Astroloji & Burçlar Burcuna göre kimlerle iyi anlaşırsın? Nerg1s Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizle en iyi hangi burçlar anlaşır bunları buldum. Söz sırası sizde 👌🏻 Burcuna göre kimlerle iyi anlaşırsın? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç. akrep balık. ama doğru değil 1 1 Yorumla Nerg1s Terazi +1 yıl Ola bilir zaren hepsi doğru olacak diye bir kural yok)
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Akrep balık diyorda anlaşamıyorum sinsiler dengesiz ve manipülasyoncu 1 2 Yorumla Nerg1s Terazi +1 yıl Yanlış ola bilir canım. Eğlence maksatlı sadece) Yorumla Sandırmayınİnsanları Yengeç +1 yıl Astrologlarda bunu diyor ama doğru degil Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa bütün burçlarla anlaşır.Tabi cekemiyor ise ona yapabileceğim bir şey değil.Fakat özellikle çok iyi anlaştığım ise oğlak ve başak. 1 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% Akrep +1 yıl Balık yengeç diyor ama duzgün insanların hepsiyle anlasirim. Burc yorumları palavra. 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% Kova +1 yıl Bi basak erkegi var ennyakin arkadasim. Cok dogru. Cocukla elmanin iki yarisi gibiyiz 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 627 cevap paylaştı. Akrep ve balık diyor ama ben bir çok burçla uyum sağlayabiliyorum boğa , terazi , ikizler aslan vss 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% Aslan +1 yıl Bir kova olarak boğalar dan nefret ediyorum 1 6 Yorumla Nerg1s Terazi +1 yıl Terazidende mi? Yorumla MuzluSoda8181 Aslan +1 yıl Yok onlarla anlaşıyom Yorumla Nerg1s Terazi +1 yıl Benimle anlaşıyorsan onlarla da anlaşıyorsun demektir. Soruyu tekrar sorayım benle anlaşıyor musun?😁 Yorumla MuzluSoda8181 Aslan +1 yıl Bazen evet djdjdk Yorumla Nerg1s Terazi +1 yıl Buna da şükür Yorumla MuzluSoda8181 Aslan +1 yıl 💖💖💖😎 Yorumla
Ruuyyb Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Başak +1 yıl Yengeç burcuyum daha çok başaklarla iyi anlaşıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç. akrep balık. ama doğru değil
Ola bilir zaren hepsi doğru olacak diye bir kural yok)
Akrep balık diyorda anlaşamıyorum sinsiler dengesiz ve manipülasyoncu
Yanlış ola bilir canım. Eğlence maksatlı sadece)
Astrologlarda bunu diyor ama doğru degil
Boğa bütün burçlarla anlaşır.
Tabi cekemiyor ise ona yapabileceğim bir şey değil.
Fakat özellikle çok iyi anlaştığım ise oğlak ve başak.
Balık yengeç diyor ama duzgün insanların hepsiyle anlasirim. Burc yorumları palavra.
Bi basak erkegi var ennyakin arkadasim. Cok dogru. Cocukla elmanin iki yarisi gibiyiz
Akrep ve balık diyor ama ben bir çok burçla uyum sağlayabiliyorum boğa , terazi , ikizler aslan vss
Bir kova olarak boğalar dan nefret ediyorum
Terazidende mi?
Yok onlarla anlaşıyom
Benimle anlaşıyorsan onlarla da anlaşıyorsun demektir. Soruyu tekrar sorayım benle anlaşıyor musun?😁
Bazen evet djdjdk
Buna da şükür
💖💖💖😎
Yengeç burcuyum daha çok başaklarla iyi anlaşıyorum
İlk defa doğru bir terazi gördüm
yay koç diyor
Kafamın uyduğu kimse
Kimseyle