Hani bazı kişiler "sevgilimin burcu yay, benimki akrep acaba anlaşır mıyız?, İkizler kadını nelerden hoşlanır, balık erkeğini etkilemek için ne yapmalıyım" falan filan böyle saçmalıklara inanırlar ya, sizde inanıyor musunuz?

Hani bazı kişiler "sevgilimin burcu yay, benimki akrep acaba anlaşır mıyız?, İkizler kadını nelerden hoşlanır, balık erkeğini etkilemek için ne yapmalıyım" falan filan böyle saçmalıklara inanırlar ya, sizde inanıyor musunuz?

Ben burçlara kesinlikle inanıyorum çünkü karaktere mutlaka etki ediyor. Örneğin iş yerine ilk girdiğimde baktım kavga etmeye meyilli, sürekli kendi dediğini yaptırmak isteyen bi kız var, senin burcun aslan mı dedim, nerden bildin dedi. Mesela 3 tane kız yan yana dursun, içlerinde bi tanesi saçına toka yerine kalem taksın, ortamdakilerden daha farklı bi görüntüsü olsun ve bu durumu umursamasın, anında kova burcu derim ve doğru çıkar. Burçlar, insanın haline tavrına kesinlikle etki ediyor bence.
Eskiden hiç takılmazdım sormazdım bile, taa ki akrep istilasına uğrayana dek... Akrep burcu olduğunu duyduğum an soğuyorum artık, kova ve akrep cidden anlaşamıyormuş. Sorun yaşadıklarımın tek ortak noktası akrep olmasıydı ve hep aynı nedenlerden.. Aşırı takıntılı, saplantılı ve bencil bir burç, sadık falanda değil. Sizi aldatır ama genede peşinizi bırakmaz, yüzsüzler birde aşağılasan da anlamaz gene yazar, aylar yıllarda geçse de unutmaz kendini hatırlatır arsızlar, kincidirler, hatalarını kabul etmezler ve çok kıskançlar. Umursamaz bir kovayı bile bu hale getirebilirler:D Akrep kadınları iyidir ama erkeklerinden uzak durmak lazım
Asla öyle bir takıntım yok. Benim için ikizler de insandır, akrepte.
Akrepleri direkt engelliyorum
Bende akrebim 🙄
😆😆
Rica ederis 😃
Cevap
31Cevap
Takıntım yok
Takıntı diyemem ama dikkat ederim. Burçlara inanıyorum. Karakteristik özelliklerimizi yansıtıyor çünkü. İstisnalar da yok değil ama genel olarak hangi burçsanız o burcun özelliklerini taşıyorsunuz ve bu da birlikte olduğunuz kişiyle uyum gösterip göstermediğinizi kontrol etmenizi sağlıyor. Ama ilişki boyutunda sadece fikir almak için bakmak gerek. Daha ötesi ciddi kararlar için sırf uyum yok diye o kişiyle olmam demek yanlış olur. Önce tanımak lazım. Sonra anlaşılıyor zaten o burcun özelliklerini ne kadar taşıyıp taşımadığı, sizinle ne kadar uyumlu olduğu vs.
#selamgençlik 🍀🍀
Her insan kendisine özgü. Baştan burcuna bakarak hakkında kanaat geliştirmekten tüm titizliğimle kaçınıyorum. Kişisel doğum haritasının karaktere yansıyan etkileri oluyor. Bir de iki taraf ta baştan birbirini sevmişse; ister arkadaş, ister aşk anlamında, iki tarafın da birbiriyle güzel geçinmeye niyeti ve meyli varsa, artık hiçbir burca laf düşmez..🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Akreplerle olmazmesela herkesle yiyişiyorlarmış
Ben akrep burcuyum 🙄 herkesle yiyişmiyorum 😒
Geneli öyle gördüm
Eskiden inanırdım ama sonra" anlaşırsın "denilen burçlarla bile olmayınca inanmayi kestim
Burçlar hakkında konuşmayı severim öyle takıntım felan yok yeter ki başak kafını olmasın 😅
Bende bir ara günlük burç yorumu takıntısı olmuştu.
Hani sohbeti muhabbeti beni sıkmıyor ama inandığımı tam olarak söyleyemem. Yine de sohbeti beni sardığı için çok uzak da değilim. İlgisiz sayılmam yani.
Yani takıntı gibi değil ama şuana kadar anlaşabildiğim burçlar hep aynıydı. İster istemez dikkat ediyorum. He aman asla olmaz demem ama astroloji beni hiç yanıltmadı da. Yıldızlara insanlar çok güvenmemiz gerekli bence hahaha
Burclar tamamen uydurma, astroloji eski caglarda, gunesin dunya etrafinda dondugu kabul edilerek olusturulmus bir sözde bilimdir.
ben burçların insanların karakterlerini yansıttığını düşünüyorum karşımdaki kişiye mutlaka burcunu sorarım
çok titizler başka bir şey bilmiyorum
Hiç yok. Ben hayatımdaki kimsenin burcunu bilmiyorum. Özel hayatıma dahil edeceğim kişinin burcuyla da ilgilenmezdim haliyle..
Anlasamadigim, pasif , urkek ve melankolik bulduugm kisilerin balik burcu oldugunu ogrendigimden beri baliklara mesafeliyim.😂
Hayır, mitolojinin bir bilim degil kurgudan ibaret olduğunu bilirim.
Yıldızname bildiğim için burçsuz asla yaşayamam ve hepsi gerçek
Hayır inanmam yengecim mesela özellikleri taşımıyorum
tek inandığım bir şey var ikizler burcu cidden 4ptal ve dengesiz oluyor
hayır yok sadece muhabbet olsun diye sorarım o kadar
Hayır. Hele ki hayatımın en önemli, yaşama amacım olan konusunda kesinlikle hayır.
Güneş yükselen ay bilmek işime yarar
Pek çok soruyu sormaya gerek kalmıyor
İkizler Burcu erkeği ile anlaşamıyorum aynı şekilde aslan burçları da bana uzak geliyor
Takıntım yok, zaten burç yorumu yapıyorum sormama gerek kalmıyor. 😅
Hiç inanmam öyle seylere. ama burclari bilmedigim için bilsem belki dikkat ederim.
Burç diye bir şey yok ki.
Kaynak : Üstün Dökmen.
Takıntım yok ama temel şeylerde etkili diye düşünüyorum
Beyin yok abi, ya zerre beyin yok. Bir de bunlar oy vericek 4mk
Yüzde yüz tutmuyor tabiki ama tutan yerlerde inandığım çok oluyor
Yay burcuyum hiç olumlu şey duymadım. Özellikle bazen kadınlara yalan söylediğim dahi olur burç konusunda :)
anlaşmanın imkanı yok. 4 yıllık yeni biten ilişkimde ben akrep kız arkadasım yay. Bu kadar ters mantık ve kafa başka yerde bulunmaz.
Hicbir seye inanmiyorum ben
Hayır, inanmıyorum. Ama bakıyorum yine de.
Burca göre adam seçmiyorum.
Burçlara inanmıyorum.
Benim burcum da yay ve sevgilim akrep 3 senedir birlikteyiz
En iyi burç benim ki , kova.
Takıntım yok fakat okumayı severim.
takılmıyorum ama özelliklerine bakıyorum
Burçları tanımam etmem takıntım yok
Alakam yok. İnanmıyorum da…
Hayır yok bi takıntım
Hayır inanmıyorum zaten saçma
Hayır takip etmiyorum
Var, burçlara inanan insanla işim olmaz