Astroloji & Burçlar Burcunuz ne yazın bakalım? Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Evet hayde yazın 🥳 Güncellemeler+1 yıl Boğa. Burcunuz ne yazın bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Aslan yay Burcu olanlarla anlaşılıyorsa farkına vardım ama ne yazıkki uzun sürmüyorlar gidiyorlar birer birer sebebsiz yere 0 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% Oğlak +1 yıl Benim burcum şimdilik tavşan olsa olur mu? 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Boğa +1 yıl Boğa 0 8 Yorumla Deliasik55 Başak +1 yıl Siteyi terk et 😀😀😀 knka Yorumla WaRʓLL Boğa +1 yıl Niçin dostum? Yorumla Deliasik55 Başak +1 yıl Knka boğa bir kız arkadaşım vardı o ne vurdumduymazlik ya inatik inat triplerinde Yorumla WaRʓLL Boğa +1 yıl İnadı pis olur orası öyle tabi de vurdumduymazlık da kanka o kıza has olabilir ya her boğa da olmaz 😅 boğalar ile uğraşılmaz 😅 Yorumla Nazlimrdnzz Boğa +1 yıl Sağolun ya kdkdsloss Yorumla WaRʓLL Boğa +1 yıl Fazla bir şey yapmadık ama olsun 😅 Yorumla Deliasik55 Başak +1 yıl Sende mi boğasın Yorumla Nazlimrdnzz Boğa +1 yıl Aynen Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% Boğa +1 yıl Boğa 0 1 Yorumla Nvxxcb Oğlak +1 yıl Bise danscam Yorumla
Deliasik55 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% Başak +1 yıl Basak 0 2 Yorumla nutellamxx Akrep +1 yıl Temizlik takintin var mi Yorumla Deliasik55 Başak +1 yıl @nutellamxx assiri heleki cinsel ilişkiye girerken mutlaka dus aldırırım yoksa olmaz diyorum beni böyle hatırlayanlar bile var ya onurla birlikte olacaksan 2 kez dus almalısın kızlar arasında konusuluyomus bu durum Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 354 cevap paylaştı. Koç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aslan yay Burcu olanlarla anlaşılıyorsa farkına vardım ama ne yazıkki uzun sürmüyorlar gidiyorlar birer birer sebebsiz yere
Benim burcum şimdilik tavşan olsa olur mu?
Yükseleni akrep olan bir boğa...
koç, yükselen aslan ay yay
Yengeç yükselenim Terazi 😎
Boğa
Siteyi terk et 😀😀😀 knka
Niçin dostum?
Knka boğa bir kız arkadaşım vardı o ne vurdumduymazlik ya inatik inat triplerinde
İnadı pis olur orası öyle tabi de vurdumduymazlık da kanka o kıza has olabilir ya her boğa da olmaz 😅 boğalar ile uğraşılmaz 😅
Sağolun ya kdkdsloss
Fazla bir şey yapmadık ama olsun 😅
Sende mi boğasın
Aynen
Terazi
Kova ♒️
Boğa
İkizler
Boğa. Senin?
koç benimki de yakınmışız
Akrep sen
🌾Başak🌾
Aslannn
İkizler
İkizler
Kova
Terazi
İkizler
Terazi
Boğaym
Akrep
Başak
Boğa
Bise danscam
terazi
Boğaaaa
İkizler
Yay gibiyim
Kova ♒
Ayı burcu
En hovarda burc dedıklerı burç
Yengeç 🦀
Aslan.
Oğlak 😎
Koç burcuyum
İkizler Burcuyum
Kova yükselen leğen
Yay 🏹
Basak
Temizlik takintin var mi
@nutellamxx assiri heleki cinsel ilişkiye girerken mutlaka dus aldırırım yoksa olmaz diyorum beni böyle hatırlayanlar bile var ya onurla birlikte olacaksan 2 kez dus almalısın kızlar arasında konusuluyomus bu durum
aslan
oglak
Yay aga
Balık
Bilmiyorumki
Boğa
Balık
ikizler..
Koç.
Oğlak
Terazi
Terazi