Aile & Toplum Ruh eşi tablonuzda hangi isim var bakalım mı? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor İsminiz aşağıdaki fotoda eğer bulamazsanız bana söyleyin ben bulayım😹 Ruh eşi tablonuzda hangi isim var bakalım mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Üşendim yazılar da çok küçük okunmuyor sdfsdf Adımı bulan varsa söylesin. Barış -Hayal diyim. 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ayselmiş:D u Barış_LonelyForever 1 yıl Aysel tanımıyorum kimse :D lanetlivisneliilips 1 yıl Belki platonik barış beey😹 u Barış_LonelyForever 1 yıl ne göz varmış nasıl gördün :D sdfsd lanetlivisneliilips 1 yıl Ben şık diye herşeyi görürüm, lsst'ye taş çıkarırım😹 u Barış_LonelyForever 1 yıl 😂
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben buldum ama söylemicem yoksa benim ismim ortaya çıkar sjssjsj ama cidden o nasıl bir isim yaa. Bir tane duymadım çevremde öyle birini. Olmaz 😂 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Jsjxjsjxhbd en azından ismin varhh Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Kızçe bunu mahşer günü gibi dur bulmaya çalışayım 🤦🏻♂️ 1 5 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Biliyordum eşsiz olduğumu 🤦🏻♂️ ismim listede yok 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Benim de yokkkk🤙🏻 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Sağlık olsun 🤦🏻♂️😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Jsjsjsjd amaan kimse bizim ruh eşimiz olmaya layık değil öyle düşün shshhs Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Öyle düşündüm zaten 😌 Yorumla
tahaw Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Pozitif ayrımcılığa gel. Hani erkeklerde alfabetik dizilim... xd 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Erkekler ikinci plana jsjznd Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Selanur kim kardeşim bu nasıl bir eşleşme ya 😅😅😅 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Esssellaaaa Yorumla Sonasık24 1 yıl Zaten bende şans olsa 😅 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fehime ne ya 😂 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Abidik gubudik isimler ya😹 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Muammer ne ya ağlıyorum 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Abidik gubudik isimler Yorumla Serein 1 yıl Jahahshsd sorma Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alpay burada mısın djdkdk 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Alpay gel buraya ejdhd Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Acun mu Ilıcalı olsun bari hsbsjdbsbd 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hadi olsun sjdjd Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ülkü burada mısın Ülkü? 1 3 Yorumla __SimonDiyorKi__ 1 yıl @lanetlivisneliilipsYardımcı olur musun Ülkü'yü bulalım Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Anons mu ettireceğim😹 Yorumla __SimonDiyorKi__ 1 yıl iyi fikir 😅 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Lise aşkım çıktı ya biliyordum 1 2 Yorumla tamitamina34 1 yıl benim de :D Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Jejxjsjnc Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Allah aşkına o kim ya 😂🤣 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kim djjdjd Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Söylemem ama etrafımda aynı isme sahip biri var şaşırdım 🤣 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kesin ruh esin ona bunu yanlışlıkla at Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Sadece adını bilirim numarası bende ne arasın be 😂🤣 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ah be dnsbd Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Hem olsa da atmam be 😂 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hans ne olum yerli milli yok mu jsn 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl En azından ismin var benim yok puahhahshs Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Peri mi🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yok cin😹 Yorumla windman107 1 yıl Ürktüm zaten😵 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Polat neredesin aslanım 2 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% 1 yıl Kör oluyordum az daha. Bıraktım aramayı. 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Metin ( hiç sevmediğim isim) öğlşkcakkw 1 1 Yorumla MelisaWest 1 yıl Keşke, Furkan, Ateş, Can , Berke falan çıksaymış. d puahahaha Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim adım yok sanmam olsun da 1 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Sezin nerdesinnnn ahahhahaahaha 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Söylersem adım çıkar 😂 1 1 Yorumla SanalAvcısı 1 yıl İnmez mi 8 e Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gökay yok dimi sjsj 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. hiç gonca diye sevgilim olmamıştı 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. kim bu sezai simdi 2 8 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sezai sanırım senin platonik wkjdjd Yorumla yarenimsii 1 yıl askim bi tik amca gibi hissediyorum umarim citirdir 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl citir citir aslinda adi emre olacaktı ama lanet dedesi vasiyet verince sezai oldu, 185 esmer😌 Yorumla yarenimsii 1 yıl aa cok tatli cok hos, umarim cabuk gelir 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl yolda cicek topluyor senin icin Yorumla yarenimsii 1 yıl askim benim yerim Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl nikah dairesine hazir gecersiniz ejdjxjdnx Yorumla yarenimsii 1 yıl hadi insallah Yorumla
bailamonera Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Mikail ne olm ya 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Abidik gubudik isimler Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İsmim yokk😂 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Benden sana deniz Yorumla Nazendee10 1 yıl Eski sevgilimin adını verdin ahajshahs Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Amanın ejdjjd Yorumla Nazendee10 1 yıl Ondan ancak ruh emici olur😂 teşekkürler🌸😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Jsjxjsjxb Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. ben bu listede ismimi arayamam ya :D 1 0 Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Meltem cihangir:) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tuğrul ne yahu 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gülfidan varmış 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Mikail 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adım yok 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Teyfik ne ya 😂 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Abidik gubudik isimler yaa Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aras 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Üşendim yazılar da çok küçük okunmuyor sdfsdf Adımı bulan varsa söylesin. Barış -Hayal diyim.
