Bütün burç yorumlarında kovalar çok iyi anlatılırkan insanların kovalardan uzak durması neden. Ya özellikler yalan ya da size kötü insanlar lazım.
Evet kovalar neden genelde yanlız?
Bütün burç yorumlarında kovalar çok iyi anlatılırkan insanların kovalardan uzak durması neden. Ya özellikler yalan ya da size kötü insanlar lazım.
Evet kovalar neden genelde yanlız?
Kovalar kafa yapısına göre insanlarla muhatap olmak isterler fakat bu tarzda insanlar onlara göre azdır. Bu yüzden her zaman aradaki mesafeyi korur ama kimseyi incitmek istemezler. Ben bir kova olarak bu şekilde yaklaşıyorum.
Ooo burcum sorulmuş hemen açiklayayim. Hani vardır ya okulda arkadaş ortamında her hangi bir ortamda kendisinden 'çok tatlı insan kibar hanim hanimcik akilli vb' oyle diyebiliriz kova icin. Kova herkesle anlaşir ama herkesle arasindan bir resmiyet var kimse ile çok yakin olamiyor. Olsa da yillar gerekiyor. Yani sohbeti güzeldir sarar akıllıdıf hemen her konudan da anlar bilir ama insanlarla mesafeli konuşur el kol teması yakinlik sevmez canimli cicimli konuşmaz o yüzden dişaridan biraz soğuk algilaniyor yani çok samimiyet kuramiyor o sebebten anlık ilişkileri arkadaşliklari oluyor. Daha esnek olursa insanlarla kendisi gidip konusursa yalniz kalmaz. Biraz da insanlardan adim bekliyor gurur var.
Benim icin boyle en azindan
Kovalar iyidir , kalp kırmaz, zekidir , mesafelidir ama çevresine içten samimidirde. Yanlız bir huyu var kafasına bir şeyi taktı mı zarar gorecegini bilsede yapar. Dusunceleri kolay kolay değiştirilemez. Sorar, danışır ama bildigini okur. Kovalara da en büyük zararı bu huyları verir zaten bir çok hatayı bu yüzden yaparlar. Sevilmemesinin sebebi hem soğuk ve mesafeli oluşları hemde en iyisini ben bilirim demeleridir.
😂😂
Cevap
3Cevap
Bence kova burcu iyidir
Lan canım. Bütün burçları iyi harika kusursuz anlatırlar. Peki katil sapık manyak karaktersiz hırsız zorba hangi burç o zaman?
Burç dediğin dünyanın en büyük algı yönetimidir
Ben sınırda doğdum ya hem oğlak hem kovayim
Oğlak kova soğuk ciddi zekii
Kovalar kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?