Astroloji & Burçlar Burcuna göre seni ne mutlu eder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Seni ne mutlu edermiş? 👀 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre seni ne mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç sevdiğim tarafından yapılan sürpriz 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Beklediğim kişi tarafından atılan mesaj beni mutlu eder 1 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% Terazi +1 yıl Terazi burcuyum, bana samimi iltifatlar edilmesi çok mutlu ediyor 1 0 Yorumla
aimira Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% Balık +1 yıl Minnoşumla beraber hayallerimizi birlikte gerçekleştirmek <3Hayaller ve sevdiği Kişinin yanında olması* 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Oğlak paraymış jsjsnsna. Diğer burçların istediği şeyler de paralı değil mi? Oğlaklar yine realist...😎 0 0 Yorumla
hilall379 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% Oğlak +1 yıl Kova delirmek guzel ama arkadaşlık neden be üzdü 🥲 0 0 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Balık.. Hayaller ve sevdiği kişinin yanında olmasıymış 0 0 Yorumla
userr212 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Hayalleri napiyim sevdiğim kisi yanimda olsun yeter 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Durup dururken bana verilen bir hediye mutlu olmam için yeterli bir sebep değil. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% Koç +1 yıl Yeni telefon en son isteyeceğim şey.. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Beklediği kişi tarafından atılan mesaj 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl Sarılmak mutlu edermişte ben sarılmayı sevmem ki 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% Yay +1 yıl Sıkı sıkı samimi bir şekilde sarılmak. d 1 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl Durup dururken verilen hediye 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% Başak +1 yıl Beklediği kişi tarafından atılan mesaj ✨ 1 0 Yorumla
melek3363 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Boğa +1 yıl Tatlı ya da çikolata diyo ama yok be ben onlarla mutlu olmam 0 0 Yorumla
daisy0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Başak +1 yıl Beklediği kişi tarafından atılan mesaj bu kadar küçük biseye mutlu olan akılsız bu ben oluyorum 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevdiğime yaptığım yemek ve yaptığım tatlı. 0 0 Yorumla
mutsuzzzzz__ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% Başak +1 yıl Beklediği kisi tarafından atılan mesaj 0 0 Yorumla
buragizli Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% Aslan +1 yıl doğru, küçük jestlaele mutlu olurum 0 0 Yorumla
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Of yemin ediyorum burcum tam beni yansıtıyor yaa 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% Terazi +1 yıl Hayaller Ve sevdiği Kişinin Yanında Olması 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Sevdiğin tarafından yapılan supris🥳 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Başak +1 yıl Yengeç doğru. Yükselenim olan terazi de doğru. 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% Başak +1 yıl Beklediği kişi tarafından atılan mesaj. 0 0 Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Başak +1 yıl Başak haklıda artık kimseden mesaj beklemiyorum 0 0 Yorumla
dengimdegilsinn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çikolata mutlu edermiş doğru 0 0 Yorumla
kartanesi_deniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Sevdiği kışın yanında olması ah 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl Çikolata veya sevdiği bşr tatlı sjsjawswjw 0 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Aslan +1 yıl Sevdiğim kişiden gelen günaydın mesajı 0 0 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yeni bir telefon evet olabilir 0 0 Yorumla
SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 89% Yay +1 yıl Sarılmak pek sevdiğim bir şey değil 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Balık +1 yıl Hayallerim ve sevdiğim kişinin yanımda olması 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% Yay +1 yıl Sıkı sıkı samimi bir şekilde sarılmak 🤗 yay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yengeç sevdiğim tarafından yapılan sürpriz
Beklediğim kişi tarafından atılan mesaj beni mutlu eder
Terazi burcuyum, bana samimi iltifatlar edilmesi çok mutlu ediyor
Minnoşumla beraber hayallerimizi birlikte gerçekleştirmek <3
Hayaller ve sevdiği Kişinin yanında olması*
Oğlak paraymış jsjsnsna. Diğer burçların istediği şeyler de paralı değil mi? Oğlaklar yine realist...😎
Kova delirmek guzel ama arkadaşlık neden be üzdü 🥲
Balık.. Hayaller ve sevdiği kişinin yanında olmasıymış
Hayalleri napiyim sevdiğim kisi yanimda olsun yeter
Durup dururken bana verilen bir hediye mutlu olmam için yeterli bir sebep değil.
Yeni telefon en son isteyeceğim şey..
Beklediği kişi tarafından atılan mesaj
Sarılmak mutlu edermişte ben sarılmayı sevmem ki
Sıkı sıkı samimi bir şekilde sarılmak. d
Durup dururken verilen hediye
Beklediği kişi tarafından atılan mesaj ✨
Günaydınmış hiç sevmem
Tatlı ya da çikolata diyo ama yok be ben onlarla mutlu olmam
Beklediği kişi tarafından atılan mesaj bu kadar küçük biseye mutlu olan akılsız bu ben oluyorum
Ona çalınan akustik bir şarkı
Sevdiğime yaptığım yemek ve yaptığım tatlı.
Beklediği kisi tarafından atılan mesaj
doğru, küçük jestlaele mutlu olurum
Of yemin ediyorum burcum tam beni yansıtıyor yaa
Hayaller Ve sevdiği Kişinin Yanında Olması
Gunaydin millet
Sevdiğin tarafından yapılan supris🥳
Yengeç doğru. Yükselenim olan terazi de doğru.
Beklediği kişi tarafından atılan mesaj.
Hediye mutlu edermiş 🤭
Başak haklıda artık kimseden mesaj beklemiyorum
Çikolata mutlu edermiş doğru
Sevdiği kışın yanında olması ah
Çikolata veya sevdiği bşr tatlı sjsjawswjw
Sevdiğim kişiden gelen günaydın mesajı
Yeni bir telefon evet olabilir
Sarılmak pek sevdiğim bir şey değil
gerçekten öyle
Hımm yani olabilir 😃
Hayallerim ve sevdiğim kişinin yanımda olması