Ben TAM OLARAK inanmıyorum. Burçların bir insanın kişiliğinin tamamını etkilediğini sanmıyorum. Elbet bir etkisi vardır ama bu kişiden kişiye değişir bence.
Hz. Adem ve Hz. Havva’nın yer yüzüne inişi bile astroloji büyük bir döngü ile alakalı olduğunu okudum. Ve bu döngünün sonuna doğru yaklaşıyoruz. Net tarihini Yüce Yaratan bilir. 100-700 yıl arası olduğu iddia ediliyor. Hz. Peygamberin kıyamet vakti ile sözleri de uygun bu tarihlere.
İddia doğruysa bu büyük döngünün süresi 309bin yıl.
Dünyanın presesyon denilen 25bin küsür yıllık döngüsü var. 12 x 25bin küsür 309bin yıl yapıyor. 12 büyük dögünün toplamı ile daha büyük bir döngü. Ve dünya 4. yoğunluk derecesi denilen bir döneme geçeceği iddia ediliyor.
Uzun konu ama kısaca astroloji, döngüler, gezegenler, gezegenlerin çekim etkisi yeryüzüne, insanlara belki tüm canlılara etki ediyor her şey.
Senin olaya gelirsek sadece güneş burcunu değil, doğum günü ve saatinde oluşan gök yüzündeki bütün gezegenlerin konumuna göre yorum yapılmalı. Bunun için Gogıl’a “ astrolojik doğum analizi “ diye girersen siteler var. Ama daha iyi analiz için iyi bir astroloğa danışmalısın.
Ne olursa olsun %100 gerçekçilik yoktur. Sadece yol gösterir ve yorum yaparlar. Geleceği, bilinmeyeni, gaybı Allah bilir.
Yok ya öyle pek de umursamıyorum şahsen. Yani bu güne kadar arkadaşlarımı vs seçerken asla burçlarını sormak gibi bi şey yapmadım. Zaten bi bu sitede gördüm burç olayının bu kadar kafaya takılıp umursandığını falan