bilgisi olanın bu bileşimden ne sonuç çıkardığını merak ediyorum ve de bu tip biri kimlerle ilişki kurabilir fikrinizi almak isterim.. :)
not: boş iş vs fikrinde olanlar lütfen dolu işleriyle meşgul olsunlar :)
bilgisi olanın bu bileşimden ne sonuç çıkardığını merak ediyorum ve de bu tip biri kimlerle ilişki kurabilir fikrinizi almak isterim.. :)
not: boş iş vs fikrinde olanlar lütfen dolu işleriyle meşgul olsunlar :)
Cok karisiksin!
Karakterinde ilk ikisi yani gunes ve yukselen (balik, yay) etkileri yogunlukta olacaktir, duygusal ama umarsiz bir kisilik diye ozetlerim dogru mu?
Eger oyleyse senin bir basak, yengec burcuna ihtiyacin var denebilir
ilk kısmı okudum heh dedim, ikinci kısımda yıkıldım 🤭 başak burcu takıntılılığı ve eleştirelliğiyle ben ancak psikoloğumun yollarını boylarım gibi geliyor... cevap için teşekkürler 🌿
bu ışıltılı haritayı ben seçmedim. ama ben seviyorum ya bi şekilde, seven biri de çıkar inşallah 😏
Cevap
5Cevap
Duygusal ve düşünceli biri olmalı, yengeç veya balık burcu gibi
onlar da çok pasif ve fazla duygusal kaçıngan gibiler.. analık iç güdülerimi kabartıyorlar 🤭
Sizin kararınız :)
kader diyelim, belki onların da yükselenleri bilmem neleri farklı farklıysa uyar kim bilir :)
Duygusal ve fevri olmayan biri olmalı. Ancak ek olarak çokta sabırlı olmalı
bu muhatap için sanırım :)
tebrikler 👌🏻aynı zamanda uyumlu fakat edilgen olmayan, çok da sıkmayan bir insan... bu özellikleri taşıyan burç var mı... 😏
gelecekte yeni çekeceklerin meydana gelmez derken? umarım yanlış anlamışımdır 🥺
Bütün burçları yazmışsın
alnıma yazılmış neyleyim.
Oğlak
diyorsun.. biraz ürkütücü geldi ama oladabilir
Ezogelin
belki de ekşili 🤔
burçlar gercek degil
size hayatın tüm gerçekleriyle başarılar dilerim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar