Astroloji & Burçlar Burcunuz ne ve hangi burctan insanlarla anlaşabilirsiniz? Evren323 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Burcunuz ne ve hangi burctan insanlarla anlaşabilirsiniz?Ben ikizler burcuyum ve sanırım en iyi anlaşabildiğim burçlar kova ve Yengeç burcu.Peki ya sizin?♍♓♌♏♉♐♋♑♈♊♎♒ Burcunuz ne ve hangi burctan insanlarla anlaşabilirsiniz? Cevapla En İyi Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum ve yine yengeçlerle anlaşıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kovayim ikizler mal oluyo bende malım cekiyoruz birbirimizi jdjdk 1 1 Yorumla Evren323 İkizler +1 yıl Haha 😄 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben yengeçim ama ikizler hayatimi mahvetti ne iyi anlasması:*( 1 3 Yorumla Evren323 İkizler +1 yıl Yapacak bişey yok öyle bir tarafımız var maalesef☺️😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke bilseydik bu huyunuzu:(( Yorumla Evren323 İkizler +1 yıl Bundan sonra biliyorsun diyelim o zaman 😔 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Burcum kova her burçtan insanla anladığım insan olduktan sonra. 1 0 Yorumla
akaVİVO Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 97% Oğlak +1 yıl İkizlere ikizlerim ve hepsiyle anlaşırım aşırı duygusallık olmadığı sürece tabii 1 0 Yorumla
Sukera Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Koç +1 yıl Burcum koç anlaştığım burcu bilmem ama anlaşamadığım burç oğlak ondan %100 eminim çünkü kız kardeşimin burcu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kovayım en yakın arkadaşim ikizler. Aslan arkadasim da oldu ama tehlikeli bir arkadaslikti ikizler daha sakin risksiz 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Başak +1 yıl Burcum balık herkesle anlaşabilirim yeterki konuşsunlar benle 1 1 Yorumla gokhanncesurr Başak +1 yıl Benle konuşasın yok galiba Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan, akrep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç burcuyum ve yine yengeçlerle anlaşıyorum
Kovayim ikizler mal oluyo bende malım cekiyoruz birbirimizi jdjdk
Haha 😄
Ben yengeçim ama ikizler hayatimi mahvetti ne iyi anlasması:*(
Yapacak bişey yok öyle bir tarafımız var maalesef☺️😄
Keşke bilseydik bu huyunuzu:((
Bundan sonra biliyorsun diyelim o zaman 😔
Burcum kova her burçtan insanla anladığım insan olduktan sonra.
İkizlere ikizlerim ve hepsiyle anlaşırım aşırı duygusallık olmadığı sürece tabii
Burcum koç anlaştığım burcu bilmem ama anlaşamadığım burç oğlak ondan %100 eminim çünkü kız kardeşimin burcu
Kovayım en yakın arkadaşim ikizler. Aslan arkadasim da oldu ama tehlikeli bir arkadaslikti ikizler daha sakin risksiz
Burcum balık herkesle anlaşabilirim yeterki konuşsunlar benle
Benle konuşasın yok galiba
Boğayım herkesle anlaşırım.
Aslan, akrep
Gel akrebi de alalım enler listene
Yengeç 6 7 diyor