Astroloji & Burçlar Gerçek falcılarla online fal baktırmaya ne dersin? Üstelik sesli ve telefon seçenekleri bulunuyor! ? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fal mi? Bayılırım! Olabilir Gerek duymuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gerçek falcılarla online fal baktırmaya ne dersin? Üstelik sesli ve telefon seçenekleri bulunuyor! ? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Fala gerek duymuyorum ama inananlar için güzel bir paylaşım 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% Başak +1 yıl Fal geleceği görme ahahha güldürmeyin beni zamanın akışına nasıl bir müdahalede bulunup da geleceği görebiliyorsunuz 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% Oğlak +1 yıl Falcılar kendi sefil hayatlarını yoluna soksun işk önce 1 0 Yorumla
alparslann15 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 88% Koç +1 yıl Bulaşmayın fal işlerine çok istiyorsanız kendi kendinize bakın zor degil 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Gerçek fal diye bir şey yoktur, fal sahtedir. 1 3 Yorumla DreamGhosters Terazi +1 yıl Öylemi Astrolog hanım, yıldız falı için ne diyorsun Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Falların tümü sahtedir. Yorumla DreamGhosters Terazi +1 yıl Anladım 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fala gerek duymuyorum ama inananlar için güzel bir paylaşım
Fal geleceği görme ahahha güldürmeyin beni zamanın akışına nasıl bir müdahalede bulunup da geleceği görebiliyorsunuz
Falcılar kendi sefil hayatlarını yoluna soksun işk önce
Bulaşmayın fal işlerine çok istiyorsanız kendi kendinize bakın zor degil
Gerçek fal diye bir şey yoktur, fal sahtedir.
Öylemi Astrolog hanım, yıldız falı için ne diyorsun
Falların tümü sahtedir.
Anladım 😏
astroloji daha iyi
Nasıl olacak ki
Boş işler para tuzağı sadece
Falıma bak.
Fala inanmam
Ücret nedir
yaramaz
İnanmıyorum
Fal işleri yalan