Astroloji & Burçlar Yengeç burcu kadını dansta mi oyunculukta mi yoksa müzikte mi daha iyidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3sünü seviyorum ama bi tanesini secmeliyim Güncellemeler+1 yıl Şarkı sözü yazsam kime saticam Güncellemeler+1 yıl Şarkı dinlemeye bayılırım ama söylemeyi pek sevmem Yengeç burcu kadını dansta mi oyunculukta mi yoksa müzikte mi daha iyidir? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% Yay +1 yıl Burç analistleri buraya 3 bilinmeyenli denklem söz konusu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen fikir ver Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Burçla değil de yetenekle hangisini daha çok sevdiğinle alakalı bence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Karar ver yetenek mi sevmek mi Yorumla furkanndd Başak +1 yıl Valla güzel soru ben sevmek derdim hayatım Yorumla Soran +1 yıl En çok müziği seviyorum ama şarkı söylemek istemiyorum daha çok yazmak fakat eğitimli değilim bu konuda ve yaşım 30. Senaryo ikinci ama sadece 3 film isterdim. Dansa gelince utanıyorum kötü ederim ama ben zevk alirim Yorumla furkanndd Başak +1 yıl Dansta utanılacak ne var ki oryantal mi yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok kötü dans ettiğim icin oryantal sevmem Yorumla furkanndd Başak +1 yıl Oyunculukta utanmayacak mısın peki dans ederken utandığına göre Yorumla Soran +1 yıl Sadece yaptığım filmde oynarım 3 film sadece Yorumla Soran +1 yıl Duygularını göstermek de utanç verici benim icin Yorumla furkanndd Başak +1 yıl Dans etmeni tavsiye ederim Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl Kendini hangisinde yeterli görüyorsan onda 1 3 Yorumla Sonuyku5433 Boğa +1 yıl Yengeçler bana hep romantik izlenimi veriyor dansı seç Yorumla Soran +1 yıl Cok romantiğim maalesef😄 ama kalayım bu yüzden dansla kalas gibi görünmek istemem Yorumla Soran +1 yıl Kabayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dansı seç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama yildiz tilbe gibi dans ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asgsgshs yazsana bi merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burç analistleri buraya 3 bilinmeyenli denklem söz konusu
Sen fikir ver
Burçla değil de yetenekle hangisini daha çok sevdiğinle alakalı bence
Karar ver yetenek mi sevmek mi
Valla güzel soru ben sevmek derdim hayatım
En çok müziği seviyorum ama şarkı söylemek istemiyorum daha çok yazmak fakat eğitimli değilim bu konuda ve yaşım 30. Senaryo ikinci ama sadece 3 film isterdim. Dansa gelince utanıyorum kötü ederim ama ben zevk alirim
Dansta utanılacak ne var ki oryantal mi yapıyorsun
Yok kötü dans ettiğim icin oryantal sevmem
Oyunculukta utanmayacak mısın peki dans ederken utandığına göre
Sadece yaptığım filmde oynarım 3 film sadece
Duygularını göstermek de utanç verici benim icin
Dans etmeni tavsiye ederim
Kendini hangisinde yeterli görüyorsan onda
Yengeçler bana hep romantik izlenimi veriyor dansı seç
Cok romantiğim maalesef😄 ama kalayım bu yüzden dansla kalas gibi görünmek istemem
Kabayım
Müzik.
Dansı seç
Ama yildiz tilbe gibi dans ediyorum
Asgsgshs yazsana bi merak ettim