bi boga olarak söylüyorum, accccaaayyip uyuz, gicik ve anlasilmaz BOS GEZENİN BOS KALFASİ, asla da agir basli degil, kendini bir bk sanan haysiyetsiz! ama bu her boganin oyle oldugu anlamına gelmiyor tabii, ben tek bir srfsz icin oyle soyledim..
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dur sakin kanka ne bu şiddet bu celal 😂 ya arkadaş boğa burcu ile ilgili bir tane iyi yorum gelmez mi bu boğalar ne etti size 😳😳
Sadakatsiz tek kelimeyle... Sadık diyorlar ama yalan kimse inanmasın sadık olduğuna. Aldatıyor hormonlarını kontrol edemeyen bir varlık benim için sadece...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendimi hiç öyle görmüyorum hepimiz aynı değiliz bilmeni isterim
Yoo aksine ben de sakinimdir sıkıcı bulmuyorum ama benim konuştuğum bir erkek boğa vardı, sözüm meclisten dışarı ama aşırı morondu. Sohbeti sarmıyordu vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bi boga olarak söylüyorum, accccaaayyip uyuz, gicik ve anlasilmaz BOS GEZENİN BOS KALFASİ, asla da agir basli degil, kendini bir bk sanan haysiyetsiz! ama bu her boganin oyle oldugu anlamına gelmiyor tabii, ben tek bir srfsz icin oyle soyledim..
Dur sakin kanka ne bu şiddet bu celal 😂 ya arkadaş boğa burcu ile ilgili bir tane iyi yorum gelmez mi bu boğalar ne etti size 😳😳
smznwnxwnxbwbdwn harbi bisiler yasamisim o anda
bogalar iyidir de knk, erkegi bi harbi uyuz (?)
Yapma kanka bende bir boğa erkeğiyim o kadar kötü değilim bence 😅
valla tanisam hakkında kotu veya iyi birisin diyebilirdim🤷♀️ belki yukarida sovdugum ıisiden daha betersin?
Tanısan emin ol kötü olmadığımı görürdün, yukarıdaki nasıl bir şerefsiz bilmiyorum ama ben ondan değilim 😉
bilememm💁♀️
🤷♀️*
Öyle olmadığım konusunda daha detaylı konuşabiliriz knk 😉
olabilir knk SWNXZWMXNWNWND
Mesaj attım knk
Sadakatsiz tek kelimeyle... Sadık diyorlar ama yalan kimse inanmasın sadık olduğuna. Aldatıyor hormonlarını kontrol edemeyen bir varlık benim için sadece...
Ben kendimi hiç öyle görmüyorum hepimiz aynı değiliz bilmeni isterim
Seni bilmem ama benim tanıdığım boğa böyleydi...
Ben kendi adıma söyledim herkes bir değil sonuçta
Bir Furkanı biliyorum siteden başka da tanıdığım yok
O da huysuzun teki ve boğazına düşkün
Huysuz kısmına kapatılmıyorum ama boğazına düşkünlük konusunda kesinlikle haklısın
Boğa erkekleri<<<
Neden kötü bir şey mi yaşadın
Kotu bisey yasamadim sevmiyorum sadece
Senin burcun ne belki anlaşamayan iki burçtur
Balık
Genellikle boğa ve balık uyumludur ama sana iyisi denk gelmedi demek. Boğanın hangi özelliğini sevmiyorsun merak ettim.
Ay hiç çekici değiller
Neden öyle dedin şimdi ya 😅
Şimdiye kadar tanıdıklarım sıkıcıydı çünkü. Yani ben şahsen bir boğa olarak boğa erkeğinden sıkılıyorum
Boğanın genel bir sakinliği var sen onu sıkıcı bulunuyorsun demek 😅
Yoo aksine ben de sakinimdir sıkıcı bulmuyorum ama benim konuştuğum bir erkek boğa vardı, sözüm meclisten dışarı ama aşırı morondu. Sohbeti sarmıyordu vs.
Bir kişi yüzünden tüm boğaların üzerini çizme bence 😅
Bilemiyorum benim gördüklerim hep böyleydi
Kötüler sana denk gelmiş 😬 sen ne iş yapıyorsun öğretmen misin
Evet