Yay burcu kadın veya erkek cidden flörtöz mü
kendim de yay burcuyum ama şimdi ne desem bilemedim 🤷🏻♀️
Yay burcu kadın veya erkek cidden flörtöz mü
kendim de yay burcuyum ama şimdi ne desem bilemedim 🤷🏻♀️
Benim burcum terazi, normal de teraziyi çok flörtöz olarak adlandırırlar. Yükselenim de yay 😁 Ama flörtöz olduğumu düşünmüyorum, illa ki flörtleştiğim durumlar olmuştur. Ama adımı flörtöz yapacak kadar değil… Her beğendiğinle flörtleşmek basitlik bana göre… Yayları da flörtöz olarak adlandırırlar, ama katılmıyorum. Terazi de yay da fazla sosyal oldukları için ve de çok samimi içten burçlar oldukları için, yakın davrandıkları için öyle düşünüyorlar bence.
Bu güne kadar hayatıma Yay burcu bir kadın girmedi, ya benim şansım, ya da çekici bulmuyorum. Hayatıma giren çoğu kadın ya terazi, ya da kova idi. Demek ki yay burcu kadınlar benim hiç dikkatimi çekiyor :D
Cevap
33Cevap
Yay burçları kadar manevi şiddete maruz kalan başka bir burç yoktur. Herkesin gözünde; flörtöz, hoppa, ele avuca gelmeyen, aynı anda 20 kişiyle konuşan, daldan dala atlayan, evlilik duyunca kaçan bir model olarak gözüküyoruz ama tam tersi evde oturup televizyon izliyoruz biz..
Flörtözüm ama ben aynı anda birkaç kişiyle de konuşmuşluğum var
Evlilik duyunca kaçmamızın sebebi doğru insan olup olmadığıyla ilgili şüphelerimiz biraz kuruntu yapıyoruz sanırım çok derin düşünüyoruz
Kevser sen isen anani , bacini... Dusunebilemiycegin kadar küfür ediyorum bil.. karektersiz o#rospu..
O değilsen yay burcu, akrep burcu bir kadina daha guvenirsem. Bütün dünya beni s@ksin iki karektersiz burc. Burclara inanmazdim ikisi de doğru cikti ya.
Kevser değilim bayağı iyi darbe almışsın
Hem de nasil
Hayır değiller aslında ama çok aşırı aldırmaz oluyorlar mesela ben ikizler burcuyum ama yay burcu birisiyle yapamadığı mı hatırlıyorum
Hayır, değiller: Öyle gibi görünürler de değerleri ya da daldan dala atlamayı yorucu bulmaları nedeniyle tek kişiye bağlanma eğiliminde oluyorlar. En azından babamdan ve "sister"imden gördüğüm bu.
Çok fazla flört ederim sonra sktr çekerim. karaktersiz değilim, insanlar dengim olamıyor.
Aşırı flörtözler. Hemen ilgi duyarlar ve hemen sıkılırlar
Tabii, sinekle bile flört eder emin olabilirsin. 😆
Haklısın bence de öyleler. :D
Yay burcu olarak katılmıyorum. Yay burçları seçicidir 😇
hayatım abir yay burcu geldi bulutların üstündeyken bi ande kendimi yerde buldum sonrada hiç bir şey olmamaış gbi hayatına devam etti umursamıyorlar
genelde flörtöz oluyorlar maalesef. uzun ilişki onlara göre değil. ama her şeye rağmen yayları seviyorum.
Yay burcuyum flört olayını hiç sevmem. Başka yay Burcu arkadaslar sevıyordur bilemem onu
Yükselenin ne peki
Bilmiyorum 🤷🏽 pek ilgilenmem o işlerle
Ya da doğduğun tarih doğru mu
Tarih doğru derken?
Evet yay burcu kadınları flörtöz olur bende yay burcuyum o yüzden biliyorum
Yay burcuyum ve sevgilimle oldukça ciddiyim. Gözüm başkasını görmüyor. Burçlar üzerinden karakter analizi yapmayın lütfen.
Ciddi ilişki bulunca gözü sevdiğinden başkasını görmez zaten benim kastettiğim ilşkisi yokken laylaylom havasında birçok kişiyle konuşur birçok kişiden etkilenir
Buradan bir Yay burcu tanımıştım. Flörtünüz gibi başlayıp içinden ruh hastası çıkmıştı.
