bence.
10 Yorumla😂😂lan ne saçma şey bu öyle iş mi olur Allah aşkına siz kaybettiniz deseydiniz ama burada kalmasaydi keşke bence sizinle görüşen insan kaynaklarını da şikayet etmeniz gerekir
00 Yorumlaedebilirsin de kanıt lazım. ki kanıtlayabilirsin de yine işe alınmazsın. ama için rahatlar. bence vercekleri cevaplar vardır pek sıkıntı yaşamazlar kanımca
00 Yorumla
+1 yılIstersen et sana kalmış. Ama hani çok da gerek yok bu dünya yapana yapılır dünyası bu yüzden sana yapılanların aynısı o kişiye de yapılacak yeri ve zamanı gizli sadece.
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu sormandan bile tehlikeli oldugun ortada. rezil etsemmi. vay be nefret ediyordum bu burçtan şiödi tam nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılAnaaa yakarım gebertir öldürürüm lan onları
Kim lan benim ikizimi işe almadı keseyim mi dalağnızı böbreğinizi00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen torpille işe alacakları başka biri var. Bilginle, aklını yenememişler. O yüzden burçtan denildi
00 YorumlaAy bu ne yaaaa keşke oğlak burcuyum deseydin ne saçma sapan insanlar işveren oluyor gerçekten şaşırıyorum
00 YorumlaHaha yok ay 2 cm dönmüş, merkür biryerlerimize girmiş, venüse birşeyler olmuş:) Cidden var mı bu saçmalıklara inanan?
00 Yorumla
+1 yılYuh artık diyorum saçmalığa bak nüfus fazla olmasa eleman ihtiyaçları olsa o zaman görürüm ben bunları yapabilirler mi?
00 YorumlaAhaha 😂😂😂 ilk kez duyuyorum. Yanlış anlama sinirimden güldüm. Ne kadar vefasızlık bu nedir arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılne bekliyordun ki... herhalde bile isteye ikizler burcundan birini işe almalarını beklemiyordun değil mi?
00 Yorumla
+1 yılRezil et beyinsizleri
Bu burç taparlarda iyice tarikat olmuş
Bu ülkenin insanın neden bu kadar...
00 Yorumla
+1 yılBurç ne alaka burca göre işe alınmamayıda ilk defa duyuyorum.. bunlar elemek için bahane aramışlar bence..
00 YorumlaŞaka gibi sahiden. Niteliklerine değil, tecrübelerine değil burca göre karar vermek.. Öyle bir işyerinde ćalismak istemezdim şahsen ben...
00 Yorumlaİşe alınacak kişiler önceden belirlenmiş seninlede resmen dalga geçmişler bahane olarakta bunu sunmuşlar rezil et hiç durma
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle rezil etmelisin. Ayrıca hukuken de hakkını arayabilirsin çünkü resmiyette devlet hukuku burçlara inanmaz.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılOysa ikizler burcu arı gibidir. Iletişimi kuvvetli, dijital konulara hakimdir.
Bana kalırsa seni elemek için o konu bahane olmuş.
00 Yorumla
+1 yılSenin heyecanını ölçmek istemiş. Hani sana böyle bir soru sorulunca yilisiyormusun diye merak etmiş olabilir. Abartma bence
00 Yorumla
+1 yılDirek etmelisin. Benim böyle çok firmayı ifşa ettiğim olmuştur
03 Yorumla
Soran+1 yıldava açarlar mı acaba
Yay+1 yılHayır
Yay+1 yılSen orada mülakat görüşlerinimpaylaşacaksun. Dava açmaları için hakaret etmen gerek
+1 yılElenme sebebi olmayabilir ama elemek için onu bahane etmiş olabilirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok her şey süperdi o ana dek
Puhahah. Bana da söylesene şirketi özelden. Boşuna başvurmayım
10 YorumlaHava durumu almanya gibi olan burctur.
2 dakikada havayı karartıp şimşek çakar.10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım troldur gerçek olduğuna inanmak istemeyecek kadar iğrenç bir durum.
10 Yorumla
+1 yılikizlerin tribi ile ilgilenmek istememişler. Bu kadar basit
00 YorumlaBunu ıspatlayabilir misin? Eğer ıspatlarsan yaptıkları suç teşkil ediyor.
00 YorumlaBence iyi yapmışlar, burçlar da insanın hayatını belirleyen bir etken.
01 Yorumla
Kova+1 yılben boğa burcuyum bir işi nihayet erdirmeden asla pes etmem illa işi sınırına kadar zorlarım benim için imkansız diye bir şey yoktur sadece yapılması zor olan iş vardır inatçı sabit fikirli keyfine ve zevkine düşkün biriyim ve biraz değil baya bir gamsız
Hic bir mulakat gorusmesinde sana sonucu aciklamazlar. Boş yapmayin. fantezi üretmeyin.
00 Yorumla😳şoktayim su an
biyle birseyi ilk kes duydum
00 YorumlaAhahaha Show veya Fox TV ile görüş röportaj ver. 😂🙈
00 YorumlaŞikayet et tabi s a l a k sacama nedenler buluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye geçen gün kaza yaptım kaza raporunu almaya gittim böyle bir kaza yok dediler haklıdan değil güçlüden yanalar
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcunun nesi varmış yani ne tür bir engel oluşturucakmış çalışmanıza 🙄
00 YorumlaYok artık böyle saçmalık mı olur? Ulan İkizler burcu olarak ne çektik be?
00 YorumlaMuhtemelen ben olsam söverdim. boş ver öyle bir firmada çalışmamak senin için daha iyi olmuş.
00 YorumlaBenim gittiğim şirkette sadece ikizleri alıyoruz diye kabul etmemişti.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisi ikizlerse demek ki. Bu hikayede yanan sen olmuşsun.
00 YorumlaDemek ikizler burcusun diye işe alınmadın. Hulk'un gerçek olma olasığı daha fazla bundan.
01 Yorumla
Oğlak+1 yıldogru yorum
+1 yılbahane etmişler ya bir suç yok ki ortada bana banka gmy ne saçma bir soru sormuştu
00 Yorumla
+1 yılEspridir umarım. Espriyse komik değil. Gerçekse komik😀
00 Yorumla
+1 yılBende İkizler, Kova, Aslan, Balık istemem Koç burcuda erkek istemem
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle şikayet etmek için bir sebep ikizler burcu olunca ne oluyormuş
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcu ısıne sahip cıkan cok zeki ısı cabuk kavrayan bı burctur.. Ama hıcbır ınsan kaynakları gorevlısı bunu solemez burada yalan soluyosun.. Burca gore degerlendırme yapmaz yapsa bile bunu sana solemez
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence salliyorsun yani trol soru. Cunku onlarda kimlik bilgilerin vardir sana sormak yerine kendileri bilebilirdi. Bu riski almazlardi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ikizler olarak bende ikizlerle çalışamam daha biz kendimizle uzlaşamıyoruz bir başkasıyla nasıl uzlaşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani olabilir ikizler burçlarını sevmiyordur huy davranış
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç profesyonelce bir şey değil ama bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de dershane müdürüyüm çocuklu bayanları işe almıyorum prensip meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuklu erkekleri alıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılOnların da bekar olmasını tercih ederim ama kadınlar kadar önemli değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu ne saçmalık abi, rezil et. reziller zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Mülakatta bana burcum soruldu, İkizler burcuyum diye de işe alınmadım. Şirketi rezil etsem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler