Rüyadan anlayan biri bakabilir mi? Bu rüya ne anlama geliyor?

13 Ağustos gecesi gördüm bu rüyayı rüyamda işte bi dağ gibi bir yer vardı parkur gibi bir şey yapıyodun en son kısma gelince başka bir dünyaya ışınlanıyodun kale center avm, orta büyüklükte bir avm gibi ama değil mağazalar alt katlarda kapalı ve çok zor çıkıyorsun yukarlara, merdivenler kırık dökük mağazaların teması full ingilizce herhangi bir yerde yıldız görürsen sana zarar veriyo böyle lazer gibi canını acıtıyor eğer yıldızla birinin canını yakarsan seni sevmiyolar nefret ediyorlar felan sonra ben ve esma ile işte parkuru eğlencesine yapıp bilmeden giriyoruz hiç bir şey hakkında bi bilgimiz yok en alt katta ışınlanıyoruz sonra üste bakınca açık yerler ve insanlar olduğunu görüyoruz biz de bir şekilde mağaza olan katlara çıkmayı başarıyoruz içinseki insanlar hem robot gibi ama arada eski hayatlarını hatırlayabiliyorlar ordaki tüm insanlar bizim gibi gelmiş oraya böyle düzeni kim kurdu bilmiyorum ama öyle yani bi mağaza gittik üstümüz başımız kirli diye bi elbiseye baktık böyle askılıkta üst üste kıyafetler var en üstünde de mor bi elbise var ve bunun fiyatı nedir ya ne ile takas yapabilirsiniz derken başka kadın denemek için alıyor sonra mağazacı kadın duymadığı için beni soruyor efendim diye ben de önemli değil boş ver diye çıkıyoruz bir tane ceket var üzerimde yıldızlı tabii ben de can yaktığını bilmiyorum sonra biz bir mağazaya giriyoruz bu arada neden bilmiyorum çoğu mağazaların içinde banka gibi bir yer var her neyse giriyoruz işte soruyoruz burası neresi burada nasıl yaşayacağız felan kadın da konuşmaya başlarken çalışan adam ceketin arkasındaki yıldız ile yaralanıyor ve bize baya kötü kötü bakıyolar biz de çıkıyoruz sonra başka bir yere gidiyoruz aynı soruları soruyoruz işte bu bankalarda kimlik çıkarmamız gerektiğini ve bize bir miktar para verceklerini ondan sonrasına ileride karar verilceğini söylüyor sonra kadın bize halen sms kullanılıyor mu halen telefon var mı orada diyor soruyor bizde evet diyoruz esma telefonunu çıkarıp gösteriyor sonra ben de avmnin en alt katında unuttuğumu fark ediyorum ve bu süreçtede kadınla çok samimi bir konuşma gerçekleştiriyoruz bize yıldızın zarar verdiğini söylüyor felan sonra esmanın kimlik ve paraları halletmesini söylüyorum ben de o sırada aşağıdan telefonumu alıcam çünkü sonra ben çok zor bir şekilde aşağı inip telefonumu alıyorum ve tekrar daha zor bir şekilde yukarı çıkıyorum sonra esmayı bulmaya çalışıyorum ve esma görünce esmanın gözlerinin 🤩 şeklinde olduğunu fark ediyorum sonra da cüzdanını açıp orta bölümdeki bir sürü nakit parayı gösteriyor sanırım mavi renkteydi nakit paralar ben de 🤩 olup rüyam bitiyordu ya da devamı yok (esma okuldan arkadaşım)

Rüyadan anlayan biri bakabilir mi? Bu rüya ne anlama geliyor?