Akrep
02 Yorumla
Akrep+1 yılAkrep kadinlari intikamcidir ve inatcilar. Tehlikeliler zekiler. Akrep karanlik ve gizemlidir. tutkulu ve iddiali kisileriz. ne istedigimizi tam olarak biliriz ve hedefimize ulasana kadar durmayiz. Duygularimiz asiridir Biri bizi üzdügünde o kisiyi tamamen hayatimizdan cikarabiliriz. ortasi yoktur ya cok severiz ya da nefret ederiz.
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 448 cevap paylaştı. Akrep
016 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç burcu
02 Yorumla
Akrep+1 yıltehlike dendi mi aklina ilk gelen burc yengectir. sevecen, nazik, anlayisli, ileri görüslü ve yumusak kalplilerdir ayrica en alingan burclardir. sevdigi insanlari korur yengec burcu
u +1 yılAlınganlık dışında diğerleri doğru teşekkürler
Kovayim ama özellikleri okuyup gelme kendi yorumunuda kat profilde foto var hadi görim seni
04 Yorumla
Akrep+1 yılemin ol burclarla ilgilenen biriyim ve eski sevgilim kovaydi onla yola cikiyorum ve kovanin özellikleri bunlar yani yapcak bisi yok.
Kova burcu erkegi nazik, iyimser, özgürlügüne düskün ve cok yönlü yapisiyla dikkat ceker. Kova burcu zor bir burctur ayrica hos ve neseli kisiligi toplum icinde sevilen bir insan olmasini saglar.
+1 yılBir hafta sonra doğum günüm işte gerisini sen bul işsiz
02 Yorumla
Aslan+1 yılPeki hocam bu bilgi ne işimize yarayacak başımız göğe mi erdi şimdi ahahah
1 yıl@emineh iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atar mısın çok kısa bişey soracağımda. Teşekkürler
00 Yorumla
1 yıl@emineh iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç, 10 ay sonra yazdım kusura bakma. Merak ettim sporcu musun
00 YorumlaKoç yazıp 3456 ya gönderiyorum
10 YorumlaGüneş balık yükselen akrep Venüs Koç
02 Yorumla
+1 yılBalık ve yükselenim Akrep
02 Yorumla
Akrep+1 yılBalik burcu erkegi son derece romantikdir. Cömert, akilli, sevecen ve de sadiktir. balik burcu erkegi merhametli ve vicdanli kadinlardan cok hoslanirlar. Kendileri fazla alingan ve kirilgan bir yapiya sahiptirler. Bu sebeple hosgörü sahibi olan, sevecen ve kendilerine saygi duyan kadinlardan etkilenirler ayrica oldukca duygusal olan balik burcu erkegi macerayi sever.
Balık+1 yılÇok teşekkür ederim 🌟❤️
3 ayBurcum boğa yükselenim akrep
00 YorumlaBenim Terazi şekerim
00 Yorumlakoç.
yükselen de koçmuş
00 Yorumla
+1 yılSevilmeyen burç balık
00 Yorumla
+1 yılBoğa zlo seni dinliyor
00 Yorumla
+1 yılAkrep, yükselen akrep, ay akrep.
00 Yorumla
+1 yılbalik yukselen basak mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay olmuş ama yaz yine de:) Koç
00 YorumlaTerazi
04 Yorumla
Akrep+1 yılTerazi burcu erkegi dayanismaci ve zarif bir kisilige sahiptir. Kararsiz da olan terazi burcu erkegi oldukca sosyaldir ve eglenmeyi cok sever. Cok kolay asik olurlar. Capkin olma egilimine ragmen terazi asik oldugunda oldukca sedakatlidir ayrica terazi erkekleri temiz, düzenli alanlari sever.
Terazi+1 yılAkrep kadınları genelde şu an kadar tanıdığım arkadaşımlardan yola çıkarak çok kindar aşırı hırslı kafasında ki şey neyse ona göre hareket eder arkadaşlık ilişkileri samimyet ve dürüstlükten geçer genelde herkes ile uyumlu ve iyi bir gözlemcilik yapar ilişkiler de erkeğini çok romantik anılar yaşatır temas bağımlısıdir kiskanctir yatak da erkeğini mutlu eder. Terazi akrep uyumu ise arkadaşlık olabilir ilişki ise pek olumlu görüşlerim olursa ama olursa da yılın en iyi örnek çifti olur
Yay.
01 YorumlaTerazi
03 Yorumla
Akrep+1 yılTerazi burcu erkegi dayanismaci ve zarif bir kisilige sahiptir. Kararsiz da olan terazi burcu erkegi oldukca sosyaldir ve eglenmeyi cok sever. Cok kolay asik olurlar. Capkin olma egilimine ragmen terazi asik oldugunda oldukca sedakatlidir ayrica terazi erkekleri temiz, düzenli alanlari sever.
