Duygusal gibi ama bir anda duygusuz olan bir insan türü balıklar. Git gelleri oluyor gibi ananem öyle çünkü balık ama köpek baliğı da olabilir yani bu.
Oğlakım valla aşaģıda da aģlak var mış ya sohbete gel ya valla hiç gülesim yoktu 🤣 ben hiç yönetici değilimdir ruh hastası oldugum için zeki olduğumu düşünmuyorum.
Ha haa valla kelin ilacı olsa başına sürer bende bipolar hastasıyım. Yarın sabah psikiyatriye gidicem ilaçlarımı fazla içtim şimdi de uyuyamıyorum. Beyin fonksiyonlarım sıfır gelen geçen soruya yapıştırıyorum öyle soylim. Sinirlerim bozuldu burada geziniyorum anlayacaģiniz.
Haa sen cidisin ama ben takılıyorum iki farklı cins mesaj kutusunda yoh anam kafam şu an bunu kaldıramaz halde ayrıca şu an bana soru sorsan kendi hakkında cevap veriri ama benim hakkımda valla kafam basmaz ben yarın sali dedim ya evdekileri. Bu gün salı ya.
Sorun o soru beni soracaksın bana ben cevap verecem o sorun soru soru soru soru sınav gibi bir şey şu an hiç içimden gelmiyi kendimi asasım var o derce yani şu an. 🤣 hiç saģlıkli cevap verecegimi sanmiyirim.
İki deli bir araya gelince ne olur? Delilik katlanır, zır delilik mi olur? Yoksa biri daha deli kabul edilip onun yanında diğeri akıllı sınıfına mı geçirilir? Deli nedir, delilik nedir? Deli diģilisin balık adam deli deģilsin sadece uykun yok sıkma tatlı canini.
Delinin aşkı mı🤣🤣🤣🤣🤣 onlar aklı başında olanlar için degilmiydi la 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣deliyi gören kaçar cesaret bile edemez. Anca yatırırlar uyuturlar deliye akili kafa dayanımı la hahaha Allahım hiç gulesim yoktu çok sağ ol.
Diyorum bir tane daha ilac mı içsem anasıni stim bu gün kaldırmadılar yatta yatt arkadaş al işe şimdie uyuyamıyom başım çatlıyor kalbım patlıyor kullaklarım. Ibiiine kalp sesi nasıl susturcam bilmiyorum. Şöyle alsam kalbi dolaba koysam sonra taksalar ama doktor deģilim ya la.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sırlarla Dolu Olan Balık Burçların Gizli Dünyası ↗
Baska insanlarin duygularini cok da onemsemeyen biri mi?
Merhaba.. devam edin?
Insanlari cok da onemsemeyebilen ve istemedigi seyi gormezden gelmede basarili biri belki?
Frekansım uyuştuğu kişiler ile güzel sohbet muhabbet kurabilen biriyim. Belki o an frekansım uyuşmadığı için anlaşamamak gibi bir problem oluyor.
Dogrudur.
Burcun ne
oglak
Anladım saygı duyarım:D
Duygusal gibi ama bir anda duygusuz olan bir insan türü balıklar. Git gelleri oluyor gibi ananem öyle çünkü balık ama köpek baliğı da olabilir yani bu.
Ben köpek balığıyım galiba 😂 öküz diyen çok oluyor
Karada olunca su da olmayınca öküz diyorlardır yer yüzunde yaşıyoruz sonuçta balik adam.😅
😂😂 senin burcun ne
Oğlakım valla aşaģıda da aģlak var mış ya sohbete gel ya valla hiç gülesim yoktu 🤣 ben hiç yönetici değilimdir ruh hastası oldugum için zeki olduğumu düşünmuyorum.
Ağlak ne oğlak 🤣
😂 bende ruh hastası biriyim
Geçmis olsun neyin var.
Geçirenler sağ olsun. Uykusuzluk problemim var çok düşünüyorum uyku tutmuyor hâliyle.. konuşabilir miyiz?
Ha haa valla kelin ilacı olsa başına sürer bende bipolar hastasıyım. Yarın sabah psikiyatriye gidicem ilaçlarımı fazla içtim şimdi de uyuyamıyorum. Beyin fonksiyonlarım sıfır gelen geçen soruya yapıştırıyorum öyle soylim. Sinirlerim bozuldu burada geziniyorum anlayacaģiniz.
Anladım ben senden beterim ya :D çocukken çok serdar ortaç dinledim ondan mı böyle oldu acaba
Bu arada mesaj atamıyorum sana.
Yok gende varsa oliyor o. Ama sende ki bilmiyorum serdar abiye ayip oliyor 😅
Mesaj atar mısın 😀 az sohbet edelim
Yenisin yeniyim yeniler ondan atamazsın.🤣
Yazar mısın açtım mesajı?
Bekliyom
Haa sen cidisin ama ben takılıyorum iki farklı cins mesaj kutusunda yoh anam kafam şu an bunu kaldıramaz halde ayrıca şu an bana soru sorsan kendi hakkında cevap veriri ama benim hakkımda valla kafam basmaz ben yarın sali dedim ya evdekileri. Bu gün salı ya.
Merak etme fazla soru sormam konuşuruz :D
Bekliyorum
Sorun o soru beni soracaksın bana ben cevap verecem o sorun soru soru soru soru sınav gibi bir şey şu an hiç içimden gelmiyi kendimi asasım var o derce yani şu an. 🤣 hiç saģlıkli cevap verecegimi sanmiyirim.
Olsun beraber saçmalarız n'olacak yani 😀
Çok inatçısın😂
Oğlakim çünki ben valla gele gele deliye denk geldi ya balık adam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 onla gecmis olsun.
Olsun inadına katlanırız artık napalım 😀 ben de deliyim merak etme.
İki deli bir araya gelince ne olur? Delilik katlanır, zır delilik mi olur? Yoksa biri daha deli kabul edilip onun yanında diğeri akıllı sınıfına mı geçirilir? Deli nedir, delilik nedir? Deli diģilisin balık adam deli deģilsin sadece uykun yok sıkma tatlı canini.
İki deli bir araya gelince aşk olur.:D delilik cesretlilik ister ne kadar cesaretli birisin?
Delinin aşkı mı🤣🤣🤣🤣🤣 onlar aklı başında olanlar için degilmiydi la 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣deliyi gören kaçar cesaret bile edemez. Anca yatırırlar uyuturlar deliye akili kafa dayanımı la hahaha Allahım hiç gulesim yoktu çok sağ ol.
Rica ederim. Kafan güzel gibi konuşuyorsun zaten çok tatlısın 😂 sen deli ben öküz deli iyi anlaşırız hala bekliyorum seni.
Diyorum bir tane daha ilac mı içsem anasıni stim bu gün kaldırmadılar yatta yatt arkadaş al işe şimdie uyuyamıyom başım çatlıyor kalbım patlıyor kullaklarım. Ibiiine kalp sesi nasıl susturcam bilmiyorum. Şöyle alsam kalbi dolaba koysam sonra taksalar ama doktor deģilim ya la.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Duygusal merhametli bir gördüğünü birdaha unutmayan hayalperest birisin
Ağlak, romantik, espritüel, bazen sinirli
Ağla hariç) katılıyorum.:)
Sus, öyle yazıyor her yerde uydurmuyorum tamam mı 🤷♀️
Bu ne saçmalık yahu :)
Oğlak la anlaşıyor
Burç diye bir şey yoktur.
Başka kişileri daha cok düşünürsünüz
Başka kişileri nasıl yani
Duygulu