ya bakın çevremde gördüğüm erkek/kız akrep burcu kişiler, kediler ile içli dışlıydı. BANA MI ÖYLE DENK GELDİ?
#aysslaysoruları aüapalzllslslsşşaia
Ee sizin de şu burca sahip kişiler şöyle diye gözlem yaptığınız bir özellik var mı? He?
Not:Bilinçaltımıza işleyen, okuduğumuz burç özellikleriyle harbiden öyle olmamız ve olmaya başlamamız 👏🏻🧟♀️
Bu yüzden bilinç altının gücü diyorum.🦟🦋

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben burçlara inanmıyorum ama eğlenceli buluyorum
Evet bazen eğlenceli geliyor bana da ve bundan rahatsız değilim 😅 ama işte biraz olarak kalması iyi.😃
Evet haklısın :D
Karakter özellikleri genelde tutuyor, inanmasam da böyle bir durum da var yani.
Özellikler arasında illaki tutan olabilir. bu bana garip gelmiyor çünkü çok uç açıklamaları yok.
Hayır be bayağı bildiğin uyumlu oluyor. Tutan değil yani.
Ben size tutmuyor desem de düşünceniz şu an değişmez çünkü inanıyorsunuz. Tutan özellik yok demiyorum ama insanın kişiliği ve karakteri yokmuşcasına özelliklerini burca bağlamasını vesaire mantıklı bulmuyorum.
Kişiliği ve karakteri etkileyen bir şey işte.
Algılarla ilgili mesela sizin burcunuz y ama z sansanız ve hep x'in özelliklerini okusanız, y ''ye değil x'e daha çok benziyor olursunuz. İnanarak, öyle sanıp düşünerek, kafanın içinde bağlantıları bu şekilde kurarak çevreye algısal olarak burca dair gözlem yaparak beyniniz bağlantı kuracak ve insanların özelliklerini de kendi üzerinizde olduğu gibi burca bağlı alhılyacaksınız. Tıpkı kendi üzerinizde olduğu gibi..
Bu yüzden tartışmaya çok açık bir konu olduğunu düşünüyorum. Belki okuya okuya benzedik kim bilir? Yahut gerçekse emin olmak mümkün mü? Değil...
Ama şu konu da katıldığım bi nokta var mevsimler ve aylar etkiliyor olabilir
Sıcak mevsimlerde, soğuk mevsimlerde kişiler de bir fark olabiliyor ya bak buna ben inanıyorum.
Yoo hiç de öyle değil, algıda seçicilik değil bu bahsettiğim olay. Gördüğün herkeste büyük oranda tutunca hakikaten lan diyorsun bir zaman sonra. Algıda seçicilik olamaycak kadar yaygın. Bariz kişisel özelliklerim var ve burcumu hakikaten yansıtıyor. Aslan değilim bu arada. Doğduğun ayın etkisi olabilir bilmem, etkisi var hülasa.
İnançlara saygım var, sizinkine de. Zaten 4 grup ateş, su, hava, toprak mizaçlar gerçek olan şeyler bu bahsettiğim mevsim, ay durumu bunlarla ilgili. Yani çevrenizde yaptığınız gözlemler bu durumla ilgili olabilir çünkü bu var. Benim inandığım bu. Bu arada hazır sohbet ediyorken sizin burç neydi? 😝😝😝😝 burç sohbeti severim illa çok inanmam gerekmiyor burca. ya zamanında az araştırmadım. 😁😃
Bu da demek oluyor ki esasen ilginizi çekiyor ve içten içe inanıyorsunuz. Burcum yengeç benim.
İnancım 0 değildi. hala 0 değil. Eskisi gibi nedenleri dayandırmırmıyorum. Araştırdıktan sonra zamanla oluşan düşüncelerim baştakiyle aynı değildi. ya bi kere en basiti bu doğum haritası olayı tüm burçları dayamış döşemiş haritaya hepsinden bir tutam... hahahahhahss tamam hepsinden bir parça olunca annemimkine baktım baydı yani. Öyle gerçekten "ben inanıyorum ya" diyemem. Burçlar da mesela venüs burcu aşk hayatımızı belirler diyorlar
Mare burcu cinsel hayatımızı diyorlar ama biriyle uyumumuza bakarken güneş burcuna bakılıyor. söyle bana şimdi nasıl hangisine doğru diyip o yönden gidebiliriz?
Yok ya öyle şeyler saçmalık yok doğum haritası yok bilmem ne. Sadece karakter özellikleri uyumlu oluyor.
Yani aslında senden baştan sona burç lafı ile ilgili her şeye inanmıyorsun. Bu da tamamen inanmadığın anlamına gelir. benim tamamen inanmıyor olmadığım gibi... değil mi mesela ne diyorlar onun burcu bu, seninki şu uyumlu değil diyorlar ön yargı da bir yandan, hadi diyelim doğru... sonra ne diyorlar aşk için birbirinizin venüs burcuna bakın uyumluysa olur vesaire. Eee o zaman niye güneş burcuna baktın olmaz dedin? Yani hepsini sağdan, soldan başka açıdan mi yorumlayacağız yani değil mi? Yakında jüpiteri bu, burç olan iyi yemek yapar gibi saçmalıkların çıkması bile yakındır. 😅 bu seviye sence de bayici değil mi? İnsan sıkılıyor yani. İnanasın geliyor mı böyle düşününce? Kurcalayıp içine etmekten başka bir şey de değil Bu. uyumlu olmak mümkün elbette ama hastalıklı seviyede olması asla doğru değil ve insanların çoğu paralar döküyor ortaya harita yorumu için... yok şunun cinsel çekimi şunla olur, bu burçla olur. ya allah aşkına böyle seçim mi yapılır mesela? Nerden bilelim uyumlu mu olur diye... Ben cidden ni noktaya kadar kabul de sonrası no yani. bu yüzden inanıyorum diyemem ama %100 inanmıyorum demiyorum. sebebi mizaçlar, mevsimler konusunda bi inancım var. Bu da burca çok benzer hatta benziyor diyim.
Ben böyle şeyleri okumam ve saçma bulurum zaten. Dediğim gibi sadece karakterde tutarlı oluyor genelde. hayatta gidip burçla ilgili şeyler okumam bu arada.
Okuyunca bir şey anlaşılmıyor da zaten çok tavsiye etmem. hani çok boş vaktin vardır kafan karışsın istersen (niye isteyesin) ehhh belki o zaman. 🤪
😄😄😄😄
Zaten paranoyak olayım diye her şey üst üste geliyor. Deli olup çıkmaktan korkuyorum.
Dikkat et kendine bebeğim aman😝
Olacak olanla ölecek olana çare olmazmış. Kaçamıyorsun bir türlü.
Burçlara inanmam
Kedi severim kedisini sevdirecek var mı?
Sanal dünyadan kedi mi sevilir?
Reale dökeriz quzum