Ayselmiş:D
Aysel tanımıyorum kimse :D
Belki platonik barış beey😹
ne göz varmış nasıl gördün :D sdfsd
Ben şık diye herşeyi görürüm, lsst'ye taş çıkarırım😹
😂
Ben buldum ama söylemicem yoksa benim ismim ortaya çıkar sjssjsj ama cidden o nasıl bir isim yaa. Bir tane duymadım çevremde öyle birini. Olmaz 😂
Jsjxjsjxhbd en azından ismin varhh
Kızçe bunu mahşer günü gibi dur bulmaya çalışayım 🤦🏻♂️
Biliyordum eşsiz olduğumu 🤦🏻♂️ ismim listede yok 😂
Benim de yokkkk🤙🏻
Sağlık olsun 🤦🏻♂️😂
Jsjsjsjd amaan kimse bizim ruh eşimiz olmaya layık değil öyle düşün shshhs
Öyle düşündüm zaten 😌
Pozitif ayrımcılığa gel. Hani erkeklerde alfabetik dizilim... xd
Erkekler ikinci plana jsjznd
Selanur kim kardeşim bu nasıl bir eşleşme ya 😅😅😅
Esssellaaaa
Zaten bende şans olsa 😅
Fehime ne ya 😂
Abidik gubudik isimler ya😹
Muammer ne ya ağlıyorum
Abidik gubudik isimler
Jahahshsd sorma
Alpay burada mısın djdkdk
Alpay gel buraya ejdhd
Acun mu Ilıcalı olsun bari hsbsjdbsbd
Hadi olsun sjdjd
Ülkü burada mısın Ülkü?
@lanetlivisneliilips
Yardımcı olur musun Ülkü'yü bulalım
Anons mu ettireceğim😹
iyi fikir 😅
Lise aşkım çıktı ya biliyordum
benim de :D
Jejxjsjnc
Allah aşkına o kim ya 😂🤣
Kim djjdjd
Söylemem ama etrafımda aynı isme sahip biri var şaşırdım 🤣
Kesin ruh esin ona bunu yanlışlıkla at
Sadece adını bilirim numarası bende ne arasın be 😂🤣
Ah be dnsbd
Hem olsa da atmam be 😂
Hans ne olum yerli milli yok mu jsn
En azından ismin var benim yok puahhahshs
Peri mi🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Yok cin😹
Ürktüm zaten😵
Polat neredesin aslanım
Dilaver ne ya :D
Tabloyu ÖSYM me hazırlamış.
Kör oluyordum az daha. Bıraktım aramayı.
Arif kim beew dkdkdd
Metin ( hiç sevmediğim isim) öğlşkcakkw
Keşke, Furkan, Ateş, Can , Berke falan çıksaymış. d puahahaha
Benim adım yok sanmam olsun da
Sezin nerdesinnnn ahahhahaahaha
Neden adım hiçbir yerde yook 🥲
Ersan ne ya🤐
Benim ismim yok
Söylersem adım çıkar 😂
İnmez mi 8 e
Gökay yok dimi sjsj
hiç gonca diye sevgilim olmamıştı
kim bu sezai simdi
sezai sanırım senin platonik wkjdjd
askim bi tik amca gibi hissediyorum umarim citirdir 😂
citir citir aslinda adi emre olacaktı ama lanet dedesi vasiyet verince sezai oldu, 185 esmer😌
aa cok tatli cok hos, umarim cabuk gelir 😂
yolda cicek topluyor senin icin
askim benim yerim
nikah dairesine hazir gecersiniz ejdjxjdnx
hadi insallah
Mikail ne olm ya
Abidik gubudik isimler
İsmim yokk😂
Benden sana deniz
Eski sevgilimin adını verdin ahajshahs
Amanın ejdjjd
Ondan ancak ruh emici olur😂 teşekkürler🌸😅