Böyle bir şey doğru mu sizce, doğum haritası ruh eşini gösterir mi?

Böyle bir şey doğru mu sizce, doğum haritası ruh eşini gösterir mi?

Doğum haritası mı? Bebek çıkınca, hastane zemininde, yarı akışkan plasentanın sınırları belli olacak gibi oluşturduğu şekil mi? Yan masadaki anneninki ile karışmaya başladığı yer, komşu ülke sınırı.
Var öyle bir söylenti ama öyle bir harita daha çıktı mı var mı bilmiyorum ben de merak ettim şimdi
Evet, direk kişiyi demez ama özelliklerini verebilir.
Peki nasıl, nerede gösteriyor. Bunu nasıl öğrenebilirim?
7. Evde evlilik hakkında bilgiler bulunabilir. 7. Evin boş ise 5. Eve bakılır ama evlilikle ilgili ya da ruh eşi ile ilgili durumlar 7. Evde verilir.
7 ev alçalan burç dimi?
Evet
Bunun için doğum haritanızın bilinmesi gerekir. Doğum haritası içinde doğduğunuz yıl ay ve gün ayrıca saat ve yer lazımdır. Bunları doldurduğunuz zaman doğum haritanızda muhtelemen belirtilir 7 ev atıyorum yay gibi🙂
Cevap
4Cevap
Böyle bir söylenti var evet ama bilinmesi imkansız. 😄 Benim yengeç çıkmıştı söylenene göre, nasip.
Evet gösterir. Benim terazi ama bi b. ka yaradığı yok. Zaten kare açı alıyor falan dediler.
Hayır. Biris olur onunla uyumuna sinastri haritası ile bakabiliyorsun
Benim daha baktırıdm var çok yalan söylüyorlar her kafadan başka ses çıkıyor hangisine birine inanıcan boş ver
Benim daha önce baktırdım var*
Ne haritaymış arkadaş :D Benim doğum haritam 1 küp altının yerini gösteriyor :D :D
Boyle seylere inanmiyorum
Ben böyle şeylere pek inanmıyorum
Sanmıyorum Öyle şeylerin gerçek olduğunu
Doğum haritası nedir?
Yaw he he
Yok sadece KS gösteriyor
Oney la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?