Yay burcu erkeği çok sadakatli, sevdimi gözü birsey görmüyor
Evet yay kadını fazla samimi konuşmazsanız daha iyi olur
yorumları okudum da şöyleki yay yaylanır hesabı bir cevap çıkıyor
Evet ayrıca başkalarına ümit verip duygularıyla oynamak gibi hobileri de var
Valla yay burcuyum ama flörtöz tarafım yoktur. Onu söyleyenler halt etmiş
Yay burçların genelinde flört özlük vardır lakin bu kişiden kişiye değişebilir
Bence bostayken flortozler ama iliskileri varken sadik bir burclar.
Şıp sevdi bi tık fazla ilgiye hemen yön değiştirir anlaşılmaz bence sevmek değilde keyifli vakit geçirmek için olabilir :)
burçların gerçekten insanı etkilediğini düşünmüyorum. bu insanın yapısıyla alakalı bir durum. burçlar saçmalık. ben flörtöz bir insanım evet yay burcuyum ama pek alakası yoooook. yani pekala akrep burcu olan bir insan bile aşırı flörtöz olabilir
Ben de yay burcuyum fakat bir insanı bazen olsun çekemiyorum. bu sorun kişiye göre değişir ben olamıyorum. biriyle sıfırdan tanışmak ağır geliyor.
yay, koç, ikizler, aslan, terazi flörtöz burçlar
Yaya burcuyum ve flörtöz değilim hayatım hiç sevgilim ve flörtüm olmadı
Evet yay burcu özgürlüğüne düşkündür çapkın olur bide
Ben de akrep erkeğini merak ediyorum. Çok istekli arzulu ve şehvetten düşkün müdür?
Bilmem kii ama belkii yani diye düsündüm ama olsun yay da da her buc da olur öyle setler
Burçlara inanma kardeşim oyle düşüncek olursak dünyadaki insanların 1/12 si flörtöz mü olacak yani
kişiye bağlı aslında bazılarının bi gözü hep dışarda
Sevgilim yay burcu eğlenceli biri ama çok kavgacı 😂 dün dayak yemişti
Flörtöz de ne? Flörtözator bunlar yani zampara
Sesli güldüm 🤣🤣🤣🤣
benim manitalar hep yay çıkıyordu
Aman dikkat 🤭😁
Flörtöz olup olmadığına yanda eğlenmene bak ya boş ver hayat kısa
*ya da
Surekli yeni birilerini kesfetme olayi var ama
Bilemedim şimdi
Hiç sevmem flört işleri.
Yay burcuyum ve flortoz um
adı üstünde yay gevsekler
Evet flörtüzüz dürrrr
flortoz olmak ayricaliktir jajaj
Kesinlikle flörtözler
Flörtöz ne demek tam olarak?
sverse cok sadik olur
Hayır aksine ciddi severim
Yani öyle sayılır 🙂
Bizler konuşkanız insan ilişkilerimiz kuvvetli belki bu yüzden
Belki de iyi tarafını düşünmek lazım 😁
Yani
Evet hem de fazlasıyla 😄
Çok fenadır
Öyle diyorla
Evet. Yani benim tanıdıklarımın hepsi böylelerdi..
Evet
Bence öyle hahahahahahahaahhaha
Adınız hülya mı?
Flörtöz bence hiç bulaşma
Tek gerçek flörtöz Terazidir.. öptüm byee
İlgisi yok...
herkes flörtözdür
kesinlikle.
Evet ben severim
ahahaha galiba öyle
bende flörtleşelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yay burcunun 5. evini Koç burcu yönetiyor. Haliyle enerjisi, keyfi, hayattan zevk alma eğilimi, neşeli ve coşkulu hali oldukça açık :) Koç yapısı kendisini saklamaz çünkü Güneş yücelim yöneticisi. Açıkça flört edebilir, evet en flörtöz burçlardan birisi diyebiliriz. Ama bu güvenilmez, ilişkisi olmaz ya da sonsuza dek flörtçü demek değil. Hayattan zevk almak, eğlenmek ve mutlu olmak istiyor. Doğum haritasındaki 5. ev bize bunu gösterir; hayattan aldığımız zevkler, hobiler, mutluluklar, eğlenceli tüm şeyler, tahmin ve öngörü yeteneğimiz gibi. Düşünün ki bu alanda Yay burcunun 5. evinde Koç burcu var. Nasıl parlar, nasıl kendisini gösterir. Güneş olduğu noktayı aydınlatır, yönettiği burçları da aynı şekilde. Güneş'in bulunduğu noktada hiçbir şey asla gizli kalmaz. Yay burçlarının öngörüleri ve hayata bakışları da oldukça eğlenceli ve farklıdır. Flört ediyorsa eğlenmeyi deneyin :)
9. cu evini kim yönetiyor;) çok fena güldüm ya
Aslan yönetiyor
var yani 9. Ev :) teşekkürler