Astroloji & Burçlar Burcunuzun sizdeki en baskın etkisi nedir? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tamamen geyik için sorulmuş bir sorudur. Burçlara inanmıyorum, yalan vs demenize gerek yok. Burcunuzun sizdeki en baskın etkisi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç. kararlı ve umursamaz 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Bende ikizlerim aksam. yatarim baska sabah kalkarim. baska bazen kopek olmak istiyom kopek mamasi yiyom. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Aslan diyorum, sen anla.. 1 1 Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl Eski sevgililerimden birisi aslandı. Akreplere istekli derler ya, bu bambaşka bir şeydi. Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Ketum soğuk oglak 1 3 Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl Güzel kızlara hiç yakışmıyor o burç ya, uğraşıyorum ediyorum. Sonuç sıfır. Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl Güzelim bide Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl Sahiden mi, yazık 😊 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl Üşengeçlik ve mükemmellik. 0 2 Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl Kedi burcu musunuz? Yorumla TokEvinAçKedisi_ Boğa +1 yıl Hıhıım. Bu ender bulunur Yorumla
essearaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Yalan vs... Söslsşaşssl 0 1 Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl İtlik, serserilik, yalan, dolan bilemedim 😂 Yorumla
Alyakivanc Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Akrep +1 yıl Şüphe 0 2 Yorumla Oksitosin İkizler +1 yıl Akrep sanırım Yorumla Alyakivanc Akrep +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yengeç. kararlı ve umursamaz
Bende ikizlerim aksam. yatarim baska sabah kalkarim. baska bazen kopek olmak istiyom kopek mamasi yiyom.
Aslan diyorum, sen anla..
Eski sevgililerimden birisi aslandı. Akreplere istekli derler ya, bu bambaşka bir şeydi.
Ketum soğuk oglak
Güzel kızlara hiç yakışmıyor o burç ya, uğraşıyorum ediyorum. Sonuç sıfır.
Güzelim bide
Sahiden mi, yazık 😊
Şüphecilik severim şüphelenmeye🙂
Üşengeçlik ve mükemmellik.
Kedi burcu musunuz?
Hıhıım. Bu ender bulunur
Yalan vs... Söslsşaşssl
İtlik, serserilik, yalan, dolan bilemedim 😂
Şüphe
Akrep sanırım
Evet