+1 yılterazi
04 Yorumla
Akrep+1 yılOoo güzel yorumlar ama copy paste tabii ki
Akrep+1 yılYaz yaz hava burcu iyidir
+1 yılOğlak go
03 Yorumla
Oğlak+1 yılWay beeee
Akrep+1 yılNaruto sever oğlak ☺️
Başak
03 Yorumla
Akrep+1 yılBasak burcu kadini zeka ve güzelligin en etkileyici kombinasyonu olarak göz alicidir. Basak burcu kadinlari mesafeli olan ve cekici erkeklerden hoslanirlar. Geveze olan, simarik, patavatsiz, yersiz espri ve sakalar yapan erkekler basak burcu kadina itici gelir ayrica garip bir dogalari vardir.
Yay+1 yıl😆😅😄 birazda ben ekleyeyim. Başak kadınları, benim gibi efendi, oturmasını kalkmasını bilen, ilgi gösteren, sevdigini belli eden, sımsıkı sarılan, elini birakmayan, disariya sert kendisine nazik olan. Eğlenceli kendini guldurebilen. Büyüklere saygılı olan. Ailesiyle tanistirabilecegi , it kopuk olmayan, bakımlı erkeklerden hoşlanır... Ayrıca cömerttir, titizdir, eğlencelidir.
Yengeç
06 YorumlaTerazi
03 Yorumla
+1 yılBaşak. Söyle bakalım
02 Yorumla
Başak+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılBaşak
01 Yorumla
Akrep+1 yılBasak burcu kadini zeka ve güzelligin en etkileyici kombinasyonu olarak göz alicidir. Basak burcu kadinlari mesafeli olan ve cekici erkeklerden hoslanirlar. Geveze olan, simarik, patavatsiz, yersiz espri ve sakalar yapan erkekler basak burcu kadina itici gelir ayrica garip bir dogalari vardir.
+1 yılTerazi
01 Yorumla
+1 yılİlk oğlak yorum yazan benim bence yorumlanabilir
02 Yorumla
Kova+1 yılTeşekkür ederim
- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBoğa
02 Yorumla
Akrep+1 yılboga burcu erkegi duygusal yapidadir ve herkese karsi samimi ve sicak davranmaya calisir. Maceraci, spontan bir burc degildir. Rutini tercih ederler ve degisime tahammül edemezler. Boga maceralara atilmaktansa her gün ayni seyi yapmayi tercih eder. Bir telasa girdiklerinde, bu onlari huzursuz yapabilir. Onlar rahat calismayi rahat bir hayat sürmeyi sever ayrica boga burcu erkegi inatci kisilikleriyle ön plana cikar.
Aslan+1 yılThanks
+1 yılBasak burcu
09 Yorumla
Başak+1 yılBeni tarif ettin resmen inanmam ama dogru
Başak+1 yılBana pek inandirici gelmiyor bir yerde okudum ve hic ozelligimi tasimiyorum ondan inanmam. Baya oldu yanliz bu dedifim
Başak+1 yılDogrudur ama ben oburunu okudumhic bir biri uymadi ondan inancim kayboldu acikcasi
Başak+1 yılDemek intikam senin isin bende intikam alirim bak agir alirim hemde tek pis huyum odur benim :D
Başak+1 yılYok benim aklima direk intikamimi nasil alayim gelir
+1 yılkoçççç
02 Yorumla
Koç+1 yılevet tamda öyle :)
+1 yılKoççç
02 Yorumla
Kova+1 yılTeşekkür ederim gerçekken doğru
balık
01 Yorumla
Akrep+1 yılBalik burcu erkegi son derece romantikdir. Cömert, akilli, sevecen ve de sadiktir. balik burcu erkegi merhametli ve vicdanli kadinlardan cok hoslanirlar. Kendileri fazla alingan ve kirilgan bir yapiya sahiptirler. Bu sebeple hosgörü sahibi olan, sevecen ve kendilerine saygi duyan kadinlardan etkilenirler ayrica oldukca duygusal olan balik burcu erkegi macerayi sever.
Başak
04 YorumlaTerazi
02 Yorumla
+1 yılYengeç
02 Yorumla
Yengeç+1 yılEvet doğru :)
Kova
02 Yorumla
+1 yılKoç.
02 Yorumla
Koç+1 yılAaa bu ben
+1 yılAkrep
01 Yorumla
+1 yılBalık
06 Yorumla
Yengeç+1 yılHer şeye ağlayan bir tipim yok sonsuz diye bir şeye inanmıyorum evliliğe uzağım kanka onun dışındakiler doğru
Yengeç+1 yılKanka zaten nasıl biri olduğunu anlatayım dedin ben de olmadıklarımı dile getirdim ne var bunda
+1 yılTerazi
02 Yorumla
İkizler+1 yıl💚🧡
17 güBalık yükselen aslan
00 Yorumla
17 güBen teraziyimm
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 460 cevap paylaştı.
3 ayAkrep burcuyum
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 900 cevap paylaştı. Aslan
00 YorumlaAslan
00 Yorumla
1 yılİkizlerr
01 Yorumla
İkizler3 ayBennn ☺️
1 yılYay..
00 YorumlaAkrep burcuyum
00 Yorumla
1 yılBakire oldugun ne belli
00 Yorumla